Jesli nie Mazda to co?
slyszalem ze sa ponoc awaryjne
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
Papajo napisał(a): zwykla rzedowa czworka "twin-spark"
Dokładnie a
to dwie świece na cylinder.Papajo napisał(a): "twin-spark"
Jedyne boksery to były bodajże tylko w Alfach 33.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
@ Gieniu zmniejsz foto [800x600] bo strona się rozjeżdża. fotka chwilowo zablokowana
@ sanders alfy sa ładne,ale nie słyszałem zbyt wielu dobrych opinii tak o blachach, jak jakości wykończenia.
to taki lepszy fiat
ostatnio zaintersowało mnie
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C569624
@ sanders alfy sa ładne,ale nie słyszałem zbyt wielu dobrych opinii tak o blachach, jak jakości wykończenia.
to taki lepszy fiat
ostatnio zaintersowało mnie

Ostatnio edytowano 9 sty 2006, 13:55 przez b2, łącznie edytowano 3 razy
b2 napisał(a):to taki lepszy fiat oczko
wiem tak mowia wszyscy
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
alfa rewelacja... 1,8 ma 144KM i chodzi to bardzooo przyjemnie. Mialem okazje dwa razy siedziec za sterami.... przeraza mnie awaryjnosc tego auta i koszta czesci..... ale autko piekne ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Miałem przyjemnośc przejechania sie alfa 166 – wygląd kwestia gustu zas silnik 2,0 V6 turbo z moca ponad 200 konikow bardzo ładnie rozpedza to dosc cieżkie auto i daje duzo przyjemnosci z jazdy choc bał bym sie cos takiego kupic osobiscie ...
- Od: 22 cze 2004, 15:59
- Auto: Nissan Primera 2.0 GT SR20DEH
widze, ze w wiekoszsci to tutaj wypisujecie marzenia, a nie realne (porownywalne z obecnymi) pojazdy
Mnie zainteresowaly Seaciki
Ładną Cordobe z ok 2000r w nowej budzie z silnikiem 1,9 TDI (90km i rewelacyjne spalanie) + 4 aibagi, klimatronic i elektryka – idzie kupic za ok 16k – 18k zł![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mnie zainteresowaly Seaciki
Ładną Cordobe z ok 2000r w nowej budzie z silnikiem 1,9 TDI (90km i rewelacyjne spalanie) + 4 aibagi, klimatronic i elektryka – idzie kupic za ok 16k – 18k zł
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
To i ja się dołączę...
W ewentualnym zasięgu moich możliwości – jeśli nie Mazda to Honda, najchętniej Prelude... ewentualnie starszy model Mustanga...
Poza zasięgiem (na razie, ale kto wie...może kiedyś wygram w totka
) – nowy Mustang albo jednak Mazda (najchętniej 3)
W ewentualnym zasięgu moich możliwości – jeśli nie Mazda to Honda, najchętniej Prelude... ewentualnie starszy model Mustanga...
Poza zasięgiem (na razie, ale kto wie...może kiedyś wygram w totka
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
I Ja sie podlacze!! Vti!!! Najchetniej preludka >'97 2.2, albo civic 1.6 vti (zabka i wzwyz)...no integra
Vtec-filcharmonia w uszach!
- Od: 10 sty 2006, 17:29
MiHaŁ napisał(a):Lotus Esprit
to co wyzej
albo lancia delta integrale – nie stac mnie na urzymanie
albo civic vti
- Od: 13 sty 2006, 16:57
- Auto: MX-5 NA była :9
bartek_bart napisał(a):no mi się podoba fajne coupe no a to yota to wiadomo że auta bezawaryjne usmiech
Jesli mowic o wytrzymalosci blachy to sie zupelnie nie zgadzam. Znam carine e z roku chyba '94, ktora mocno wpier.....a rdza, a auto bylo nowe, jak bylo kupowane, caly czas garazowane. Jesli chodzi o reszte auta, to istotnie moge sie zgodzic.
A osobiście chcialbym Honde Legend 3.5
Pozdrawiam
Nightdream napisał(a):bartek_bart napisał(a):no mi się podoba fajne coupe no a to yota to wiadomo że auta bezawaryjne usmiech
Jesli mowic o wytrzymalosci blachy to sie zupelnie nie zgadzam. Znam carine e z roku chyba '94, ktora mocno wpier.....a rdza, a auto bylo nowe, jak bylo kupowane, caly czas garazowane. Jesli chodzi o reszte auta, to istotnie moge sie zgodzic.
A osobiście chcialbym Honde Legend 3.5
Pozdrawiam
być może że tak jest ale to są sporadyczne przypadki a zobacz np ople w tym roczniki np vectre to każda jest już przeżarta rdzą
- Od: 15 paź 2005, 22:09
- Auto: Mazda 5 Sport 2.0 benzyna
była: Honda Accord i-Ctdi Sport 2006r
Mazda 323C 1,5i
bartek_bart napisał(a):być może że tak jest ale to są sporadyczne przypadki a zobacz np ople w tym roczniki np vectre to każda jest już przeżarta rdzą ysz
Ople to szroty i nie ma szans, zeby ktos mnie do nich przekonal; rdzewieją dokladnie tak samo jak babcia syrena 105
Co do toyoty...poza rdzewieniem (moze byl to jednostkowy przypadek) ich niezawodnosc jest mi znana
Pozdrawiam
Co do Toyoty, to znam dość dobrze markę z autopsji. Była to najwyższa jakość, dopóki nie przenieśli fabryk do Europy. Jeździełem 4 lata Corollą '98 liftback 1,4. Zrobiłem 140kkm i wymieniłem tylko dwa razy klocki i raz szczęki. Zawieszenie nie nosiło śladów zużycia, a była tłuczona głównie u nas. W środku nawet nic nie skrzypnęło. Samochód idealny. Obecna Corolla nie może się z tamtą nawet równać. Tureckie badziewie.
Gdyby nie japończyk to tylko Ford Thunderbird i to klasyk. Uwielbiam amerykańskie krążowniki z dużymi silnikami i automatami. Niemieckich wynalazków nie użnaję.
Gdyby nie japończyk to tylko Ford Thunderbird i to klasyk. Uwielbiam amerykańskie krążowniki z dużymi silnikami i automatami. Niemieckich wynalazków nie użnaję.

