Mazda 323F Sportive BJ FS 2002 czerwień jak ferrari :D
pieoknie to wyglada
u mnie tez tak zrobie
sory ze odmalpuje ale strasznie mi sie to podoba 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Nice, ładnieje z tym modem
Zrób jej konserwacje jak najszybciej, bo po zimie, to mogą dopaść ją bąble.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Erastotenes napisał(a):Zrób jej konserwacje jak najszybciej, bo po zimie, to mogą dopaść ją bąble.
Już powoli się zaczynają pokazywać ale zrobię je dopiero po zimie bo wiesz jak to u nas z zimą ...sypią sypią i jak zakonserwujesz to zaraz po zimie znów się pojawi a nie chce mi się dwa razy robić roboty
boczek86 napisał(a): sory ze odmalpuje ale strasznie mi sie to podoba
Proszę bardzo nie zastrzegłem tego w Urzędzie Patentowym
Magician napisał(a):Szybki trochę ciemniejsze i co wieczór przed snem bym zaglądał do tego wątku żeby się napatrzeć i żeby się przyśniła ...
Szybki są w planie
Dziś byłem u tapicera zapytać się o kiero i gałkę biegów – obszycie skórą+czerwona nić kiery oraz całego lewarka to koszt 250zł
http://www.google.pl/imgres?q=ko%C5%84c ... :277,i:326
Konrado2104 napisał(a):Już powoli się zaczynają pokazywać ale zrobię je dopiero po zimie bo wiesz jak to u nas z zimą ...sypią sypią i jak zakonserwujesz to zaraz po zimie znów się pojawi a nie chce mi się dwa razy robić roboty
źle rozumujesz. nie popełniaj tego błędu i posłuchaj jak kolega radzi. bo inaczej po zimie będzie więcej rdzy.
właśnie dlatego że sypią to trzeba to zrobić PRZED zimą, tym bardziej że BJ jest dość słabo zabezpieczona.
oczywiście auto Ci się nie rozleci jak tego nie zrobisz, ale ja jestem zdania że jak coś jest nie tak, a zwłaszcza jeśli chodzi o rdzę i próchnicę
wystarczy garaż z kanałem, środek antykorozyjny i trochę pracy oraz przygotowań.
Radex dobrze piszę im szybciej tym lepiej dla mazdy i dla Twojej kieszeni.
Jak znajdę czas to zrobię
Nie wiem kiedy teraz będę miał wolny weekend ale bd musiał znaleźć czas 

Mała cisza tutaj ale ostatnio brak czasu.... Kupiłem końcóweczkę wydechu – tłumik na razie musi zaczekać
A znalazłem ot taką końcówkę :

Jak ją zamontuję to wrzucę fotkę dupki BJ-tki
Miałem już wycenę przyciemniania szyb. Kolo mi powiedział 380zł za wszystkie szyby bez przedniej ( boczne przód L i P, boczne tył L i P + małe szybki oraz tylna )

Jak ją zamontuję to wrzucę fotkę dupki BJ-tki
Miałem już wycenę przyciemniania szyb. Kolo mi powiedział 380zł za wszystkie szyby bez przedniej ( boczne przód L i P, boczne tył L i P + małe szybki oraz tylna )
Końcówka zamontowana
Mogła by być trochę szersza ale tak jest skromniej... Zaskoczyło mnie to że przy przyśpieszaniu końcówka gwiżdże
Nie spodziewałem się i miło mnie to zaskoczyło
Poniżej fotki :

Korzystając z ładnej pogody i faktu że Madzia została wyczyszczona zrobiłem jej kilka fotek

Błysk

Poniżej fotki :

Korzystając z ładnej pogody i faktu że Madzia została wyczyszczona zrobiłem jej kilka fotek

Błysk

Ostatnio edytowano 29 wrz 2012, 17:32 przez Konrado2104, łącznie edytowano 1 raz
mała rzecz a cieszy 

- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Oczywiście że tak 
no... i o to chodzi, koncowka fajna a białe felgi zrobiły mega robote 
No cacy cay teraz wygląda, mam nadzieję że jesteś we wtorek na Cargo to porobimy jakieś
TRSI party 

gutek_wrb napisał(a):No cacy cay teraz wygląda, mam nadzieję że jesteś we wtorek na Cargo to porobimy jakieśTRSI party
Gutek no oczywiście że tak

lukasz.b napisał(a):Bardzo ładnie wyglądają te felgi
dzięx:) A nie myślałeś aby swoje przemalować na czarno lub grafit
seba323f napisał(a):A co to we wtorek na Cargo się dzieje panowie ?
No jak to co

Konrado2104 napisał(a):Czytaj posty Seba
No nie na czasie jestem ostatnio... Może uda mi się wpaść
Końcówka prezenci się bardzo w porządku.
Konrado2104 napisał(a):przy przyśpieszaniu końcówka gwiżdżeNie spodziewałem się i miło mnie to zaskoczyło
![]()
Mam to samo i wkur... mnie to strasznie. Gdybym wiedział, że coś takiego nastąpi to nigdy w życiu nie przyspawał bym końcówki do seryjnej puchy tłumika.
Konrado mam do Ciebie prośbę. Możesz zrobić fotki łaczenia progów do karoserii i tylnej dokładki do zderzaka? Ciekawi mnie czy poza spinkami jest jeszcze coś innego – mam na myśli palstikowe porty (koszulki jak przy kołkach rozporowych).

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL