ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
michał91 napisał(a):Ciekawe czy jeśli byśmy tak całą ekipą poszli do Ikea to jak szybko by nas ochrona wyprosiła
A niby czemu

rclmati napisał(a):Zrobimy popijawy w Ikei
W mieście nie dało rady a co dopiero na peryferiach gdzie trza kawał jechać

-
miro62
23 września w niedzielę wypada nam kolejny spot.
Będziemy mieć gości ze stolicy, więc przyda się jakiś extra plan i wcześniejsza godzina spotkania
Będziemy mieć gości ze stolicy, więc przyda się jakiś extra plan i wcześniejsza godzina spotkania
-
Ania_TM
Siemka
Będą, będą na 99%
Moja Ania sprawdzała grafik i ma wolne
Dzień, a raczej noc wcześniej idzie na wieczór panieński więc nie przesadzajcie z tymi wczesnymi godzinami
Resztę, też będę nakręcać więc szykujcie fajerwerki i czerwony dywan na powitanie
Fanie by było gdyby inne regiony też wysłały przedstawicieli
Będą, będą na 99%
Moja Ania sprawdzała grafik i ma wolne

Dzień, a raczej noc wcześniej idzie na wieczór panieński więc nie przesadzajcie z tymi wczesnymi godzinami
Resztę, też będę nakręcać więc szykujcie fajerwerki i czerwony dywan na powitanie
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Waterlive napisał(a):Siemka
Będą, będą na 99%![]()
Moja Ania sprawdzała grafik i ma wolne![]()
17 dobra godzina, w planie Manufaktura pewnie, ogródek jakiś.
Albo woda i grill jakiś
Weźcie jednego kierowcę
będziemy czekać oczywiście

-
Ania_TM
ja już w domu 
dzięki za spotkanie
przyjemnie było zwłaszcza w taką pogodę.. szkoda, że już niedługo będzie trzeba zacząć myśleć o zejściu do podziemia

dzięki za spotkanie
przyjemnie było zwłaszcza w taką pogodę.. szkoda, że już niedługo będzie trzeba zacząć myśleć o zejściu do podziemia

-
Oldżitsu
Dzięki za spotkanie, 13 osób naliczone, z 9 autek razem.
Jak zwykle wesoło i fajnie, zasługa Umcyka i jego opowieści
Spotkanie fajne, ale ok 18 to coś ciepło było
Zdjęcia będą dopiero w czwartek
Do następnego spota drodzy panowie i panie
Kolejny wypada 23 w niedzielę, możliwe, że będziemy mieć gości z Wawy – ekipa mazdowa- także jakieś pomysły?
ciekawe jaka pogoda będzie
Jak zwykle wesoło i fajnie, zasługa Umcyka i jego opowieści
Spotkanie fajne, ale ok 18 to coś ciepło było
Zdjęcia będą dopiero w czwartek
Do następnego spota drodzy panowie i panie
Kolejny wypada 23 w niedzielę, możliwe, że będziemy mieć gości z Wawy – ekipa mazdowa- także jakieś pomysły?
ciekawe jaka pogoda będzie
-
Ania_TM
Po 20:20 już nikogo nie było, a szkoda, bo z pracy dopiero wróciłem 
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
ja tez dziekuje za spotkanie, dawno sie z Wami nie widzialem i milusio bylo Was widziec ponownie.
Mam nadzieje ze uda sie stawic na nastepnego spota
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
umcyk napisał(a):ja tez dziekuje za spotkanie, dawno sie z Wami nie widzialem i milusio bylo Was widziec ponownie.
z nowymi historiami
-
Ania_TM
ja byłem na kursie tanca bo do 22 wrzesnia musimy opanowac choreografie młodych i 4 par swiadkow. a dzis była pierwsza i zarazem przedostatnia lekcja.
a co za tym idzie na spocie 23 znow mnie nie bedzie
a co za tym idzie na spocie 23 znow mnie nie bedzie
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r