Virtual Tuning
Radex napisał(a):grafit
ja również

wrzuc spoiler najpierw na tył bo goło wyglada 
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Mógłby mi ktoś zrobić VT silnika? Byłbym bardzo wdzięczny

Chciałbym pokrywę zaworów czerwoną (zwykły połysk oraz strukturę (jak nie da rady struktury to niech będzie mat powiedzmy)
Kolektor dolotowy + osłona kolektora wydechowego dwie opcje w kolorach takim jak na tym foto to po lewej
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 7813_n.jpg
lub takim jak tutaj te jaśniejsze niebieskie błyszczące przewody
http://i45.photobucket.com/albums/f81/a ... to0918.jpg
oczywiście połysk
Z góry dzięki, bardzo by mi to pomogło w wyborze odpowiednich lakierów bo jakoś się nie mogę zdecydować. Założenie ma być takie że ma być kolorowo, czysto i miło dla oka
Jakby się komuś chciało to możecie też dorzucić coś od siebie żeby mi bardziej namieszać 

Chciałbym pokrywę zaworów czerwoną (zwykły połysk oraz strukturę (jak nie da rady struktury to niech będzie mat powiedzmy)
Kolektor dolotowy + osłona kolektora wydechowego dwie opcje w kolorach takim jak na tym foto to po lewej
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 7813_n.jpg
lub takim jak tutaj te jaśniejsze niebieskie błyszczące przewody
http://i45.photobucket.com/albums/f81/a ... to0918.jpg
oczywiście połysk
Z góry dzięki, bardzo by mi to pomogło w wyborze odpowiednich lakierów bo jakoś się nie mogę zdecydować. Założenie ma być takie że ma być kolorowo, czysto i miło dla oka

Rzeczywiście, dzięki za VT. W takim razie co innego proponujecie? Czarnego nie chcę, polerki nie będzie bo nie mam czasu i siły na to
czerwonego też co za dużo to nie zdrowo. Jakieś propozycje? Chyba że kolektor dolotowy w ten fiolet a tą osłonę na dole na jakiś czarny mat albo coś? Tutaj niby nie wygląda to za specjalnie no ale kolektor jest brudny i nie ma takiego połysku, wiadomo, a jakbym miał to malować to wszystko będzie wyczyszczone, i ta farba ma ekstra połysk właśnie także VT nie odda efektu ale chciałem zestawienie kolorów zobaczyć, jednak tego fioletu za dużo trochę, ale jakby tą osłonę dolną na jakiś inny kolor to kto wie?
Jeszcze chciałem górne mocowania amortyzatorów na czerwono, tą blachę co akumulator trzyma na czerwono i z rozpórką się zastanawiam czy zostawić czarną (bo kupiłem i jest czarna, tylko jeszcze mi nie przysłali) czy może na czerwono ją machnąć, myślę że czerwona lepiej by wyglądała.
Jeszcze chciałem górne mocowania amortyzatorów na czerwono, tą blachę co akumulator trzyma na czerwono i z rozpórką się zastanawiam czy zostawić czarną (bo kupiłem i jest czarna, tylko jeszcze mi nie przysłali) czy może na czerwono ją machnąć, myślę że czerwona lepiej by wyglądała.
luki_92_92 napisał(a):Rzeczywiście, dzięki za VT. W takim razie co innego proponujecie? Czarnego nie chcę, polerki nie będzie bo nie mam czasu i siły na toczerwonego też co za dużo to nie zdrowo. Jakieś propozycje? Chyba że kolektor dolotowy w ten fiolet a tą osłonę na dole na jakiś czarny mat albo coś? Tutaj niby nie wygląda to za specjalnie no ale kolektor jest brudny i nie ma takiego połysku, wiadomo, a jakbym miał to malować to wszystko będzie wyczyszczone, i ta farba ma ekstra połysk właśnie także VT nie odda efektu ale chciałem zestawienie kolorów zobaczyć, jednak tego fioletu za dużo trochę, ale jakby tą osłonę dolną na jakiś inny kolor to kto wie?
ja w ogóle bym tak nie pstrokacił tylko pomalował wszystko w kolor tego airboxa... grafit? i do tego akcenty czerwoną farba, np napisy..
na tym VT pod maską wygląda po prostu jak wiejski tuning
+ do tego może czerwona rozpórka
No airbox jest z carbonu, a carbonowej farby nie ma
Pokrywa zaworów napewno będzie czerwona + polerowane napisy, to jest już postanowione, rozpórka którą kupiłem jest czarna ale myślę nad pomalowaniem jej na czerwono bo fajnie by pasowała, natomiast nie wiem co zrobić z resztą. Napewno nie chcę żadnych czarnych ani grafitów, musi być żywo i kolorowo, jednak ten fiolet nie pasuje, no chyba że na samym kolektorze dolotowym (wtedy mógłby być) ale co z osłoną wydechowego, tutaj już ewentualnie mógłby być ten czarny mat np (wtedy jeszcze to wgłębienie w pokrywie zaworów gdzie są świece dałbym na czarno bo fajnie to wygląda). Generalnie pokrywa zaworów ma być czerwona bo tak mi się podoba, i pasuje do złączek od dolotu, natomiast reszta jest sprawą otwartą oprócz koloru czarnego, bo chcę żeby było jasno i żywo
O a z tym fioletem, to mi się rozchodzi dokładnie o taki jak tu

