Marianek napisał(a):Nie miałem zamiaru Ciebie obrażać ani nikogo innego,wyraziłem swoje zdanie w temacie na temat przerabiania amatorsko zwykłych lamp na ksenony.
Ja w żaden sposób nie odbieram tego źle, rozumiem wszelakiego rodzaju sprzeciwy odnośnie xenonów, bo samego mnie wkurza oślepianie, temperatura 10k wzwyż itp. A lamp nie przerabiałem, zmieniłem tylko żarówki i przełączyłem przesłonę
Marianek napisał(a):Co do diagnosty,bez komentarza powinien utracić uprawnienia do kontroli technicznej pojazdów.
Twierdzisz tak tylko dlatego, że nie mam sprysków? Bo nie kojarzę, żeby przy jakimkolwiek przeglądzie sprawdzali samopoziomowanie.
Ustawił kąty wg wzornika na xenon i tyle. Pojechałem specjalnie do drugiego diagnosty i nie miał zastrzeżeń co do barwy, czy kątów, sprawdził je ponownie i wszystko grało.
Za "życzenia" dziękuję i tego samego życzę wzajemnie
P.S. jak obiecałem.
W pewnym momencie dwa razy mignąłem długimi, żeby mniej więcej pokazać jak aparat odzwierciedla oślepianie. Dowód "na uniewinnienie" to nie jest, ale może powzoli zobrazować mniej więcej jak to wygląda...