nemi napisał(a):stoję z krótkim rękawkiem jak głupi i czekam na fixa, a na zewnątrz jest już dość zimno. Jak z tym walczyć?
Załóż bluzę
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):stoję z krótkim rękawkiem jak głupi i czekam na fixa, a na zewnątrz jest już dość zimno. Jak z tym walczyć?
nemi napisał(a):ile % baterii pożera Wam proces Mapy?
Fasola napisał(a):nemi napisał(a):stoję z krótkim rękawkiem jak głupi i czekam na fixa, a na zewnątrz jest już dość zimno. Jak z tym walczyć?
Załóż bluzę![]()
Xenocyd napisał(a):nie pozera wcaleNie ma go w statystykach, nie wystepuje w uruchomionych aplikacjach. Po uruchomieniu GPSa i odpaleniu Endo fix jest zanim otworze garaz i wyjme rower.
nemi napisał(a):I powiem Wam, że Google jest straszne jednak. Zalogowałem się na swoje konto w telefonie jak tylko go kupiłem, włączyłem sieć WiFi i... nie poprosił o hasło do zabezpieczonej sieci, tylko zalogował się sam
sq2jul napisał(a):nemi napisał(a):I powiem Wam, że Google jest straszne jednak. Zalogowałem się na swoje konto w telefonie jak tylko go kupiłem, włączyłem sieć WiFi i... nie poprosił o hasło do zabezpieczonej sieci, tylko zalogował się sam
Sam jesteś straszny – trzeba czytać w co się klika
bieski napisał(a):AAA, wydaje mi się że promocja się zmienia codziennie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości