Ja, jak i zarząd tego klubu uważamy, że klub madaspeed nie jest klubem, który ma coś do zaoferowania na imprezie SCP. Jak pewnie wiesz, jest to impreza głównie tuningowa i takich pokazów się tam oczekuje. Po prostu nie ten target. Mnie osobiście bawią na imprezie typu SCP zloty innych klubów, nie mających nic wspólnego z tuningiem. Jak jednak zauważyliśmy są to zloty klubów, które nie są w stanie zorganizować sobie własnego zlotu. Ja to oczywiście rozumiem, bo własny zlot to ogromne wydatki i kupa problemów przy organizacji. Mimo wszystko uważam, że SCP to kiepskie miejsce na promocję, bo subiektywnie uważam, że SCP ukazuje żenująco nisko poziom pod każdym względem. Nie rozumiem jak można się "jarać" tym festynem. Sytuację wg mnie ratuje tam tylko wojna północ-południe, która zwykle ma co pokazać.
Nadal uważam, że klub cywilnych aut jakim jest klub Mazdaspeed nie powinna się oficjalnie promować na tego typu imprezach, bo tylko by się ośmieszył. Sam poziom SCP jest na tyle żenujący, że szkoda sobie dodatkowo psuć opinię
Koledze sugeruje się nieco uspokoić, bo pieni się niepotrzebnie i szybko dorobi się ostrzeżenia.