![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Telefony komórkowe
Jakość wykonania faktycznie powala. Jest lepiej niż się spodziewałem. Kurzu pod ekranem nie ma, nic nie skrzypi
Na razie męczę po kolei różne romy. Póki co CM9 jest faworytem. Interfejs Sense do mnie nie przemawia. Troszkę jednak odczuwam brak amoleda, szczególnie w czerni. Plusem dla HTC jest za to rozdzielczość. Ogólnie zakup jak najbardziej na plus.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
loockas napisał(a):Jakość wykonania faktycznie powala.
Ciii... bo zaraz wpadna Samsungowi fanboje

Ja w czasie użytkowania sensation równolegle używałem sgsll bo kobieta moja z pracy przyniosła i jednak wolałem chodzić z sensation głównie przez wyświetlacz ale samsunga przez to, że nie mój nie bardzo mogłem modyfikować, więc to pewnie też wpłynęło na moja decyzje. Co do romów, to ja z kolei nie wyobrażam sobie pracy bez sense. Nakładka ciężka ale gdy da się jej szanse to ciężko się z nią później rozstać i nie o wygląd tutaj chodzi tylko o jej funkcjonalność.
fiat 126p => Ford Fiesta I => Ford Fiesta II (LPG) => Opel Vectra (LPG) => Citroen XM (PB) => VW Passat (LPG) => Volvo V40 (ON) => Mazda 626 GF (LPG). – to są pojazdy którymi jeździłem dłużej niż rok. Mogłem coś pominąć.
- Od: 4 kwi 2011, 15:06
- Auto: Mazda 626 GF 1.8 (90km) 98r + LPG
Mnie Sense przytłacza wodotryskami. Przywykłem do spratańskiego interfejsu CM. CM9 by Opensensation póki co sprawuje się idealnie. Ciekawe jak z baterią będzie. Głośnik faktycznie słabszy w porównaniu z SGS. I to wewnętrzny jak i zewnętrzny.
Nie tylko Samsungowi fanboje – z tego, co czytałem o tym błędzie (a jako posiadacz Samsunga Advance jestem żywo zainteresowany
) to jednak nie jest wina TouchWiza, kod udało się uruchomić również na HTC i kilku urządzeniach z czystym Androidem.
Z tego co wyczytałem to do momentu ukazania się poprawki pomaga podmiana systemowego dialera na cokolwiek innego bądź zainstalowanie Skype, które przejmuje obsługę feralnych linków "tel:" i zamiast odpalić je bez pytania to grzecznie się pyta, co z rzeczonym kodem zrobić. Ja mam akurat zainstalowanego klienta VOIP i po wejściu na stronę z testowym kodem pokazującym IMEI (http://niebezpiecznik.pl/samsung-2767-3855/) wyskakuje mi okienko z pytaniem, co ma być użyte do zakończenia akcji – klient VOIP czy telefon.
Z tego co wyczytałem to do momentu ukazania się poprawki pomaga podmiana systemowego dialera na cokolwiek innego bądź zainstalowanie Skype, które przejmuje obsługę feralnych linków "tel:" i zamiast odpalić je bez pytania to grzecznie się pyta, co z rzeczonym kodem zrobić. Ja mam akurat zainstalowanego klienta VOIP i po wejściu na stronę z testowym kodem pokazującym IMEI (http://niebezpiecznik.pl/samsung-2767-3855/) wyskakuje mi okienko z pytaniem, co ma być użyte do zakończenia akcji – klient VOIP czy telefon.
Roman S.
Czerwony Smok
Czerwony Smok
katoda napisał(a):Nie tylko Samsungowi fanboje
Zepsules mi szydere
Worka że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale dlaczego przez tapatalka nie mogę już fotki dac jakiś błąd jest ?
@tapatalk@
@tapatalk@
-
Fasola
Co nie działa jak działa? 
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
sq2jul napisał(a):Co nie działa jak działa?
U mnie wysyła i wysyła i wysyła i końca nie widać
-
Fasola
Artiks napisał(a):Galaxy S Plus czy Ace 2 ?Doradźcie, czas angli
Ace 2
A tak z innej beczki: ile % baterii pożera Wam proces Mapy? Ja już jestem zirytowany na maksa, 16% baterii, chociaż tego nawet nie włączałem. Prawdopodobnie przez to nie mogę fixa złapać na GPS (wczoraj wymusiłem zatrzymanie aplikacji i wtedy złapał po kilku sekundach). Na początku było dobrze, proces Mapy był gdzieś tam w ogonie pożeraczy baterii (mam screen, na którym nie zmieścił się na pierwszym ekranie), fix GPS był po 5 sekundach, a teraz znów jak na poprzednim telefonie jest kaszana. W poprzednim telefonie lekarstwem okazało się wyłączenie lokalizacji i zaczynał działać całkiem OK, ale tutaj nawet tego nie włączałem.
Jak z tym walczyć? Irytuje mnie to strasznie, bo blokuje mi to jedną z najważniejszych funkcjonalności telefonu – stoję z krótkim rękawkiem jak głupi i czekam na fixa, a na zewnątrz jest już dość zimno
Wszystko mam w najnowszej możliwej na telefonie wersji – ICS 4.0.4, wszystkie aplikacje też.