dziedzior napisał(a):Magik odradzal niestety korzystanie z myjni recznych i chyba moja fura ich nie odwiedzi. Radzilbym przygladac sie naszym autkom podczas wyjazdu z serwisu, znane sa fakty uszkodzenia blach przez tzw uczniow, nawet w sposob nie celowy!!!!!!!!!!! Niestety auta ''pancerne'' skonczyly sie bez powrotu.
I to jest kpina!Reklamuj póki czas,kodo,srodo-nie czujesz się oszukany?A jak sobie wyobrażasz bagaznik na dachu?Montujesz,pakujesz,wypakowujesz-opierasz się tu i tam a tu na masce masz 4 łapy plus pies
Dopisano 24 wrz 2012, 23:56:
szatajoh napisał(a):Bylem dzisaj u mojego dilera zeby mi wyjasnil moje watpliwosci i potwierdzil to co juz nadmienil a ja rozpowszechniam na forum
Po krotkiej rozmowie byl bezradny przyprowadzil jakiegos swojego technicznego szefa ktory byl juz na szkoleniu z nowej Mazdy ten wiedzial wiecej ale tez nie wszystko
CX 5 jest robiona antykorozyjnie kilkoma metodami rozne czesci roznie blachy kataforeza konstrukcja klatki kataforeza reszta galwanizacja cynk nikel i organicznie
90 % jest w ten sposob zabezpieczona ponoc ma byc super
ale moj handalarz nauczony smutnym doswiadczeniem poprzednich modeli zaleca dodatkowa konserwacje woskiem zrobia to przed odbiorem auta za moja minimalna doplata
Dowiedzialem sie tez ze dla sprzedawcy jest najgorszy klient ktory wie wiecej o aucie niz jest w prospekcie
Popatrz na posty kolegi co skasował CX-,przykuj uwagę do tego co napisał o "resztkach" swego auta na szrocie-o rdzy po kilku dniach....w miejscach pozbawionych farby
Proszę uważać na kody php na początku i końcu cytowanych postów,brak kodu powoduje post nieczytelnym.
Poprawiłem, Marianek