15 września 2012 – Summer Cars Party w Katowicach
Ale to doczekam się tego cytatu, który tak Cię zranił, czy może chciałeś sobie ponarzekac z powodu gorszego humoru? Jesli tak, to załóż sobie, prosze, temat 'Dlaczego nas nikt tutaj nie lubi' i tam kontynuuj, a nie rób syfu. Chyba, że zacytujesz o co chodzi to możemy porozmawiać dalej i nawet chętnie przyznam Ci rację.
Tapatalk 2 @ SGS II
Tapatalk 2 @ SGS II
Lutek napisał(a):tomek pysk to możesz mieć ty a jak ci coś nie pasuję to mogę podjechac do ciebie na ta wioche i porozmawiamy inaczej
heh dobre grozisz mi?

art. 190 KK § 1. stanowi: "Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."
Szymon lepiej odpuścić i nie wdawać się w dyskusję nie warto zniżać się do tak niskiego poziomu
Ale ja z moim poziomem nie zejdę ;–) miałem nadzieję na argumenty i dyskusję jak dorośli faceci, a nie o obijaniu ryja ;–) ale co tu zrobić ;–)
Tapatalk 2 @ SGS II
Tapatalk 2 @ SGS II
ehhh śmieszny jesteś człowieku dużo gadasz a gów.. robisz wydaje ci sie ze jesteś fajny... boisz sie rozmawiac ze mi tu paragrafami wyjezdzasz najpierw sam mowisz ze mam pysk to ja ci tylko wytlumacze kto ma a jak nie spasuje ci to, to inaczej ci to wyltumacze i wtedy moze zmienisz podejscie do ludzi
co do cyt. to jesli nie rozumiesz głupich podtekstow pisanych przez siebie i twoich kolegów to nie moja wina, zaczynacie sami , pisał jakis typ ze chetni by pojechał to głupie teksty piszecie ze to nie dla ludzi z Msa i wogole to co wy takie gwiazdy ze trzeba przed wami dywany czerwone rozkładac?? takie macie te samochody ze lepiej sie nie wypowiadac nawet i dobrze ze nie jedziecie bo tylko wstyd dla marki Mazda.
Mnie to wali co tam sobie myslicie ale jak nie wiecie jak jest to sie nie wypowiadajcie , jeden byl i stula głupoty , pojedz zobaczysz i opowiadaj a nie ....
co do cyt. to jesli nie rozumiesz głupich podtekstow pisanych przez siebie i twoich kolegów to nie moja wina, zaczynacie sami , pisał jakis typ ze chetni by pojechał to głupie teksty piszecie ze to nie dla ludzi z Msa i wogole to co wy takie gwiazdy ze trzeba przed wami dywany czerwone rozkładac?? takie macie te samochody ze lepiej sie nie wypowiadac nawet i dobrze ze nie jedziecie bo tylko wstyd dla marki Mazda.
Mnie to wali co tam sobie myslicie ale jak nie wiecie jak jest to sie nie wypowiadajcie , jeden byl i stula głupoty , pojedz zobaczysz i opowiadaj a nie ....
Obecnie: A4 Silver 2.0 TFSI 06'–> viewtopic.php?f=320&t=163473
Była: 323f 2.5 KL-Ze 96' –> viewtopic.php?f=312&t=127247
Jest takie powiedzenie " wyżej sra niż pupę ma ... "
To doskonale odzwierciedla poziom umysłowy większości cwaniaków na MS ...
Macie sie za niewiadomo co , przez co tracicie forumowiczy .
Miałem nieprzyjemność być na dwóch Waszych spotach , i powiem ze jako nowy zostałem zepchnięty na pobocze ... zresztą nie tylko ja , nowy byli skutecznie odizolowani od Waszej paczki.
Nikt Was nie namawia do jechania na Summers i wystawiania banera klubowego .
Jeśli są wśród Was normalni posiadacze mazd 323 którzy nie mają uprzedzeń jak poniektórzy z tego forum to zapraszam ich do naszego sektora .
To doskonale odzwierciedla poziom umysłowy większości cwaniaków na MS ...
Macie sie za niewiadomo co , przez co tracicie forumowiczy .
Miałem nieprzyjemność być na dwóch Waszych spotach , i powiem ze jako nowy zostałem zepchnięty na pobocze ... zresztą nie tylko ja , nowy byli skutecznie odizolowani od Waszej paczki.
Nikt Was nie namawia do jechania na Summers i wystawiania banera klubowego .
Jeśli są wśród Was normalni posiadacze mazd 323 którzy nie mają uprzedzeń jak poniektórzy z tego forum to zapraszam ich do naszego sektora .
