KIELCE – spotkania regionalne
a moja nie myta już jakiś czas. I umyta nie będzie bo czasu nie ma, a i zimno strasznie żeby myć tradycjonalnie, a ciśnieniowe dla mnie są niczym.

Powiem Ci że ja też byłe. Byłem na realu na warszawskiej, na ściegiennego pod cmentarzem. Nikogo nie widziałem. Jest tak wgl jakiś inny real jak ten koło media markt??
I tez przed chwilą do Grębenic zawitałem. Jeszcze się nie rozebrałem i do lapatopa przycupnąłem...
I tez przed chwilą do Grębenic zawitałem. Jeszcze się nie rozebrałem i do lapatopa przycupnąłem...

Byłem od 19 do 19:25 pod telepizza koło reala, widziałem mx5 ale jak wycofałem to przejechała dalej? Później Mateusz z czerwonego 323f na TKS przejechał to ruszyłem za nim i dopiero przy ściegiennego się zobaczyliśmy, Xedosa widziałem, taki wypakowany zjechał niżej, to Ty Damian?
- Od: 8 kwi 2010, 00:29
- Auto: Mazda 626 GE FP 1.8 90KM 96r
No widzisz, to ja. W trójkę podjechaliśmy... Gdybyś trąbął...
Wg mnie to za dużo koncepcji było i wszyscy się pogubili... Następnym razem musi być jedna i dokładnie omówione miejsce. Inaczej bedzie ciężko.
Xedosusa mojego umyłem na szybko a tu lipton, saga tetley
Wg mnie to za dużo koncepcji było i wszyscy się pogubili... Następnym razem musi być jedna i dokładnie omówione miejsce. Inaczej bedzie ciężko.
Xedosusa mojego umyłem na szybko a tu lipton, saga tetley

No myślałem, że tam gdzie wcześniej zawsze były spoty czyli pod telepizza będziemy wszyscy, czyli 4 osoby były, szkoda tylko, że tak nie dograliśmy tego dokładnie, na następny raz trzeba mniejszy parking wybrać i tyle, też nakląłem, że czekam sam, ale jednak ktoś był, niestety teraz choroba mnie bierze i z gorączką idę spać, 3majcie się
gromaciek napisał(a):Witam wszystkich.
WARSZAWA – PAŹDZIERNIK 2001 r. – Pierwsze oficjalne spotkanie MazdaSpeed
WARSZAWA – PAŹDZIERNIK 2012 r. – 11 rocznica od pierwszego spotkania MazdaSpeed
Nawiązując do tematu to w dniu 02.10.2012 – Wtorek –> godz. 20.00 grupa Mazowsze a dokładnie Warszawa planuje zrobić spotkanie jubileuszowe w miejscu gdzie w październiku 2001 roku odbyło się pierwsze oficjalne spotkanie klubu MazdaSpeed. Miejscem tym było warszawskie Okęcie a dokładniej parking przy lotnisku towarowym CARGO – ul. Wirażowa.
W związku z tym że właśnie zbliża się październik chcemy na chwilę wrócić do historii i po jedenastu latach owocnej działalności klubu, który rozwinął się na wielką skalę znaleźć się znowu w tym samym miejscu gdzie wszystko się zaczęło, a dokładniej zaczęły się spotkania.
(...)
Wiem, że większość chciałaby być w tym czasie w Warszawie, ale ze zrozumiałej sytuacji jest to pewnie niemożliwe. W związku z tym będzie nam bardzo przyjemnie, jeśli inne regiony w tym samym dniu i o tej samej godzinie zrobią swoje spoty regionalne. W tym momencie będziemy wszyscy razem. Cały klub i jego użytkownicy.
Dlatego mam prośbę do PR-ów żeby poruszyli ten temat w swoich regionach i ustalili miejsce spotkań 02.10.2012r. – Wtorek –> godz. 20.00 gdzie wtedy w jednej chwili zjednoczymy się wszyscy
Oczywiście nie nalegam. Sprawa jest dla chętnych.
Zróbmy coś innego. Coś czego jeszcze nie było. Jeden dzień i wszyscy razem![]()
Poinformowani są o tym były Prezes Globy jak i obecny Prezes Paweł z resztą zarządu
Pozdrawiam.
gromaciek
Co o tym myślicie? Może dobry pretekst żeby coś u Nas ruszyć i się zebrać w ten dzień? Tylko teraz już dokładnie bez nieścisłości jak ostatnio?
Ja się nie piszę, gdyż przyjeżdżają rodzice po ponad roku czasu i w domu będę siedział.

Aż 3
Od czegoś trzeba zacząć 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Nie przesadzaj, osoby zainteresowane na pewno zaglądają do tematu. Szczególnie teraz jak widzą, że Kielce znowu zaczęły się "ruszać"
A poza tym jak nie spróbujecie to na pewno się nie uda spotkać 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89