Wojtek napisał(a):zielony110 napisał(a):Niby dwie rury ma ale z jednej puchy idzie, wiec znowu nas oszukali![]()
![]()
ale za to wieeelki tlumik
Zgodnie z dzisiejszym trendem w motoryzacji, super eco ma być
www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):zielony110 napisał(a):Niby dwie rury ma ale z jednej puchy idzie, wiec znowu nas oszukali![]()
![]()
ale za to wieeelki tlumik
zielony110 napisał(a):co to za oszukany wydechNiby dwie rury ma ale z jednej puchy idzie, wiec znowu nas oszukali
![]()
![]()
bartosz51 napisał(a):Właśnie, pożyjemy zobaczymy.
Kto pierwszy tym pojeździ, tzn. tym 2,5L, ten pisze. Ale niestety tylko właściciele "benzyn" mogą. Diesli nie. To znaczy mogą jeździć, ale nie mogą pisać.
Mnie się "dizajn" podoba. Jest nawet ładniejszy od Infiniti G37x. Chociaż tamten ma piękniejsze "wnętrze". (cudzysłów proszę czytać w ten sposób, że nie chodzi mi o kokpit, lecz o silnik;)
glowasiek napisał(a):zielony dobrze gadasz, to zdjecie bylo zalaczone nawet chyba jako ostatnie
chmooreck napisał(a):Proszę bardzo... dyskutujcie
zielony110 napisał(a):Bali sie, ze GH Team je zjedzie![]()
![]()
glowasiek napisał(a):tyl strasznie podobny do jaguara
Tomek6 napisał(a):zastanawia mnie tylko funkcjonalność ręcznego
Tomek6 napisał(a):zastanawia mnie tylko funkcjonalność ręcznego
bartosz51 napisał(a):Uważam rozwiązanie z GH, początkowo zresztą uznawane przez "recenzentów" za jakąś herezję, za kapitalne i najwygodniejsze, jakie kiedykolwiek miałem.
bartosz51 napisał(a):No i jeszcze co do tyłu, to chyba mamy, przyjacielu drogi, pierwszą i znacząca przy tm różnicę zdań
Bo mnie się ten tył, z całego samochodu podoba najbardziej
bartosz51 napisał(a):A co do opinii (prawie) żony usłyszałem tylko: łeeeee, ile razy można mieć mazdę? Nie odpowiedziałem, ale pomyślałem sobie, że chyba dużo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6