Tutaj się witamy
Witam wszystkich, jako że właścicielem Mazdy 3 BK, 1.6 Z6 jestem już prawie rok, a forum nie jest mi obce, dopiero dziś zarejestrowałem się i z pewnością już nie długo przedstawię Wam moją Madzie ;–)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Od: 3 wrz 2012, 12:44
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 Z6 2004
Witam. Obecnie posiadam mazde 6 2.0 benzynka rocznik 2006. Jest to moja 2ga mazda poprzednia to też 6stka tyle że w disel ale o tej to akurat chciał bym jak najszybciej zapomnie(małe przygody) jednak miłość do tej pięknej marki przetrwała i dlatego jestem tu z wami.
- Od: 3 wrz 2012, 09:02
- Auto: Mazda 6 2.0 benzyna rok.prod.2006
Pochwalony 
przez 5 lat jeździłem 626 kombi z 92 obecnie Xedos9 2,5 manual 98r. i jest bajka
Mazdy są jak róże: niby zupełnie do siebie podobne, a jednak zapach, forma i kolor każdej z nich jest trochę inny.
przez 5 lat jeździłem 626 kombi z 92 obecnie Xedos9 2,5 manual 98r. i jest bajka
Mazdy są jak róże: niby zupełnie do siebie podobne, a jednak zapach, forma i kolor każdej z nich jest trochę inny.
Piękne dzieci rodzą się w bólach.
- Od: 10 lip 2012, 20:18
- Auto: X9 KL 98r.
iveco 2.8 01r
Również witam wszystkich forumowiczów 
- Od: 4 wrz 2012, 10:41
- Auto: szukam M6 2006-2006 2,0 d 147 KM
Chcę powitać szanowne grono forumowiczów
Zarejestrowałem się po kilkudniowej lekturze naprawdę profesjonalnie i wyczerpująco opisanych wątków dot. mzr-cd 2.2. Naprawdę super robota! Mocno zastanawiam się nad m6 z tym silnikiem tyle że ma być to mój pierwszy terkot więc obawy są spore...

Zarejestrowałem się po kilkudniowej lekturze naprawdę profesjonalnie i wyczerpująco opisanych wątków dot. mzr-cd 2.2. Naprawdę super robota! Mocno zastanawiam się nad m6 z tym silnikiem tyle że ma być to mój pierwszy terkot więc obawy są spore...
-
rafal.k
Powitać wszystkich forumowiczów:)
Marcinho jestem, w akcie urodzenia Marcin. Zaglądałem raz czy dwa wcześniej i w końcu się zarejestrowałem. Męska decyzja:)
Marcinho jestem, w akcie urodzenia Marcin. Zaglądałem raz czy dwa wcześniej i w końcu się zarejestrowałem. Męska decyzja:)
-
marcinho
witam:) od kilku tygodni jestem posiadaczem mazdy xedos 6
silnik oczywiście v6, postaram sie w najbliższym czasie umieścić ja w dziale " nasze mazdy "
pozdrawiam Tomek z Lublina

