Kamil napisał(a):niewyjściowy... ostrożnie powiedziane
Ja dalej jestem uhahany tym, że obaj ostrzyliśmy zęby na Mitsu, w tym samym roku i przed zakupem Mazdy
www.mazdaspeed.pl
Tomek6 napisał(a):Tylko, że mój Lancer miał być import z USA, czego zaletą byłby fajny motor, bo 2,4 litra
Kamil napisał(a):ALE...Pamiętam jak miałem kupić nowego Lancera w 2008roku
Kamil napisał(a):Oglądając filmy i zdjęcia, pod względem designu jestem w dalszym ciągu na nie, ALE...Pamiętam jak miałem kupić nowego Lancera w 2008roku, na zdjęciach bardzo mi się podobał, lecz w salonie wyglądał wstrętnie. Tak więc z Mazdą może być odwrotnie. W jpg/avi może wydawać się paskudna, a na żywo
![]()
zobaczymy po premierze. Dobrze że mam nie daleko salon, jak tylko dostaną na stan, polecę dotykać
zielony110 napisał(a):Pytam bo chodzi za mna juz od jakiegos czasu, a cena 160 funtow na nowy z ASO (niepomalowany) to jakas porazka![]()
piotrekkk1985 napisał(a): Krzychu a Ty wez teraz sie przyznaj jak to wieszales na Mazdzie ostatnie psy ze nie wymysla LED-owych lamp do jazdy dziennej zespolonych z glownymi reflektorami
glowasiek napisał(a):
NO tak i dalej wieszam bo dziennych zespolonych lub innych ladnie wkomponowanych w zderzak -BRAK !
piotrekkk1985 napisał(a):glowasiek napisał(a):
NO tak i dalej wieszam bo dziennych zespolonych lub innych ladnie wkomponowanych w zderzak -BRAK !
No jak brak ?! Przeciez sa w reflektorach przednich![]()
Ty pewnie bys chcial takie jak w Ałdi
piotrekkk1985 napisał(a):Mnie osobiscie nowa 6 bardzo sie podoba. Zeby jednak wydac ostateczna opinie trzeba ja zobaczyc na zywo i dotknacO gustach nie chce dyskutowac ale jak ktos pisze ze M6 zostala ugrzeczniona i jest tatusiowata to mnie gotuje!! Przeciez z przodu to jest taka MOC ze kosmos
![]()
Oczywiscie jest to moja indywidualna opinia![]()
Ps. Krzychu a Ty wez teraz sie przyznaj jak to wieszales na Mazdzie ostatnie psy ze nie wymysla LED-owych lamp do jazdy dziennej zespolonych z glownymi reflektorami
Marianek napisał(a):Tomek ,Kamil nie byliście sami tez miałem Lancera na oku i już prawie kupiłem![]()
damianko napisał(a):Też miałem Lancera ale na dizelka trzeba było czekać pół roku
Tomek6 napisał(a):Haha, mało brakowało a spotykalibyśmy się innym forum![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6