Mazda 323f BG BP+T '91 – Astina, 1/4mili 9.942 @ 242 km/h
Poratujesz? Babcia nie zauważy

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
waldii napisał(a):Przeciez nie masz ceraty w kwiatki karbonowe
Za Twoich czasów to ceratę się dawało pod pieluchy tetrowe
mckoper napisał(a):waldii napisał(a):Przeciez nie masz ceraty w kwiatki karbonowe
Za Twoich czasów to ceratę się dawało pod pieluchy tetrowe
tak jak mowisz.Dobrze,ze mama ich nie wyrzucala,bo teraz ludzie od rx7 sie o nie bija

-
waldii
Gratuluję! Od czego masz chłodnicę? Honda?
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
grubo
jest jakaś szansa na przejażdżkę jeszcze w tym sezonie po 3city

To jest ulep tzn. część zimna HX35 z częścią ciepłą 8cm (chyba z HX30)
trzydziech szansa jak najbardziej będzie tylko najwcześniej w listopadzie bo jutro wybywam z kraju. Oczywiście jak pogoda będzie słaba to będziemy mielili w miejscu ale opcja jest
dokładnie gruba (50mm) chłodnica aluminiowa z Civica
O planach nie pisałem bo co chwilę się zmieniały, a w trakcie realizacji byłem tak zabiegany że od rana do wieczora mnie w domu nie było (teraz to odchorowuje
) ale było warto 
trzydziech szansa jak najbardziej będzie tylko najwcześniej w listopadzie bo jutro wybywam z kraju. Oczywiście jak pogoda będzie słaba to będziemy mielili w miejscu ale opcja jest
Cukierek napisał(a):Gratuluję! Od czego masz chłodnicę? Honda?
dokładnie gruba (50mm) chłodnica aluminiowa z Civica
Szyna napisał(a):Nooo pięknieTyle czasu cisza aż tu nagle bummm z grubej rury
O planach nie pisałem bo co chwilę się zmieniały, a w trakcie realizacji byłem tak zabiegany że od rana do wieczora mnie w domu nie było (teraz to odchorowuje

Insane Y60
tekkenfan napisał(a):trzydziech szansa jak najbardziej będzie tylko najwcześniej w listopadzie bo jutro wybywam z kraju. Oczywiście jak pogoda będzie słaba to będziemy mielili w miejscu ale opcja jest![]()
w związku z rozpoczynającym się rokiem akademickim, listopad pasuje mi akurat idealnie

no to teraz trzeba dać na mszę co by listopad by ciepły i suchy 

Insane Y60
nasłuchuj intencji w moim rodzimym radiu 

tekkenfan napisał(a):trzydziech szansa jak najbardziej będzie tylko najwcześniej w listopadzie bo jutro wybywam z kraju.
zostaw mi kluczyki to ja go przewioze
-
waldii
to może tak, zostaw mi kluczyki. sam się przewiozę 
I pewnie nie oddasz 
Trzeba poważnie pomyśleć o turbieniu poluksterowego padła, bo trochę wstyd się robi samym KLem jeździć
Trzeba poważnie pomyśleć o turbieniu poluksterowego padła, bo trochę wstyd się robi samym KLem jeździć
O nie kluczyki i Holseta zabieram ze sobą 

Insane Y60
Szkoda że gdynia tak daleko od sandomierza bo byśmy porównali Holsety w różych setupach 
Jaki jest u ciebie sropień sprężania bo wynik 230 mocno [tiiit] to ja u siebie oscyluje że jak dogram wsio to na 0,5 będzie z 250 tylko licze że i momentu będzie z 350
WG chinol 50mm
sprężyna 0,5 bara??
Jaki jest u ciebie sropień sprężania bo wynik 230 mocno [tiiit] to ja u siebie oscyluje że jak dogram wsio to na 0,5 będzie z 250 tylko licze że i momentu będzie z 350
WG chinol 50mm
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów