Konkurs Mazda i Kobieta 2012 – ankieta
Teraz moge napisać, że głosowałem na Vipera (co nie dziwi), ale szkoda mi zdjęcia sewy bo miało potencjał. Gdyby trochę ładniejsze miejsce i nie takie "prześwietlone" to by było mega.
Na koniec esencja tej foty to pozycja Marty, która moim zdaniem wygrywa ze wszystkimi pracami.
Na koniec esencja tej foty to pozycja Marty, która moim zdaniem wygrywa ze wszystkimi pracami.
moje typowanie:
1. Viper
2. ADHD
3. Sewa / Siwus
obecny wynik ok, może być, nie przekonuje mnie tylko trzecie miejsce ? why? co jest takiego mega z tym zdjęciem że załapało się na podium a Sewa lub ADHD (naprawdę mega dobre zdjęcie) się nie załapał
chodzi mi o trzecie miejsce, co kierowało waszymi głosami ?
1. Viper
2. ADHD
3. Sewa / Siwus
obecny wynik ok, może być, nie przekonuje mnie tylko trzecie miejsce ? why? co jest takiego mega z tym zdjęciem że załapało się na podium a Sewa lub ADHD (naprawdę mega dobre zdjęcie) się nie załapał

- Od: 11 kwi 2010, 17:59
Dziękuję przede wszystkim mojej fotogenicznej modelce, oraz głosującym na Nasze foto. Niewiele do pudła zabrakło, ale nie to jest najważniejsze.
Zwycięzcom gratuluję
Ciesze się, że tura cieszyła się powodzeniem, a i ja poćwiczyłem fotografowanie pod słońce..
Adhd dzięki za miłe słowa Ty stary zboczku
.

Adhd dzięki za miłe słowa Ty stary zboczku

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
ADHD napisał(a):Teraz moge napisać, że głosowałem na Vipera (co nie dziwi), ale szkoda mi zdjęcia sewy bo miało potencjał. Gdyby trochę ładniejsze miejsce i nie takie "prześwietlone" to by było mega.
też mi było szkoda sewy, byłem pewien że załapie się na podium
photography.d4 napisał(a):moje typowanie:
1. Viper
2. ADHD
3. Sewa / Siwus
obecny wynik ok, może być, nie przekonuje mnie tylko trzecie miejsce ? why? co jest takiego mega z tym zdjęciem że załapało się na podium a Sewa lub ADHD (naprawdę mega dobre zdjęcie) się nie załapał![]()
Zdjęcie Sewy miało rzeczywiście ciekawa kompozycje chodź niestety ten blik/flara pokazała mankamenty obiektywu i zepsuła ta zdjęcie.

- Od: 24 maja 2011, 03:35
- Auto: Mazda 3S Touring
photography.d4 napisał(a):moje typowanie:
1. Viper
2. ADHD
3. Sewa / Siwus
Kolego nie rozumiem. żal Ci tyłek ściska czy jak?? Widać inni znaleźli coś w tym zdjęciu czego Ty niestety nie dostrzegłeś ;] I następnym razem trzymajmy się zasad. Wysyłamy JEDNO zdjęcie swojego auta!!
Nic mnie nie ściska, wypowiadam się po prostu, ok niech będzie ze sobie wmawiam krzywy kadr.
Gratuluje, ps zdjęcia były wysłane i zaakceptowane zgodnie z regulaminem
Gratuluje, ps zdjęcia były wysłane i zaakceptowane zgodnie z regulaminem

Here we go again
A to kolega photography.d4 nie może wyrazić swojego zdania? Dla mnie także to zdjęcie jest słabe, co nie oznacza, że żal mi
ściska, proszę Cię ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Może następnym razem przeczytaj najpierw Regulamin i dopiero wtedy zwracaj komuś uwagę?
Niektóre osoby zbyt emocjonalnie podeszły do tego konkursu![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
piterus87 napisał(a):Kolego nie rozumiem. żal Ci tyłek ściska czy jak?? Widać inni znaleźli coś w tym zdjęciu czego Ty niestety nie dostrzegłeś ;] I następnym razem trzymajmy się zasad. Wysyłamy JEDNO zdjęcie swojego auta!!
A to kolega photography.d4 nie może wyrazić swojego zdania? Dla mnie także to zdjęcie jest słabe, co nie oznacza, że żal mi

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Może następnym razem przeczytaj najpierw Regulamin i dopiero wtedy zwracaj komuś uwagę?
Niektóre osoby zbyt emocjonalnie podeszły do tego konkursu
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 1 maja 2012, 20:18
Tu nie chodzi o regulamin tylko z zasady fair play. A to jest wg mnie zwykłe cwaniactwo i tyle! ;] Niedługo dojdzie do tego, że każdy założy sobie po 5 kont i będzie dodawał fotki tego samego auta różniące się tylko ujęciem.... gdzie tu sens?
Dokładnie, chyba niektórzy zbyt emocjonalnie podeszli do konkursu. Moim zdaniem ogólny poziom prac na średnim poziomie a szkoda bo regulamin nie zabrania kombinowania czy eksperymentowania z różnymi technikami. Z racji tego, że to tura bonusowa można było coś pokombinować a tak.. Panów coś ta fantazja nie poniosła

-
Oldżitsu
Marta napisał(a):A to kolega photography.d4 nie może wyrazić swojego zdania? Dla mnie także to zdjęcie jest słabe,
racja
i...
piterus87 napisał(a):Tu nie chodzi o regulamin tylko z zasady fair play. A to jest wg mnie zwykłe cwaniactwo i tyle! ;] Niedługo dojdzie do tego, że każdy założy sobie po 5 kont i będzie dodawał fotki tego samego auta różniące się tylko ujęciem.... gdzie tu sens?
racja
piterus87 napisał(a):Tu nie chodzi o regulamin tylko z zasady fair play. A to jest wg mnie zwykłe cwaniactwo i tyle! ;] Niedługo dojdzie do tego, że każdy założy sobie po 5 kont i będzie dodawał fotki tego samego auta różniące się tylko ujęciem.... gdzie tu sens?
Najpierw się dowiedz później komentuj, Rzari i ja to dwie różne osoby a nie fikcyjne konto. wyraźnie w regulaminie jest ze fotograf musi mieć zgodę właściciela auta na zdjęcie (ja takie miałem) Rzari robił także zdjęcia podczas tej sesji więc on był właścicielem i fotografem.
wg mnie moje zdjęcie jest lepsze wg Rzariego jego, obydwoje tutaj rywalizowaliśmy i głupie jest mówienie ze dwa podobne zdjęcia zwiększają swoje szanse, jest dokładnie odwrotnie pomniejszają je dwukrotnie.

Wielkie dzięki za głosy. Wygrana cieszy jeszcze bardziej ponieważ sam robiłem zdjęcie a nie zdarza się to za często: wakacje, impreza itp.
Jeżeli "obiecałem" to pewnie "dotrzymam" słowa
Dominator napisał(a):teraz to juz napewno musze sie przejechac w tym MPSie, "obiecales"
Jeżeli "obiecałem" to pewnie "dotrzymam" słowa
JBL Harman Kardon – Car Audio & Home
- Od: 5 lis 2011, 08:23
- Auto: Mazda 3 MPS BL
piterus87 Ja i photography.d4 robiliśmy zdjęcia na tej samej sesji on swoje ja swoje:) Następnym razem będziemy wysyłać mniej zbliżone do siebie, albo ktoś z nas odpuści:) A ogólnie są tu zdjęcia na których też jest ten sam samochód np. srebrna 323f mi to nie przeszkadza przynajmniej więcej zdjęć było:)
Gratulacje dla zwycięzców
Pamiętajmy że to tylko zabawa! I że mieliśmy okazję oglądać super zdjęcia z pięknymi Kobietami
Gratulacje dla zwycięzców

Pamiętajmy że to tylko zabawa! I że mieliśmy okazję oglądać super zdjęcia z pięknymi Kobietami
Gratulacje dla zwycięzców, a dla wszystkich podziękowania za udział w konkursie.
Ciesze się,że wam się podobało.
Konkurs miał być przede wszystkim dobrą zabawą dla użytkowników forum, a nie pretekstem do nieuprzejmości
i niemiłej wymiany zdań.
1 miejsce- Viper- 92 głosy
2 miejsce- Diana – 70 głosów
3 miejsce- Piterus87- 58 głosów
Zapraszam do udziału w V turze foto konkursu, a w listopadzie czekajcie na kolejny konkurs for fun

Ciesze się,że wam się podobało.
Konkurs miał być przede wszystkim dobrą zabawą dla użytkowników forum, a nie pretekstem do nieuprzejmości
1 miejsce- Viper- 92 głosy
2 miejsce- Diana – 70 głosów
3 miejsce- Piterus87- 58 głosów
Zapraszam do udziału w V turze foto konkursu, a w listopadzie czekajcie na kolejny konkurs for fun
-
Ania_TM