Mazda 323F BJ 1.8i FP
Prosta droga w szczerym polu na DK24 gdzieś pod Gorzowem. Scenic przede mną chce skręcić w lewo w polną drogę, zatrzymuje się i przepuszcza auta z przeciwka. Widzę go z daleka, profilaktycznie zatrzymuje się 15-20 m za nim, by w razie czego mieć gdzie uciec. Spojrzałem tylko we wsteczne jak golf zapiernicza i już wiedziałem, że gość nie wyrobi, w lewo nie ucieknę bo auta z przeciwka, po prawo barierka przy samej drodze, brak pobocza, więc tylko przyszło mi czekać, aż we mnie przydzwoni. Zepchnął mnie jeszcze na tego scenica i byłem wkładką w kanapce. Podobno słońce go oślepiło
Ślady hamowania miał na góra 3 długości auta, więc przypieprzył ze znaczną siłą.

Ehh szkoda autka ale dobrze, że kierowca nie ucierpiał.. niestety debili nie brakuje
Jak ostatnio wracaliśmy znad morza to chyba ze cztery razy ktoś wyprzedzał na wzniesieniu, zakręcie i przecinając podwójną ciągłą za jednym zamachem oO Trzeba było niemal zjechać na nieutwardzone pobocze żeby uniknąć zderzenia.. a goście łamiąc przepisy nic sobie z tego nie robili.. ggrrrrr
-
Oldżitsu
Cały jesteś, to najważniejsze
Szkoda nie z Twojej winy więc jakoś z finansami będzie
BJ-ki oczywiście żal
, była dopieszczona, ale to może znak na zmiany... i czas na nowe ....

BJ-ki oczywiście żal
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
przypomina mi się moja kolizja... auto podobnie walnięte... ja swoja odratowałem, ale tu widze spustoszenia na tyle większe niż u mnie są, grunt, że Tobie nic większego nie stało
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
to faktycznie nie opłacalne jest w takim razie i by zostawiała 4 ślady, jakie pomysły na auto teraz??
Borys napisał(a):W pierwszej kolejności poszukam jakiejś ładnej mazdy
po lift czy już M3?
przecież miałeś bj w kombi