Witam wszystkich,
dziękuję za wspólną zabawę na torze i świetną atmosferę również poza nim.
Z jednej strony szkoda, że było tak mało osób, ale dzięki temu łatwiej udało się ogarnąć powstały z rana zamęt.
lampart dzięki za pilotaż na CB nie sądziłem że uda nam się przejechać całą kolumną przez Wrocław nie gubiąc nikogo po drodze, ale daliśmy radę. Zwiedzanie Wrocławia w ofercie "last minute" było chyba specjalnie dla tych, którzy nie mogli zostać do niedzieli
Pogoda w sam raz, ciepło rano – tak więc zwiedzanie się udało i mieliśmy możliwość pojeździć po suchym torze, a jak już wszyscy się z nim dobrze zapoznali i zaczęło padać była okazja sprawdzić w kontrolowanych warunkach gdzie są granice możliwości nasze i naszych samochodów. Choć wieczorem to miałem wrażenie że emocje już opadły i większość odpuściła troszkę

Może oprócz kolegów którzy raz po raz wypadali z trasy białym subarakiem z SJS
Pierwszy raz miałem możliwość wypróbować siebie i 6-kę na torze, jest dokumentacja filmowa to teraz można analizować swoje błędy. Jak to ogarnę wstawię filmik instruktażowy jak nie należy trzymać rąk na kierownicy

Tak jak łodzka ekipa warunki powrotu mieliśmy nieciekawe, aż za Opole cały czas opady, potem trochę popuściło, dojechaliśmy razem z
tornado6 szczęśliwie (i ekonomicznie

na Podbeskidzie.
shadoow dzięki za towarzystwo w drodze powrotnej.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników imprezy i dziękuję organizatorom za możliwość bycia tam z Wami. Było bardzo sympatycznie i mam nadzieję, że za rok będziemy mieli okazję znów spotkać się we Wrocławiu – oby w liczniejszej ekipie.