ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Można robić na przemian, żeby każdemu pasowało – ewentualnie najpierw trochę Portu a potem SS jak remont skończą
W sumie 5zł za parking bo tyle zazwyczaj wychodzi na SS to prawie tyle, ile spale jadąc do Portu, ale rozumiem ludzi, którym się nie będzie chciało jechać bo daleko
Możemy zrobić też tak, żeby zrobić wtorkowe na SS a niedzielne w Porcie.
Bartg napisał(a):Można robić na przemian, żeby każdemu pasowało – ewentualnie najpierw trochę Portu a potem SS jak remont skończąW sumie 5zł za parking bo tyle zazwyczaj wychodzi na SS to prawie tyle, ile spale jadąc do Portu, ale rozumiem ludzi, którym się nie będzie chciało jechać bo daleko
Możemy zrobić też tak, żeby zrobić wtorkowe na SS a niedzielne w Porcie.
Good Idea

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
W sumie Ola cały czas wierci mi dziurę w brzuchu, żeby do Ikei podskoczyć, więc mogę połączyć przyjemne z pożytecznym 
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
mi tez bardziej pasuje port i to nie dlatego ze jest blisko bo to najmniejszy problem, ale dlatego ze jak juz michał wspomniał jest tam wiecej atrakcji
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
KoRnFUN napisał(a):mi tez bardziej pasuje port i to nie dlatego ze jest blisko bo to najmniejszy problem, ale dlatego ze jak juz michał wspomniał jest tam wiecej atrakcji
Owszem, ale atrakcje nie są zawsze wykorzystane
Czasem posiedzi się w MacDonald itp, ale też nie każdy się skusi
Oby Port wypalił

-
Ania_TM
Ania_TM napisał(a):KoRnFUN napisał(a):mi tez bardziej pasuje port i to nie dlatego ze jest blisko bo to najmniejszy problem, ale dlatego ze jak juz michał wspomniał jest tam wiecej atrakcji
Owszem, ale atrakcje nie są zawsze wykorzystane
Czasem posiedzi się w MacDonald itp, ale też nie każdy się skusi
Oby Port wypalił
W porcie jest tylko kfc
Nie w ikei
Ania_TM napisał(a):Oby Port wypalił
Ja tam nie jadę

-
miro62
No to trzeba ustalić, że spotkanie przed Portem na parkingu np. z jakimś oznaczeniem,albo na dole.
Dobre miejsce to jest obok bodajże gokartów, kolor fioletowy chyba
Dobre miejsce to jest obok bodajże gokartów, kolor fioletowy chyba
-
Ania_TM
ale zrozumiem, że to spotkanie w Porcie to jakoś w późniejszym sezonie czy to już teraz, zaraz bo się troszkę pogubiłam

-
Oldżitsu
Spotkania w Porcie na sezon jesień/ zima.
zwykle w zimę spotykamy się na Silver, w kinie, poziom -2.
Ale nie każdy może tam wjechać- Mati albo Bartek, więc stąd gadanie o zmianie miejsca.
Port poza tym ma dodatkowe atrakcje, w sam raz na niedzielę. Przy okazji można coś zjeść, iść do IKEA albo sklepów , miło spędzić czas
zwykle w zimę spotykamy się na Silver, w kinie, poziom -2.
Ale nie każdy może tam wjechać- Mati albo Bartek, więc stąd gadanie o zmianie miejsca.
Port poza tym ma dodatkowe atrakcje, w sam raz na niedzielę. Przy okazji można coś zjeść, iść do IKEA albo sklepów , miło spędzić czas
-
Ania_TM
Ania_TM napisał(a):Dobre miejsce to jest obok bodajże gokartów, kolor fioletowy chyba
Ja i tak nie wiem o czym Ty mówisz "ja nie abla" ja tam jeszcze nigdy nie byłem

-
miro62
Ania_TM napisał(a):Spotkania w Porcie na sezon jesień/ zima.
zjeść

iść do IKEA

miło spędzić

no i się ogrzać jak zimnoooo będzie
-
Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):no i się ogrzać jak zimnoooo będzie
No dobra ale to jak zima zawita

-
miro62
Ania_TM napisał(a):Ale nie każdy może tam wjechać- Mati albo Bartek, więc stąd gadanie o zmianie miejsca.
Czuję się zaszczycony

rclmati napisał(a):Ania_TM napisał(a):Ale nie każdy może tam wjechać- Mati albo Bartek, więc stąd gadanie o zmianie miejsca.
Czuję się zaszczyconyNa dobrą sprawę sam wjazd to nie jest problem, zawsze mogę się z kimś zabrać ew jeździć Matizem co jest wielce prawdopodobne
Ale port i tak jest lepszym pomysłem niż SS mimo, że każdy ma tam kawałek drogi.
racja, 5 zł zamiast parkingu pójdzie na dojazd, ewentualnie z racji zimy można zabrać się z kimś
A potem spędzić jakoś czas w Porcie dla chętnych
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
wizyta co 2 tygodnie w IKEA- lubię to

-
Ania_TM