pozdrawiam Tomek z Lublina
- Od: 22 sie 2012, 23:03
- Auto: mazda 6 gh 2008
2.0 147km
Witajcie...
Jak sama nazwa mojego nick'a sugeruje jestem wielkim fanem wszystkiego co pochodzi z Kraju kwitnącej Wiśni, w latach 2008 byłem na dość dużym rozbiciu czy Mazda z DE czy TOYOTE z PL i tak padło na TOYOTA, teraz mamy 2012 i mam inny dylemat, ale wiem cały czas że chce MAZDE a co z tego wyjdzie zobaczymy. Witajcie...
Jak sama nazwa mojego nick'a sugeruje jestem wielkim fanem wszystkiego co pochodzi z Kraju kwitnącej Wiśni, w latach 2008 byłem na dość dużym rozbiciu czy Mazda z DE czy TOYOTE z PL i tak padło na TOYOTA, teraz mamy 2012 i mam inny dylemat, ale wiem cały czas że chce MAZDE a co z tego wyjdzie zobaczymy. Witajcie...
-
fan_japan
Witam Was wszystkich,
Od paru dni jestem posiadaczem Mazdy 6 kombi '06 2.0 MZR-CiTD 143KM. Wcześniej posiadałem Mitsubishi Galant '98. Zaufanie do marek japońskich było jednym z kryteriów do wyboru mazdy jako samochodu.
Kilka porad już przeczytałem odnośnie tego samochodu zwłaszcza porady dot. sprawdzenia auta przed zakupem – były nad wymiar pomocne.
Będę tu na pewno często zaglądał.
Kuba
Od paru dni jestem posiadaczem Mazdy 6 kombi '06 2.0 MZR-CiTD 143KM. Wcześniej posiadałem Mitsubishi Galant '98. Zaufanie do marek japońskich było jednym z kryteriów do wyboru mazdy jako samochodu.
Kilka porad już przeczytałem odnośnie tego samochodu zwłaszcza porady dot. sprawdzenia auta przed zakupem – były nad wymiar pomocne.
Będę tu na pewno często zaglądał.
Kuba
- Od: 5 wrz 2012, 16:30
- Auto: 2006' Mazda 6 Kombi
2.0 MZR-CD 143 KM
Dopisano 8 wrz 2012, 09:09:
WITAM WSZYSTKICH ,MAM NA IMIE ANDRZEJ JESTEM Z WŁOCŁAWKA(KUJAWSKO-POMORSKIE) OD 05-09-2012 JESTEM SZCZĘŚLIWYM (MAM TAKA NADZIEJE) POSIADACZEM MAZDY 6 Z ROKU 2004 , I OD RAZY POMYŚLAŁEM , ŻE WARTO SIE ZAREJESTROWAĆ NA TYM FORUM ...WIEC JESTEM .
POZDRAWIAM
-
andere73
Witajcie koleżanki i koledzy.
W obecnej chwili przymierzam się do zakupu auta i będzie to najprawdopodobniej Mazda 6 2009 rok i jestem tu by uzyskać kilka porad aby staćsię szczęściliwym (a nie pechowym) posiadaczem tej marki.
Wszelkie napotkane do tej pory opinie wskazują za słuśznością wyboru marki i modelu, ale...
W obecnej chwili przymierzam się do zakupu auta i będzie to najprawdopodobniej Mazda 6 2009 rok i jestem tu by uzyskać kilka porad aby staćsię szczęściliwym (a nie pechowym) posiadaczem tej marki.
Wszelkie napotkane do tej pory opinie wskazują za słuśznością wyboru marki i modelu, ale...
-
lukaszenko1983
Witam wszystkich
Mam na imię Marcin i pochodzę z WLKP a dokładniej okolice Rawicza . Od kilku tygodni jestem posiadaczem Mazdy 323f z 96 rp czy szczęśliwym to się okaże 

Były-Mazda 929cupe 84rp. 929cupe 88rp. Rx-7 wankel 86rp. 626hb 96rp . Jest 323f 96rp i jest dobrze ;)
- Od: 8 wrz 2012, 18:50
- Auto: Mazda 323f +lpg
1.5 16V
1996
Witam!
Od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy 6 kombi 2.0 diesel , 2007 r . Przesiadłem się z Mondeo MKIII 2001 i zobaczymy czy dobrze. Jestem ze Szczecina ( taka wieś z tramwajami w północno-zachodniej Polsce
) . Myślę, że użytkując to auto wiedza zawarta na tym forumi doświadczenie szanownych forumowiczów będą bezcenne . To mój pierwszy w życiu japończyk , więc zobaczymy ....
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy 6 kombi 2.0 diesel , 2007 r . Przesiadłem się z Mondeo MKIII 2001 i zobaczymy czy dobrze. Jestem ze Szczecina ( taka wieś z tramwajami w północno-zachodniej Polsce
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
- Od: 8 wrz 2012, 20:06
- Auto: Mazda 6 kombi
(GG) 2.0 diesel 105kW/143KM
rocznik 2007
Witam, od jakiegoś czasu przeglądam forum i postanowiłem się w końcu zarejestrować
Także powitać 

-
ArcziMX3