Różne akcesoria do naszych Mazd – pytania i opinie.
Organizator w podłokietniku GS1D-64-501
Od siebie dodam do akcesoriów aluminiuową nakładkę na hamulec ręczny 
Podziękowania dla zielony110
Jeszcze nie zamontowana, bo trzeba ciąć starą, wygląda rewelacyjnie

Waldek91 napisał(a):Od siebie dodam do akcesoriów aluminiuową nakładkę na hamulec ręczny
No niestety trzeba ciąć.
Ale za to zimny dotyk aluminium "bezcenne"
Tak trzymaj

- Od: 16 lut 2011, 22:00
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 MZR-CD Dynamic
A miejsce zakupu + koszty?
- Od: 30 mar 2012, 10:48
- Auto: Mazda 6 Kombi 2.2 MZCD 2010 (przed liftem)
Kurde, na stronie Mazdy nie zauważyłem, że ta nakładka jest ze skórzanym mieszkiem.
W takim razie dokładam to planowanych inwestycji, świetnie będzie to pasowało do lewarka skrzyni.
Waldek, jak założysz to koniecznie wrzuć fotki.
W takim razie dokładam to planowanych inwestycji, świetnie będzie to pasowało do lewarka skrzyni.
Waldek, jak założysz to koniecznie wrzuć fotki.
- Od: 29 lip 2011, 21:25
- Auto: Mazda 6 2009 MZR-CD 2.2 Sport 185KM
Moze nie oryginal Mazdy ale pochwale sie swoim :

- Od: 6 mar 2012, 03:48
- Auto: M6 GH MZR-CD 2.0 Sport
Black bad\''/girl
Popo napisał(a):Bardzo ładnie. Ta skóra na hamulcu, jest nałożona na plastik ?
dokladnie tak,mieszek jest naciagniety na dzwignie ,bez zadnych przerobek.
- Od: 6 mar 2012, 03:48
- Auto: M6 GH MZR-CD 2.0 Sport
Black bad\''/girl
Kamil poprosil mnie abym dal wam znac o ponizszej aukcji, noz widelec komus uda sie wygrac za niewielka kase Oryginalna atrape mazdy z ledami do polifta
http://www.ebay.co.uk/itm/2010-on-Mazda ... 43b44df9d7
http://www.ebay.co.uk/itm/2010-on-Mazda ... 43b44df9d7
Pytanie mam.
Widzialem na niektorych zdjeciach ze wewnatrz podlokietnika kierowcy(tam gdzie mozna se podlaczyc np. iPoda), oprocz samego schowka jest na wierzchu taki jakby lezacy pojemnik/szufladka na jakies drobne rzeczy. Czy jest to domyslne wyposazenie w mazdzie? Kupilem uzywana GH i czegos takiego nie bylo. Czy mozna dokupic takie cos w ASO?
Widzialem na niektorych zdjeciach ze wewnatrz podlokietnika kierowcy(tam gdzie mozna se podlaczyc np. iPoda), oprocz samego schowka jest na wierzchu taki jakby lezacy pojemnik/szufladka na jakies drobne rzeczy. Czy jest to domyslne wyposazenie w mazdzie? Kupilem uzywana GH i czegos takiego nie bylo. Czy mozna dokupic takie cos w ASO?
- Od: 2 kwi 2013, 22:55
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 MZR (2008r.)
tadziur88 napisał(a):Pytanie mam, oprocz samego schowka jest na wierzchu taki jakby lezacy pojemnik/szufladka na jakies drobne rzeczy.
...tak ja taką posiadam, jest to taka dzufladka na monety i portfel przykładowo.
Dodatkowo można ją przesunąć do tylu lub do przodu tak aby miec swobodny dostęp do gniazda 12V i AUX IN...
A ja się zapytam czy oprócz tej szufladki a raczej pod nią w środku nie powinno być jeszcze jednego elementu w postaci hmm... pionowej przekładki np. na CD
Wysłano z HTC i Tapatalk2
.Janusz626 napisał(a):A ja się zapytam czy oprócz tej szufladki a raczej pod nią w środku nie powinno być jeszcze jednego elementu w postaci hmm... pionowej przekładki np. na CD
Z niczym takim się nie spotkałem (szufladkę miałem w standardzie).
Borg napisał(a):A ja właśnie dostałem taki organizer podłokietnika za jedyne 39PLN
Potwierdzam również szukałem na allegro wysyłałem zapytania do różnych handlarzy i też udało mi sie zakupić organizer za 40 zł
Natrafiłem przypadkiem na allegro. Dobra cena:
http://allegro.pl/eibach-pro-kit-mazda- ... 89038.html

-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0