- Od: 20 sty 2006, 16:37
- Auto: Mazda 6 GG '07 2.0 LF 147KM A/T
Mazda 6 GG '07 MZR-CD 143KM Active (była, ale się rozbiła)
Jeśli nie Mazda... (A jest taka ewntualność wogóle?? ... trzeba by chyba na jakiś odwyk najpierw iśc
)
...no dobra po kolei (rosnąco):
-Kadett C (ewentualnie Ascona A) z przerabianym już w Łodzi i nie tylko swapem na 2,4 lub 3,0
-Mitsu Eclipse 2,0t 4x4
-Interga Type-R(no ewentualnie 1,8 GSR amerykanski troche słabszy)
-Subaru Impreza...najchętniej 2 drzwiowa I genetacji z pakietem a'la 22B(to tak na zimę)
-Nissan 300ZX Strosek... zobaczyłem w Bydzi i sie zakochałem.(i inne Japońskie autka klasy GT z początku i połowy lat 90' : 3000GT, Supra, NSX itd.)
-Nissan 200SX/Silvia S15
...tak z dużo wyższej półki:
-Prosiaczek 911(serii 993) turbo...czarny (dodane...a co
)
-Viper RT/10 czerwony z brezentowym dachem ...mniam...
-Ferrari 512/Testarossa....
...Tak z naj, naj...
-Ferrari 288 GTO
-Bugatti EB 110
.... a jak bede stary pryk
.... to może Biemdabliu M5 E-39 albo 850i...albo Honda Legend w Coupecie

...no dobra po kolei (rosnąco):
-Kadett C (ewentualnie Ascona A) z przerabianym już w Łodzi i nie tylko swapem na 2,4 lub 3,0
-Mitsu Eclipse 2,0t 4x4
-Interga Type-R(no ewentualnie 1,8 GSR amerykanski troche słabszy)
-Subaru Impreza...najchętniej 2 drzwiowa I genetacji z pakietem a'la 22B(to tak na zimę)
-Nissan 300ZX Strosek... zobaczyłem w Bydzi i sie zakochałem.(i inne Japońskie autka klasy GT z początku i połowy lat 90' : 3000GT, Supra, NSX itd.)
-Nissan 200SX/Silvia S15
...tak z dużo wyższej półki:
-Prosiaczek 911(serii 993) turbo...czarny (dodane...a co
-Viper RT/10 czerwony z brezentowym dachem ...mniam...
-Ferrari 512/Testarossa....
...Tak z naj, naj...
-Ferrari 288 GTO
-Bugatti EB 110
.... a jak bede stary pryk
Ostatnio edytowano 21 sty 2006, 15:34 przez Boris86, łącznie edytowano 1 raz
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Mitsubishi Galant w kombiku po '97. Nastepnym autem bedzie na pewno jakies kombi, a GF kombi dla mnie jest okrutnie brzydka
Ewentualnie 6 kombi, ale to za pare ladnych lat by musiala nastapic zmiana
Nie wykluczam tez przesiadki na cos niemieckiego...