Witam
Ostatnio zakładałem temat gdzieś na forum odnośnie spoilera
Te zdjęcia z allegro są z internetu a nikt nie wrzucił fotki jak wygląda na prawdę czy jest podobny ?
Druga sprawa to te zamienniki są z włókna szklanego a oryginalny plastikowy.
Nie wiem który lepszy
Ja znalazłem oryginalny używany za 330pln z przesyłką na allegro jeden tylko był
Teraz znajomy blacharz maluję i montuję
Sumą sumaru jak kupowałbym zamiennik to poprosił bym o realne zdjęcia a nie jakieś internetowe
Pozdrawiam
Akcesoria – Spoiler. Jaki wybrać: oryginał czy zamiennik?
Collios napisał(a):Sumą sumaru jak kupowałbym zamiennik to poprosił bym o realne zdjęcia a nie jakieś internetowe
relim1 napisał(a):spoiler kupiony na allegro,
a pozniej sa zdjecia... wiec wszystko jest
na poprzedniej stronie...

Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Dziś doszła paczka ze szpojlerem więc wklejam obiecanie zdjęcia. Co do moich wniosków to przy tej jakości wykonania nie widzę żadnych przesłanek do dokonania zakupunku w ASO.
Ostatnio edytowano 23 paź 2012, 23:12 przez damianko, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 24 lis 2011, 21:26
- Auto: Mazda 6 GH 2.2 163PS
a i dodam jeszcze że potwierdziło się moje przypuszczenie, że forma jest ściągnięta z fabrycznego szpojlera.
Dopisano 20 wrz 2012, 21:36:
Czyli jest bardzo dobrze
Dopisano 20 wrz 2012, 21:36:
Tomek6 napisał(a):damianko napisał(a):Co do moich wniosków to przy tej jakości wykonania nie widzę żadnych przesłanek do dokonania zakupunku w ASO.
Czyli szału nie ma, tak?
Czyli jest bardzo dobrze
Tomek6 napisał(a):Aha aha, bo chyba nie doczytałemTo co na zdjęciach to jest zamiennik, tak? A to, że widzimy logo mazdy itp. to dlatego, że jest z oryginalnej formy?
jest dokładnie tak jak piszesz. Lakiernik pewnie będzie miał więcej zabawy niż z tym z ASO ale wg mnie zdecydowanie się opłaci