Aha! Do tych co "znaja" okolice...czy macie jakies propo spotkania przed wjazdem? Czy bedziemy sie lookac na miejscu (choc mysle ze to trudne bo nie znamy sie w wiekszosci z widzenia...chyba, ze wszyscy beda w koszulkach klubowych+Nick
01.05.2004 – Modlin
1, 2
Prosze o wpisywanie sie kto bedzie na 100% no i rzecz jasna o ktorej !
Aha! Do tych co "znaja" okolice...czy macie jakies propo spotkania przed wjazdem? Czy bedziemy sie lookac na miejscu (choc mysle ze to trudne bo nie znamy sie w wiekszosci z widzenia...chyba, ze wszyscy beda w koszulkach klubowych+Nick
)
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
JA RACZEJ BĘDE A JAK BĘDZIE CIEPEŁKO TO ZAŁOŻE KOSZULKE KLUBU, A O SPOTKANIU TO DOGADAMY SIE Z WIEKSZOŚCIA MOŻE TUŻ PRZED WJAZDEM NA MODLIN NA DRODZE
? NO NIE WIEM !
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
no albo gdzies pod modlinem jakas stacja?parking?cokolwiek charakterystycznego?
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
to civickiem tez zapraszamy...lizca sie ludzie nie auta !
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
No spoko ja tez bede z zonka na 100%
A spotkac sie mozna w MCD przed łomiankami po prawej stronie przed laskiem za cpn Rafinerii gdanskiej
A spotkac sie mozna w MCD przed łomiankami po prawej stronie przed laskiem za cpn Rafinerii gdanskiej
Minister infrastruktury ostrzega:
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
- Od: 17 lis 2003, 01:14
- Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi
Ja bede na 100% z dwoma kolesiami jade heheheeh.
Bede pewnie juz rano okolo 9 bo gdzies okolo 5 wyjezdzamy, mam nadzieje ze bedzie pogoda...
A gdzie sie spotkamy nie mam pojecia? Jade tam pierwszy raz i dokladnie to nawet nie wiem jak dojechac?
Bede pewnie juz rano okolo 9 bo gdzies okolo 5 wyjezdzamy, mam nadzieje ze bedzie pogoda...
A gdzie sie spotkamy nie mam pojecia? Jade tam pierwszy raz i dokladnie to nawet nie wiem jak dojechac?
MAZDA MILENIA 2,5 V6 is de best
- Od: 20 paź 2003, 15:28
- Auto: MILENIA 2.5 V6, JEEP , 323F BA
to moze propo "kolesia" jest dobre i umowimy sie tam 
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
Cholera juz tylko kilka dni nas dzieli od tej soboty i Modlin mistrzostwa Polski w sprincie na 1/4 mili moze by jakos zgadal sie w koncu konkretnie z osobami z klubu Mazdy zeby pojechac wiekszym skladem no i wspominajac zeszly rok trzeba by bylo wczesniej wyjechac bo droga bedzie okupowana licznymi korkami grrrr... Ustalmy miejsce godzine spotkania ludzie jadacy z " Lublina w kierunku Ryki --> Garwolin --> Kołbiel ---> Zakręt --> W-wa moze juz na MCDonalds na Zakrecie przynajmniej mozna bedzie spotkac sie przy sniadaniu
teraz tylko godzina czekam na propozycje ! GG 115250 ! pozdr.
- Od: 25 kwi 2004, 13:03
- Auto: HONDA ACCORD TYPE R
oki super pomysl ustalmy konkretny punk wylotowy za warszawa i godzinke 
marti napisał(a):Cholera juz tylko kilka dni nas dzieli od tej soboty i Modlin mistrzostwa Polski w sprincie na 1/4 mili moze by jakos zgadal sie w koncu konkretnie z osobami z klubu Mazdy zeby pojechac wiekszym skladem no i wspominajac zeszly rok trzeba by bylo wczesniej wyjechac bo droga bedzie okupowana licznymi korkami grrrr... Ustalmy miejsce godzine spotkania ludzie jadacy z " Lublina w kierunku Ryki --> Garwolin --> Kołbiel ---> Zakręt --> W-wa moze juz na MCDonalds na Zakrecie przynajmniej mozna bedzie spotkac sie przy sniadaniuteraz tylko godzina czekam na propozycje ! GG 115250 ! pozdr.
TY ŁOBUZIE
Mniam GTR
<b>Uwaga:</b>
W Modlinie Morder zaopatrzy wszystkich potrzebujacych w podkladki klubowe. Takze michala & niqs (wiem, mialem wyslac poczta). Jesli ktos wybiera sie do Modlina i chce odebrac / kupic podkladki, niech odezwie sie do Mordera, tco_tm i/lub napisze w tym watku.
Pozdrawiam.
W Modlinie Morder zaopatrzy wszystkich potrzebujacych w podkladki klubowe. Takze michala & niqs (wiem, mialem wyslac poczta). Jesli ktos wybiera sie do Modlina i chce odebrac / kupic podkladki, niech odezwie sie do Mordera, tco_tm i/lub napisze w tym watku.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
Koleś napisał(a):No spoko ja tez bede z zonka na 100%
Carrrlosy też jada w pełnym składzie.
jakby co dajcie znaka gdzie i co (meeting point) na 609 507 222.
- Od: 21 paź 2003, 21:49
łał super 
1 maja 2004
7.00 otwarcie bram wjazdowych
11.00 – 15.00 eliminacje 1/4 mili w klasach
15.00 – 18.00 półfinały i finały w poszczególnych klasach 1/4 mili
18.00 – zakończenie imprezy
TU jest plan imprezy ! To jak o której sie spotykamy
i gdzie 
7.00 otwarcie bram wjazdowych
11.00 – 15.00 eliminacje 1/4 mili w klasach
15.00 – 18.00 półfinały i finały w poszczególnych klasach 1/4 mili
18.00 – zakończenie imprezy
TU jest plan imprezy ! To jak o której sie spotykamy
Mniam GTR
legionowo o 8 rano
pod obi
no i niqa to ma najlepszy pomysl...........obaczycie to piekne miasto ktore jest normalnie stolicyja hiehieieiehehi
ale zjebom co mapy robili sie lapka omsknela i na jakiejs wsi postawili znaczek stolicy:]
achhh obaczycie to piekne gardlo przejazdu z legionowa do wa-wy przy naszym pieknym zgodnie z prawem postawionym centrum chandlowym nieopodal osiedla mieszkaniowego...............achhhh czego chciec wiecej:]
ale zjebom co mapy robili sie lapka omsknela i na jakiejs wsi postawili znaczek stolicy:]
achhh obaczycie to piekne gardlo przejazdu z legionowa do wa-wy przy naszym pieknym zgodnie z prawem postawionym centrum chandlowym nieopodal osiedla mieszkaniowego...............achhhh czego chciec wiecej:]
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
Niqa no oki wszycho piknie cacy tylko ze wy we 3 jedziecie wczesnie
a ja myslałem ze około 9:30-10:00 pod MCD tym co pisałem wyzej
Ten MCD to jest taki ogólno klubowy punkt spotkan
A co najwarzniejsze raczej nienalezy sie wisłostrada spieszyc bo bedzie pewno kilka patroli Policji
a ja myslałem ze około 9:30-10:00 pod MCD tym co pisałem wyzej
Ten MCD to jest taki ogólno klubowy punkt spotkan
A co najwarzniejsze raczej nienalezy sie wisłostrada spieszyc bo bedzie pewno kilka patroli Policji
Minister infrastruktury ostrzega:
- Od: 17 lis 2003, 01:14
- Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi
niqs napisał(a):legionowo o 8 ranopod obi
MY bedziemy ok 9 w wawie a koło Modlina podejrzewam że o 10 tak że chyba sie spotkamy na płycie lotniska

Mniam GTR
1, 2