- Od: 28 wrz 2004, 23:52
- Auto: MAZDA 323 F BA 1,5 16v 98r.
prosze koledzy tutaj post i cytat zeby nie było kolegi z MSA
teraz powiedz mi kto jaki ma poziom i czy nie mam racji??
Radex napisał(a):rok temu byłem, drugi raz nie mam zamiaru.
– płyta (płyty) lotniska beznadziejne do konkurencji na 1/4, chyba że dla samochodów terenowych![]()
– organizacja całego "party" conajmniej pozostawia wiele do życzenia
– każą bulić za wjazd jak za zboże a nawet nie potrafią dobrze oznakować wjazdu. jakieś żałosne pręty ze strzałkami namalowanymi markerem na makulaturze.
– wynik w konkurencji pomylony w efekcie czego pierwszą nagrodę w kategorii malych silnikow otrzymala mazda 323 f ba z silnikiem Z5![]()
![]()
![]()
– dojazd do lotniska okropny, zeby nie powiedzieć koszmarny! jak ktos sie wybiera to radzę wyjechać dużo wcześniej przed imprezą ! chyba że ktoś lubi stać 2 godziny w korku do lotniska![]()
a żeby tego było mało to mnie tam wywiało i miałem potem gorączkę 41*C![]()
![]()
![]()
poza tym to typowy zlot wieś-tuningów, zjechalo sie wtedy dużo różnorakiego chamstwa i buractwa <oczy>
teraz powiedz mi kto jaki ma poziom i czy nie mam racji??
No biedny kolego jesteś i sfrustrowany ;–) ale trochę rozumiem. Lata doświadczeń z kobietami nauczyly mnie, że na PMS nie ma rady ;–) polecam czekoladę twardzielu ;–) szkoda, że nie chciałeś porozmawiać jak człowiek i wyszedles na zwykłego trolla. sam poglebiasz podziały ;–)
Aha. Uważaj na słowa, bo gwarantuję że polecisz stąd na pewno szybciej niż zrozumiesz pierwsze posty w tym temacie, pisane przez moich kolegów ;–)
Edit: trolku, a gdzie tam w Twoim cytacie jest slowo o 323 klubie? Chyba, że od razu przyszło Ci to do głowy gdy Radek napisał o chamstwie i buractwie. Ale cóż. To juz Twoje skojarzenia, nie Nasze ;–)
Lipa, nie wyszło Ci
Tapatalk 2 @ SGS II
Aha. Uważaj na słowa, bo gwarantuję że polecisz stąd na pewno szybciej niż zrozumiesz pierwsze posty w tym temacie, pisane przez moich kolegów ;–)
Edit: trolku, a gdzie tam w Twoim cytacie jest slowo o 323 klubie? Chyba, że od razu przyszło Ci to do głowy gdy Radek napisał o chamstwie i buractwie. Ale cóż. To juz Twoje skojarzenia, nie Nasze ;–)
Lipa, nie wyszło Ci
Tapatalk 2 @ SGS II
Lutek napisał(a):ehhh śmieszny jesteś człowieku
śmieszny to ty jesteś...nawet g.... nie chcąc cię obrażać,ten post dobitnie o tym przekonuje
Lutek napisał(a):a gów.. robisz
A ty co robisz,wyklinasz tu wszystkich bo chyba tylko to ci najlepiej wychodzi,z resztą nie tylko tutaj
Lutek napisał(a): wtedy moze zmienisz podejscie do ludzi
Ogólnie nie zadaję się z takimi jak ty więc nie muszę nic zmieniać
Lutek napisał(a):pisał jakis typ ze chetni by pojechał to głupie teksty piszecie ze to nie dla ludzi z Msa i wogole to co wy takie gwiazdy ze trzeba przed wami dywany czerwone rozkładac??
Lutek napisał(a):takie macie te samochody ze lepiej sie nie wypowiadac nawet i dobrze ze nie jedziecie bo tylko wstyd dla marki Mazda.

podałem cytat i wypowiedz waszego kolegi i co
cieżko Ci sie przyznac do błedu, co Ty mnie straszysz że polecę ehhh? i co będe plakał ? uwierz mi ze nie, wisi mi to co wy tu sobie robicie szkoda mi tylko nowych forumowiczów co szukają pomocy i niestety niby na najwiekszym forum Mazdy Jej NIE ZNAJDA bo przebywają tu tacy jak TY i kolega @tomek@.
