TORUŃ – spotkania regionalne
Mnie nie będzie niestety.
Dziś Karolcia ma urodziny więc jestem zajęty:)
Wahers jak coś jakieś przerzucenie rzeczy z domu do samochodu to mogę pomóc jutro czy coś:)
Dziś Karolcia ma urodziny więc jestem zajęty:)
Wahers jak coś jakieś przerzucenie rzeczy z domu do samochodu to mogę pomóc jutro czy coś:)
Pany potrzebny mi prostownik pozyczyc. Kto by mial na weekend?
A ja mam, ale w domu i jego wymiary i waga nie pozwalają na bezproblemowe przemieszczanie go:D Tzn napewno nie w mxie:P
Miernik, oczywiście jak nie zapomne bedę miał już na początku przyszlego tygodnia, bo jade jutro do chaty na imieniny babci:P no i zaraz wracam bo age muszę odwieźć do pracy. Więc wezmę i możemy mierzyć.
A jak już o tych czasach piszesz no to sam wiesz, że jestem bardzo zadowolony że wkoncu mu się udało wykręcic lepsze czasy od Ciebie i to w dwóch przejazdach:D:D
A tak po zatym to bardzo fajny tor, fajnie się jeździ, no i można się świetnie pobawić. Coś mi się zdaje że u mnie wygra on z racing areną.
A jak już o tych czasach piszesz no to sam wiesz, że jestem bardzo zadowolony że wkoncu mu się udało wykręcic lepsze czasy od Ciebie i to w dwóch przejazdach:D:D
A tak po zatym to bardzo fajny tor, fajnie się jeździ, no i można się świetnie pobawić. Coś mi się zdaje że u mnie wygra on z racing areną.
Ja mogę być.
Właśnie jak czasy??:) Kto był??:)
Witam – a co Wy tam ciekawego robicie i co trzeba zrobić, żeby podjechać 

- Od: 7 wrz 2011, 01:45
- Auto: Mazda 626 GE 97 2.0i FS
626 GE 94 1.8 FP 230kkm
Wystarczy podjechać:)
Witamy:)
Witamy:)
Wystarczy przyjechac 
ofkoz najpierw znalezc odpowiednia date i godzine i miejsce
a wtedy tylko obecnosc