Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Dopiero sie zarejestrowalem i jestem u Was pierwszy raz, nie mam Mazdy ( ale kiedys mialem ), trafilem tu przez przypadek, jestem milosnikiem Mazdy 929 Cupe, mialem to auto na poczatku lat 90-tych i zebym byl kawalerem, to chyba mialbym to auto w dalszym ciagu, nie dlatego, ze "kocham" marke Mazda, ale dlatego, ze to auto wywarlo na mnie duze wrazenie ( mialem rocznik 1986-ty ).
Pozdrawiam wszystkich, a szczegolnie wlascicieli Mazd 929 Cupe.
Pozdrawiam wszystkich, a szczegolnie wlascicieli Mazd 929 Cupe.
-
adwes
Adamon napisał(a):Witam wszystkich mazdoholików
Mazdami jeżdżę od ponad 5 lat
mazdoholikow,mazdomaniacow-i takich jak ja,ktorzy dopiero teraz sie dowiaduja jaka frajde z jazdy i przyjemnosc z podziwiania daja madzie

- Od: 31 sie 2012, 22:41
- Auto: Jest:
M3 BP Sky Cruise ,19'
Byla:
M3 BM Sky Passion 14'
M3 BL Navigator 12'
M3 BL Active 09'
Snowmonkey napisał(a):Hi, I'm David, a french owner of a 323C![]()
I'm sorry I don't speak polish, but I'm sure we can talk in english(or I use Google translate to understand a little bit)
I found your site in the signature of Bartg.pl.
I'm very proud of my 323c, this is not a common car in france (very rare), but I see the 323c is well-known here.
I'm sure I will learn some tips for my 323 here !
Have a nice day,
Greetings from France
Wow nice to see you here aswell
Witam. Jestem Dawid, Poznaniak z urodzenia i zamieszkania. Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy Premacy 1,8. Cały czas poznaję ten samochód i co chwilę coś w nim odkrywam. Mam nadzieję, że dzięki temu forum będę mógł się cieszyć z jazdy i z Waszą pomocą rozwiązywać problemy, które trapią i mogą trapić moją Madzię. Pozdrawiam
- Od: 19 wrz 2012, 15:35
- Auto: Mazda Premacy 1.8 01' – pierwsza i ostatnia ;)
W końcu się zdecydowałem dołączyć.
4 lata z marką, 3 autka w "karierze", 100% satysfakcji
4 lata z marką, 3 autka w "karierze", 100% satysfakcji
- Od: 14 wrz 2012, 20:11
- Auto: RIP: 626 GE 2,0+LPG A/T '92
JA: 626 GF 2,0 85kW '98
ŻONA: 323F BJ 1,5 65kW '99
WORK: T4 2,5TDI 65kW '99
Witam Wszystkich... Wczoraj zarejestrowałem swoją Premacke. Rocznik 2003, silnik 101KM, kolor wściekle groszkowy metalik 
-
Tofler
Witam wszyskich. Właśnie stałem się posiadaczem Mazdy Demio
Mam nadzieję że sczęśliwym 

- Od: 19 wrz 2012, 20:58
- Auto: Mazda Demio 1.3 62,5 KM 2000r
Witam!
2,5 roku temu kupiłem moją Mazdę początkowo podchodząc do tematu tak, że jak się zacznie psuć- zmienię na następne. Obecnie nie wyobrażam sobie rozstania się z tym autem i będę nim jeździł do kiedy się będzie dało, zachowując zdrowy rozsądek oczywiście. Jestem studentem informatyki, więc o mechanice zbyt wielkiego pojęcia nie mam, jednak co tylko mogę robię sam. Zaczęło się od wymiany żarówek i płynu do spryskiwczy, potem kół, oleju, filtrów, konserwacja podwozia, wymiana łączników stabilizatora, planuję wymianę amortyzatorów. Wraz z czytaniem forum będę robił mam nadzieję jak najwięcej zabiegów pielęgnacyjnych i zapobiegających awariom i jak najmniej(tyle ile trzeba) tych nie cierpiących zwłoki:)
Mam nadzieję, że przy okazji tych przygód uda mi się kiedyś zrobić fotorelację i być może tym samym pomóc komuś, kto podobnie do mnie jest internetowym samoukiem