Pomyślcie troszkę zanim zaczniecie oczerniac kolejnych forumowiczów...
co do zadawania to z checia zerkne w niedziele na podpromie i niestety czy ci sie podoba czy nie bedziesz musial miec stycznosc i zobacyzmy co wtedy bedziesz mówił
Dopisano 8 wrz 2012, 18:22:
skoro tam stał 323 klub to wypowiadał sie o nim tez i łyso to tobie i już nie kozacz bo malo ci to wychodzi zreszta jak i twojemu koledze
Pomyślcie troszkę zanim zaczniecie oczerniac kolejnych forumowiczów...
co do zadawania to z checia zerkne w niedziele na podpromie i niestety czy ci sie podoba czy nie bedziesz musial miec stycznosc i zobacyzmy co wtedy bedziesz mówił
Dopisano 8 wrz 2012, 18:22:
skoro tam stał 323 klub to wypowiadał sie o nim tez i łyso to tobie i już nie kozacz bo malo ci to wychodzi zreszta jak i twojemu koledze
Jak na kogoś, kogo mało obchodzi co tu się dzieje to bardzo dużo piszesz :-P i zobacz, to Ty sam teraz skojarzyles swoja społeczność z chamstwem. Bo radek, jak i ja, mieliśmy na myśli buractwo ludzi w całkiem innych samochodach;–) czyli sam widzisz, gdzieś tam w tej podświadomości sam o sobie źle myślisz. Ale to dobrze ;–) to pierwszy krok do wyjscia na prostą ;–)
Tapatalk 2 @ SGS II
Tapatalk 2 @ SGS II
no dziwne ale nie ujeliście tego ze mysleliscie o wszystkich tylko nie o klubie 323 bardzo mi przykro ale to obraza i niestety trochu mi przykro a to że macie tak super samochody że nie są zrobione na wiejski tuning to bardzo sie ciesze i zycze wam wszystkiego dobrego , a co do spotu to z checia bym przyjechal ale jak mam patrzec na ciebie to mi sie odechciewa , moze przyjdzie taki czas ze ludzie zmadrzeja poprzechadza na inne fora i zostaniecie sobie tu sami i bedziecie szalec to woli
Mysle ze nie ma sensu kontynuwac tej rozmowy bo i tak bedziecie walczyc o wszystko by wyszlo na wasze wiec ja odpuszczam i zycze wam jeszcze raz wszystkiego dobrego i bez awaryjnosci.
ps. co do SUMMER CARS Serdecznie Zapraszamy wszystkich właścicieli Mazd z chęcią pomożemy i na pewno znajdzie się miejsce w naszym sektorze
Mysle ze nie ma sensu kontynuwac tej rozmowy bo i tak bedziecie walczyc o wszystko by wyszlo na wasze wiec ja odpuszczam i zycze wam jeszcze raz wszystkiego dobrego i bez awaryjnosci.
ps. co do SUMMER CARS Serdecznie Zapraszamy wszystkich właścicieli Mazd z chęcią pomożemy i na pewno znajdzie się miejsce w naszym sektorze
Jesli tak dobrze czytałeś posty w tym temacie, jak twierdzisz, to pewnie zauważyłeś ze loockas napisal ze NIE MAMY czego pokazać na imprezie tuningowej. Jeśli tak lubisz interpretować to powinieneś raczej uważać to za komplement dla Twojego klubu, który będzie tam obecny i ma co zaprezentować ;–) wiec nie smuć się za bardzo. Póki nie wyszła Twoja prawdziwa trollowa natura to nikt Ci nie ubliżył ;–)
Tapatalk 2 @ SGS II
Tapatalk 2 @ SGS II
@tomek@ napisał(a):No słyszycie
![]()
![]()
Ale się zapienił aż mu pewnie piana z pyska leci![]()
Skoro ja jestem Trolem to tomek to mega TROLL , zaczał pierwszy wiec poszukaj winowajcy gdzieś indziej
jak już sobie radzisz trolku z tym to nie jest z toba tak źle to juz pierwszy krok do wyjścia na prostą 
Dziękuje:*
Poczucia humoru to ty nie masz
A o znaniu się na żartach to już nie wspomnę
Dobrze że nie każdy jest taki nadęty jak ty

Poczucia humoru to ty nie masz
A o znaniu się na żartach to już nie wspomnę
Dobrze że nie każdy jest taki nadęty jak ty
ehh za to z Ciebie taki przebojowy chłopak że hohoho , szkoda tylko że tacy ludzie jak ty akurat musza mieszkac w PL i akurat na Podkarpaciu no ale cóż , życie bywa okrutne ....
Lutek napisał(a):jak już sobie radzisz trolku z tym to nie jest z toba tak źle to juz pierwszy krok do wyjścia na prostą
No już dobrze, nie chciałeś już nic pisać ;–) juz nie zmienisz swojego obrazu :-P
Tapatalk 2 @ SGS II