Spot 02.10. 2012 – Jubileuszowe spotkanie
No damy jakoś radę 
szkoda Ogr, że cie nie będzie, ale jesteśmy z tobą- będziemy myślami
szkoda Ogr, że cie nie będzie, ale jesteśmy z tobą- będziemy myślami
-
Ania_TM
[tiiit] AŻ MNIE ZACZĘSŁO. Ludzie ma tu ktoś jaja na tym forum bo jak będziecie sobie co 0,00001s zmieniać miejsca to życzę powodzenia w robieniu spota. Ten ma rezerwę to może pojechać ale tylko 3km, tego paznokieć NAPIERDALA, może zrobimy spota pod moim blokiem to i mazda będzie na zdięciach i Ja się napiję i KAŻDY BĘDZIE ZADOWOLONY. Niedziela 2 dni do spotu a tu nic gdybanie i dopasowywanie się do każdego. Jak pod Manu zrobicie zdięcie z góry 2m drabinę ktoś przywiezie? Grila to se można przy 25'C robić, jest pażdziernik i jak byłem dzisiaj na uroczysku to o 19 było chłodno (czytaj dziewczyny zamarzają) od wody wieje chłodem więc trzeba z@pi3rd0lić ognisko byśmy się nie rozłożyli no chyba że podjedziemy wysiądziemy zbijemy piątki i nara 3majta się do domu HEJA. USTALCIE COŚ BUZIAKI 
- Od: 11 mar 2012, 23:31
- Auto: Mazda 3 BK
MALYNA napisał(a):[tiiit] AŻ MNIE ZACZĘSŁO. Ludzie ma tu ktoś jaja na tym forum bo jak będziecie sobie co 0,00001s zmieniać miejsca to życzę powodzenia w robieniu spota. Ten ma rezerwę to może pojechać ale tylko 3km, tego paznokieć NAPIERDALA, może zrobimy spota pod moim blokiem to i mazda będzie na zdięciach i Ja się napiję i KAŻDY BĘDZIE ZADOWOLONY. Niedziela 2 dni do spotu a tu nic gdybanie i dopasowywanie się do każdego. Jak pod Manu zrobicie zdięcie z góry 2m drabinę ktoś przywiezie? Grila to se można przy 25'C robić, jest pażdziernik i jak byłem dzisiaj na uroczysku to o 19 było chłodno (czytaj dziewczyny zamarzają) od wody wieje chłodem więc trzeba z@pi3rd0lić ognisko byśmy się nie rozłożyli no chyba że podjedziemy wysiądziemy zbijemy piątki i nara 3majta się do domu HEJA. USTALCIE COŚ BUZIAKI
Można było to napisać ciut łagodniejszym tonem?

Skoro Bartg jako PR ma w podpisie spot jutro o 18 pod Halą to tego się trzymajmy.
A potem zostanie przejazd na Lublinek-uroczysko zapewne.
Cała rozmowa to była wymiana zdań, żeby były konkrety i jak najlepiej, bo jak widać nie miał kto ustalić ( 1 osoba decyzyjna)
-
Ania_TM
Dobrze to ostatecznie zarządzam 
Spotykamy się o 18 pod halą, robimy pamiątkowe fotki itd, około 19 robimy przejazd w kierunku Lublinka grupą celem nakręcenia jakiegos materiału
Potem na Lublinku dla chętnych grill i ewentualnie ognisko jak będzie miejsce i nie zamarzniemy 
Spotykamy się o 18 pod halą, robimy pamiątkowe fotki itd, około 19 robimy przejazd w kierunku Lublinka grupą celem nakręcenia jakiegos materiału

Bartg napisał(a):Dobrze to ostatecznie zarządzam
Spotykamy się o 18 pod halą, robimy pamiątkowe fotki itd, około 19 robimy przejazd w kierunku Lublinka grupą celem nakręcenia jakiegos materiałuPotem na Lublinku dla chętnych grill i ewentualnie ognisko jak będzie miejsce i nie zamarzniemy
no w końcu, bo już miałam jechać ci wp... na PŁ mam niedaleko
-
Ania_TM
Ania_TM napisał(a):Bartg napisał(a):Dobrze to ostatecznie zarządzam
Spotykamy się o 18 pod halą, robimy pamiątkowe fotki itd, około 19 robimy przejazd w kierunku Lublinka grupą celem nakręcenia jakiegos materiałuPotem na Lublinku dla chętnych grill i ewentualnie ognisko jak będzie miejsce i nie zamarzniemy
no w końcu, bo już miałam jechać ci wp... na PŁ mam niedaleko
Nie wiem czy traktorem wpuszcza
Bartg napisał(a):Eklerek bo to Zgierz
Ysz Ty....

Ja powinienem być, ale skoro ma być materiał do promo, to muszę autko trochę umyć
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
MALYNA napisał(a):[tiiit] AŻ MNIE ZACZĘSŁO.
No mnie tysz

-
miro62
Jeśli chodzi o mnie to na spota jubileuszowego przyjadę
i wezmę udział w przejeździe ale częściowo. Na sam Lublinek już się nie wybieram bo jestem podziębiona
a wieczorem będzie raczej chłodno (dziś jak do pracy rano jechałam to było 7 st.
) a nie chcę się bardziej rozchorować 
-
Oldżitsu
Ja też zobaczę jak to wszystko czasowo będzie rozplanowane, bo bez obiadu będę, znaczy zjeść nie zdążę i nie wiem ile uda mi się wytrzymać 
W bliskim sąsiedztwie hali są jakieś pizzerie czy bary z chińskim jedzonkiem więc z głodu nie padniesz 
-
Oldżitsu
Jericho napisał(a):Ale wtedy na obiad nie będzie miejsca i będzie krzyk
i wałkiem po głowie

no to weź obiad z domu na wynos
-
Oldżitsu