ja już/dopiero w domu

Mirek napisał(a):Radex miło że wpadłeś nas odwiedzić. Szykuj tam delegację na weekend
luzik, stęskniłem się więc musiałem przyjechać

ProboszczV6 napisał(a):50 zł nie majątek, jak dla mnie domki są dobrym rozwiazaniem tymbardziej że noce robią się chłodne
true story bro. domki byłyby chyba jednak dobrym rozwiązaniem i można by było się na spokojnie przekimać

a tak w ogóle to miałem niezły ubaw jak wracałem.
na trasie szybkiego ruchu spod świateł wystartowałem za golfem 2, przed nim było tylko Toledo.
golfiarz miał dwururke i chyba jakiś lepszy silnik bo zaczął napierać na Toledo i strasznie je poganiał że biedak w Toledo musiał uciekać na prawo. długo nie myśląc postanowiłem dać lekcję pokory użytkownikowi "fałwe" i zrobiłem mu to samo co on wcześniej Toledo
gościu zjechał na prawy mimo że butował nieziemsko i za parę sekund widziałem go tylko jako znikający punkt za horyzontem w lusterku wstecznym
jak to mówią na każdego cwaniaka znajdzie się zawsze większy cwaniak
za to później przed Siewierzem (gdzie zaczyna się robić tłoczno przed skrzyżowaniem) dopadła mnie jakaś szarańcza w bmw i intensywnie mrugała mi po lusterkach mimo że z prawej strony zamulali a z lewej był sznur aut więc bez sensu było gdybym zjechał na prawy pas bo i tak by nie pojechali. no ale są czasem takie ćwoki co myślą że cała droga ich i każdy ma im zjeżdżać z drogi
w końcu puściłem ich jak z prawej zrobiło się trochę miejsca, niech se jadą a ja i tak musiałem odbić w prawo. a najlepsze jest to że oni mnie wyprzedzili i zaraz potem też skręcali w prawo

ale widocznie jakieś łebki, wsiądzie taki raz na jakiś czas do auta i myśli że to 2F2F

ale niech tylko poczekają do zimy i się zacznie eliminacja tylnonapędowych pseudo wyścigowców