2,5 roku temu kupiłem moją Mazdę początkowo podchodząc do tematu tak, że jak się zacznie psuć- zmienię na następne. Obecnie nie wyobrażam sobie rozstania się z tym autem i będę nim jeździł do kiedy się będzie dało, zachowując zdrowy rozsądek oczywiście. Jestem studentem informatyki, więc o mechanice zbyt wielkiego pojęcia nie mam, jednak co tylko mogę robię sam. Zaczęło się od wymiany żarówek i płynu do spryskiwczy, potem kół, oleju, filtrów, konserwacja podwozia, wymiana łączników stabilizatora, planuję wymianę amortyzatorów. Wraz z czytaniem forum będę robił mam nadzieję jak najwięcej zabiegów pielęgnacyjnych i zapobiegających awariom i jak najmniej(tyle ile trzeba) tych nie cierpiących zwłoki:)
Mam nadzieję, że przy okazji tych przygód uda mi się kiedyś zrobić fotorelację i być może tym samym pomóc komuś, kto podobnie do mnie jest internetowym samoukiem

Witam wszystkich fanów mazd;D..Mam nadzieję,że niedlugo bede posiadaczka mazdy 323f Ba ;D;D;D
- Od: 20 lip 2012, 18:15
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16 V
Witam wszystkich fanów marki Mazda. Moja przygoda z tą marką zaczęła się 11 lat temu – była to Mazda 323 BD. Potem była 323 C a 2 m-ce temu nabyłem 626 GF po lifcie. Następna będzie szóstka...
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
- Od: 21 wrz 2012, 16:44
- Auto: Mazda 626 GF (po face-liftingu), 2.0 16v FS (115 KM), hatchback, 1999 r.
Witam mam na imie Mateusz mam 21 lat jeszcze. Od maja mam mazde 323f rocznik 1991 to moj pierwszy samochod
-
IMefistofeles
Witam wszystkich fanów marki
jestem nowym szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323p . Pozdrawiam wszystkich .
Moja Madzia : http://imageshack.us/photo/my-images/607/img2994y.jpg/
- Od: 23 wrz 2012, 22:26
Witam. trochę to trwało, ale w końcu mogę się przywitać jako prawowity właściciel MAZDY. Swojej upragnionej piątki szukałem dokładnie od końca października 2011 roku i znalazłem UWAGA!!! Dopiero w lipcu tego roku. Samochód był wystawiony dosłownie 13 minut bo po tym czasie zadzwoniłem do sprzedawcy i prosiłem aby zdjął ją z ogłoszenia. Na drugi dzień wprosiłem mu się o 10 rano po samochód... Potem zaliczki, urzędy, "masa kasa", ale w końcu jest
Swoje zjeździłem i również zobaczyłem, ale by kupić ten upragniony egzemplarz niestety trzeba się z tym liczyć. Już prawie miałem kupować diesla, ale na szczęście trafiła się ta 2.0 litrowa benzynka. Ok nie rozpisuję się już bo miało być krótko. W tym tygodniu postaram się dorzucić zdjęcia. Zastanawiamy się z żoną nad Track Day Wrocław, ale jestem tu świeży i nie do końca znam Wasze obyczaje także napiszcie jak mam zachęcić moją drugą połowę
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
- Od: 24 sty 2012, 22:27
- Auto: Mazda 5 CR 2.0 LF-DE '05
Opel Omega 2.5 TD
BMW E30
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów wielokrotnie korzystałem z pomocy forum, teraz postanowiłem stać się także jego częścią:):)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, jednocześnie zapraszam do Wrocławia
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, jednocześnie zapraszam do Wrocławia
-
Jarmo_wroc