Jak dla mnie ekstra i od nowa się nad nim zastanawiam
Pokrywa zaworów napewno będzie czerwona + polerowane napisy, to jest już postanowione, rozpórka którą kupiłem jest czarna ale myślę nad pomalowaniem jej na czerwono bo fajnie by pasowała, natomiast nie wiem co zrobić z resztą. Napewno nie chcę żadnych czarnych ani grafitów, musi być żywo i kolorowo, jednak ten fiolet nie pasuje, no chyba że na samym kolektorze dolotowym (wtedy mógłby być) ale co z osłoną wydechowego, tutaj już ewentualnie mógłby być ten czarny mat np (wtedy jeszcze to wgłębienie w pokrywie zaworów gdzie są świece dałbym na czarno bo fajnie to wygląda). Generalnie pokrywa zaworów ma być czerwona bo tak mi się podoba, i pasuje do złączek od dolotu, natomiast reszta jest sprawą otwartą oprócz koloru czarnego, bo chcę żeby było jasno i żywo

Czy mogł bym Prosić kogoś o przemalowanie felg na czarny mat????
Zdjęcie w ori rozmiarze:
http://sdrv.ms/PsepTk
Z góry dzieki
Dopisano piątek, 12 października 2012, 19:43:
Ten fiolet gniecie jaja
Zdjęcie w ori rozmiarze:
http://sdrv.ms/PsepTk
Z góry dzieki
Dopisano piątek, 12 października 2012, 19:43:
luki_92_92 napisał(a):No airbox jest z carbonu, a carbonowej farby nie ma![]()
Ten fiolet gniecie jaja
-
Lantis 89
witam Panowie i Panie, 
niedługo będę chciał regenerować sobie felgi i zastanawiam się nad zmianą koloru. niby mam szare auto ale te zdjęcie ukazuje je prawie jak niebieskie. w sumie podobają mi się te srebrne oryginalne felgi ale ciekawi mnie grafit itp. coś ciemniejszego, uniwersalnego ale i eleganckiego. czarny mat czy glare nie wchodzi w grę i nie wiem czy te kombinacje z grafitem wyjdą na dobre
tak więc proszę o jakieś VT 
z góry dzięki
niedługo będę chciał regenerować sobie felgi i zastanawiam się nad zmianą koloru. niby mam szare auto ale te zdjęcie ukazuje je prawie jak niebieskie. w sumie podobają mi się te srebrne oryginalne felgi ale ciekawi mnie grafit itp. coś ciemniejszego, uniwersalnego ale i eleganckiego. czarny mat czy glare nie wchodzi w grę i nie wiem czy te kombinacje z grafitem wyjdą na dobre
z góry dzięki
- Od: 6 lis 2011, 10:05
- Auto: S40 || R-DES. || 2.0D || '04
Mazda 3 || 1.6 || Y6 || '04
MX-5 || 1.6 || '03 krótko.
grafit 

Przedstawiciel regionalny VOTUM SA