ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Powitać ponownie, tym razem zapraszam na:
Street Terror
Zamknięcie sezonu
20.09.2012 (czwartek)
18:00
parking pod C.H. Tulipan – Piłsudskiego 94
Pozostałe informacje na miejscu
P.S.
Dla mniej wtajemniczonych dodam, że ideą Street Terroru jest wspólny przejazd przez miasto, wyznaczoną trasą. Chodzi głównie o integrację i pokazanie pasji do motoryzacji.
Street Terror
Zamknięcie sezonu
20.09.2012 (czwartek)
18:00
parking pod C.H. Tulipan – Piłsudskiego 94
Pozostałe informacje na miejscu
P.S.
Dla mniej wtajemniczonych dodam, że ideą Street Terroru jest wspólny przejazd przez miasto, wyznaczoną trasą. Chodzi głównie o integrację i pokazanie pasji do motoryzacji.
- Od: 25 lip 2012, 13:47
- Auto: EG4
tak mi się przypomniało
ludzie z Honduzy
mieliby ochotę na wspólnego g-techowego spota H vs M
sprawdzić się, swoje możliwości itd..
tak więc rzucam hasło, że jest taka opcja i jakby byli chętni to można coś zorganizować, ustalić jakiś termin i godzinę
a Wy jak się na to zapatrujecie?
ludzie z Honduzy
tak więc rzucam hasło, że jest taka opcja i jakby byli chętni to można coś zorganizować, ustalić jakiś termin i godzinę
-
Oldżitsu
l3mur91 napisał(a):Ja wczoraj akurat miałem jeden "wolniejszy" dzień, który zdarza się niezwykle rzadko, ale leciałem do kina odchamić się trochę, dlatego tylko przejechałem pomachać bo spieszyło nam się.
mówiłam, że to Lemur jechał
Olga, g- tech to tylko na DELLu, a tam ostatnio ciężko o cokolwiek
-
Ania_TM
Oldżitsu napisał(a):tak mi się przypomniało![]()
ludzie z Honduzymieliby ochotę na wspólnego g-techowego spota H vs M
z 3-4 osoby by się pewnie znalazły.
termin to chyba czw- piątek- sobota wieczorem ok 22 jak coś

Niech się zainteresowani wypowiedzą
pewnie Adaś będzie chciał się ścigać
-
Ania_TM
l3mur91 napisał(a):Ania_TM napisał(a):mówiłam, że to Lemur jechał
Kto inny mógł jechać takim parchem
Myśleliśmy przez chwilę, że Gajos może, bo ma chyba ten sam kolor
Sorry ze Wam sie temat wbijam
Nie mam gdzieś w okolicy łodzi jakiejś miejscówki? w łodzi to nic sie nie wymyśli
Ogólnie fajny pomysł z hondami
Nie mam gdzieś w okolicy łodzi jakiejś miejscówki? w łodzi to nic sie nie wymyśli
Ogólnie fajny pomysł z hondami
-
Lantis 89
Również odmeldowuję się po wczorajszym spocie. Niestety też zbyt długo posiedzieć nie mogłem, bo czekała nas jeszcze masa jeżdżenia i zakupy w Manufakturze, ale odbiję sobie to na kolejnym ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
no wiem, że może być trudno z miejscówką ale ludzi z Honduzy są chętni.. trzeba pomyśleć.. może gdzieś się znajdzie jeszcze jakiś ładny kawałek asfaltu, oprócz Dell'a 
a co do paintballa to może najpierw zrealizujmy mały projekt a potem przejdziemy do strzelanki
pewnie też będą chętni
a co do paintballa to może najpierw zrealizujmy mały projekt a potem przejdziemy do strzelanki
pewnie też będą chętni

-
Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):no wiem, że może być trudno z miejscówką ale ludzi z Honduzy są chętni.. trzeba pomyśleć.. może gdzieś się znajdzie jeszcze jakiś ładny kawałek asfaltu, oprócz Dell'a
pewnie też będą chętni
można pomyśleć
DELL najlepsza opcja na g-techa wg mnie.

Skoro są chętni to możemy się spotkać jakoś, ale trzeba pomyśleć gdzie.
może na początek na DELLU w niedzielę i pogadamy itp
-
Ania_TM
kolega z Honduzy i pomysłodawca g-techowego spota H vs M pracuje razem ze mną więc jutro z nim pogadam i może coś się ustali wstępnie 
-
Oldżitsu
z tego co pamietaj z dajewoo oni czasami smigaja gdzies w okolicach gilletta
podsylam filmik moze ktos skojarzy co to za miejsce http://www.youtube.com/watch?v=8xXGF-YBQvA&feature=plcp 
Siemka.najlepsza miejscowką jest Dell ale za duzo tam ostatnio psiarni.moge zagadac ludzi z Nissanzona na jakaś ustaweczke.moze i ja bym wkoncu zawitał na jakiegos spota,zaprezentował swoja Premacy.pozdrawiam
- Od: 4 wrz 2011, 13:17
- Auto: Mazda Premacy 1.8 16V 2001
tomsimondj napisał(a):z tego co pamietaj z dajewoo oni czasami smigaja gdzies w okolicach gilletta![]()
za krótko.. bo nie będzie miejsca na hamowanie
-
Oldżitsu