Playstation 3 – znajomi w PSN
Ogrywał ktoś demo residenta 6? Jak dla mnie kiepsko, kamera to istny haos na ekranie...
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Ja zaczne jak stanieje do 100zł
narazie GT5 męcze 
No proszę 
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Powiedzcie mi tylko jak to jest z tym placeniem w PSN. Kupuje ta karte za 100 wydaje np 50 i teraz moje pytanie- czy moge np na pol z kims kupic taka karte czy jedna karta po pierwszej transakcji jest przypisana do danej konsoli/uzytkownika? Chodzi mi o to ze chce kupic 3 dodatki do Gt5 wyniosa mnie 50 zl a nie mam juz na co wydac tych pozostalych pieniedzy.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mako napisał(a):Chodzi mi o to ze chce kupic 3 dodatki do Gt5 wyniosa mnie 50 zl a nie mam juz na co wydac tych pozostalych pieniedzy.
A to nie prosciej sokonac platnosci karta kredytowa / debetowa / wirtualna? Wtedy zaplacisz tyle ile wydasz i nie masz problemu co zrobic z reszta srodkow
Dobra, po zeszlorocznej akcji z PSNem musialem dla pewnosci karte kredytowa zablokowac, ale odkad uzywam wirtualnej karty nie mam zadnych oporow.
Sens karty PSN skonczyl sie moim zdaniem w momencie kiedy przestalo dac sie kupic karte o nominale 100 ponizej 90 zl, po co trwale blokowac srodki...
Najgorsze jest to ze moj bank nie ma czegos takiego jak wirtualna karta, nie bede zakladac przeciez specjalnie konta na ta okazje. Wykombinuje sie cos innego. Zobacze czy do GT5 wyjda jakies fajne dodatki
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Fiat Panda 1.1
od 26-ego nowe DLC do GT5 wychodzi za bodajże 9 pln. Jak nie masz wirtualnej to wprowadź prawdziwą. Teraz jest dużo bezpieczniej ponoć a ja tak jak Xen korzystałem wcześniej z tej opcji i nie było problemów.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Zebym prawdziwa tez mial, mam tylko platnicza a nia niewiele wskoram. No nic trzeba bedzie kupic za 100 i pokupowac to co potrzebne a reszte przeznaczyc na piosenki do singstara 

Fiat Panda 1.1
Ja jak kupiłem kartę za stówkę jak zacząłem kupować DLC do gran turismo to na dwa dodatki mi jeszcze zabrakło
a też miałem tylko kupić dwa czy trzy 

Odnośnie Gran turismo zrobił ktoś złoto w wyzwania x2010 redbula? Bo na padzie wydaje mi się to niewykonalne...
Ja nawet brązu nie mogłem zrobić więc odpuściłem, ale ostatnio dużo jeździłem redbullem i trochę nad nim zacząłem panować więc może jeszcze kiedyś przyatakuję 

Heavy w wersji polskiej w koncu zawital pod strzeche i od wczoraj pierwsze proby opanowania mechaniki gry przez osobe ktora wczesniej praktycznie nigdy nie trzymala pada poszly calkiem niezle. Dzisiaj ciag dalszy. Rownolegle ja zaczalem Heavy Rain na max. pozuomie trudnosci.
Ja chce tylko trzy. Ten do testowania predkosci itp itd i dwi paczki z samochodami, reszta jak tor Motegi czy kaski i ubrania mnie nie interesuja.
wyslano z Nokia 3210
luki_92_92 napisał(a):Ja jak kupiłem kartę za stówkę jak zacząłem kupować DLC do gran turismo to na dwa dodatki mi jeszcze zabrakłoa też miałem tylko kupić dwa czy trzy
Ja chce tylko trzy. Ten do testowania predkosci itp itd i dwi paczki z samochodami, reszta jak tor Motegi czy kaski i ubrania mnie nie interesuja.
wyslano z Nokia 3210
Fiat Panda 1.1