dajesz 100zł i robimy
efekt to optyka jak w depo a obudowa reflektora zostaje ori a nie jakiś badziewny depo
w intercarsie były kiedyś te depo z czarnym środkiem, chyba 300zł/sztuka. na allegro widziałem kiedyś 250/sztuka
www.mazdaspeed.pl
Longer_007 napisał(a):ale czy tak łatwo to odzwierciedlić na progu ?
wilusjdm napisał(a):Środek progu po długości zazwyczaj jest wklejany klejem do szyb jak się nie mylę, zaś początek i koniec progu skręcany na wkręty . Bynajmniej ja tak mam
luki_92_92 napisał(a):nie wiem po co klejami samochód niszczyć
Lantis 89 napisał(a):Ja miałem progi od pawła ale miały skopiowane wszystko.
tomekV6 napisał(a):luki_92_92 napisał(a):nie wiem po co klejami samochód niszczyć
Szyby masz na tym samy przyklejone i jakoś Ci auta nie zniszczyłoJa mam kołki z przodu i tyłu, natomiast góra zaznaczona na powyższym zdjęciu jest delikatnie podklejona, żeby dobrze dolegało i nie łapało drzwiami. Wolę takie rozwiązanie jak dziurawienie zdrowego progu wkrętami... W oryginale w próg jest wstawione coś na wzór kołka rozporowego a dopiero w ten plastik wkręca się wkręt.
Lantis 89 napisał(a):Ja miałem progi od pawła ale miały skopiowane wszystko.
Progi od Pawła przynajmniej nie były zrobione z gazety i najbardziej przypominały oryginał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje