na kolejnej spocie bede napewno
KROTOSZYN – spotkania regionalne
Wstępnie wspomniałem o spocie we wrześniu, liczę na ładną polską złotą jesień 
Myślę, że kolejne spotkanie będzie można zrobić "na sportowo"– wypad na bilard, kręgle, a może uda się gdzieś na hali zagrać w siatkę ? Nie wiem jakie macie zainteresowania pod tym względem- ja w zasadzie lubię każdy sport.
Myślę, że pod tym względem Kalisz będzie najatrakcyjniejszy cenowo i ofertowo- tutaj liczę na Rudą
Fajnie byłoby się spotykać co jakiś czas w miarę regularnie, byśmy wszyscy mogli się lepiej ze sobą poznać i zgrać- wtedy będzie można myśleć o jakiś wypadach typu Poznań/Wrocław i bardziej poważnie podejść do tematu Naszych spotkań, ale to już zależy od Waszych chęci i możliwości.
Myślę, że kolejne spotkanie będzie można zrobić "na sportowo"– wypad na bilard, kręgle, a może uda się gdzieś na hali zagrać w siatkę ? Nie wiem jakie macie zainteresowania pod tym względem- ja w zasadzie lubię każdy sport.
Myślę, że pod tym względem Kalisz będzie najatrakcyjniejszy cenowo i ofertowo- tutaj liczę na Rudą
Fajnie byłoby się spotykać co jakiś czas w miarę regularnie, byśmy wszyscy mogli się lepiej ze sobą poznać i zgrać- wtedy będzie można myśleć o jakiś wypadach typu Poznań/Wrocław i bardziej poważnie podejść do tematu Naszych spotkań, ale to już zależy od Waszych chęci i możliwości.
A7x na tą polską jesien to za bardzo bym nie liczyła bo teraz mamy jesien bynajmniej temp podobne a w jesien bedzie zima wiec trzeba zageszczac ruchy z jakąs spotą póki jest chociaz 20 stopni bo marznac z tylkiem na dworze za bardzo mi sie nie chce
W wiejskim Kaliszewie jest nowy aquapark ale nie wiem czy to byla by dobra miejscówka na spote.
Gdyby zgadalo sie pare osob mozemy pyknąc w piłke nozną np na klub e-xtreme Kalisz tam jest wiele chłopa wiec mysle ze niektórzy z checia by pograli. Albo po prostu rodzinnie w naszym gronie
Mieszczu tor gokartowy fajna sprawa ale krotka zabawa a ceny maja tez nie najnizsze, ja osobiscie była bym na tak ale nie wiem jak reszta i po torze oczywiscie jakieś jedzenie

Ps. podobno w ostrowie serwują za#$%^*&ty kebab
W wiejskim Kaliszewie jest nowy aquapark ale nie wiem czy to byla by dobra miejscówka na spote.
Gdyby zgadalo sie pare osob mozemy pyknąc w piłke nozną np na klub e-xtreme Kalisz tam jest wiele chłopa wiec mysle ze niektórzy z checia by pograli. Albo po prostu rodzinnie w naszym gronie
Mieszczu tor gokartowy fajna sprawa ale krotka zabawa a ceny maja tez nie najnizsze, ja osobiscie była bym na tak ale nie wiem jak reszta i po torze oczywiscie jakieś jedzenie
Ps. podobno w ostrowie serwują za#$%^*&ty kebab

- Od: 20 cze 2011, 21:05
- Auto: Byla 626 GE, Megi coupe, 206, A4 B6
Aktualnie mx-3
Jest turek w Ostrowie, jadłem to i owszem nie przypomina hamburgerów z "budki" i ceny nawet są do zaakceptowania, kwestia gustu, chociaż gdybym miał wybór, to wybrałbym chińczyka na wylocie na Krotoszyn.
Co do toru- może i ciekawa sprawa, ale cenowo to raczej już tak fajnie nie jest
Aquapark w Kaliszu- byłem i zdecydowanie odradzam- straszną lipę odwalili, wewnątrz nie byłem (koledzy byli- zawiedzeni), na zewnątrz byłem i się nudziłem, no chyba, że się idzie pograć w kosza/siatkę (są boiska całkiem fajne).
Jeśli chodzi o pogodę- miałem na myśli grę w siatkę na hali sportowej, bo na dworze, to raczej się ten wyczyn nie uda. A na hali nie ma znaczenia jaka będzie pogoda na zewnątrz
Tak więc ja proponuję zdecydowanie na sportowo, ewentualnie później jakieś jedzenie jak będziecie wygłodzeni
Ale czekam też na pomysły, lub opinie reszty
Co do toru- może i ciekawa sprawa, ale cenowo to raczej już tak fajnie nie jest
Aquapark w Kaliszu- byłem i zdecydowanie odradzam- straszną lipę odwalili, wewnątrz nie byłem (koledzy byli- zawiedzeni), na zewnątrz byłem i się nudziłem, no chyba, że się idzie pograć w kosza/siatkę (są boiska całkiem fajne).
Jeśli chodzi o pogodę- miałem na myśli grę w siatkę na hali sportowej, bo na dworze, to raczej się ten wyczyn nie uda. A na hali nie ma znaczenia jaka będzie pogoda na zewnątrz
Tak więc ja proponuję zdecydowanie na sportowo, ewentualnie później jakieś jedzenie jak będziecie wygłodzeni
Ale czekam też na pomysły, lub opinie reszty
Panowie jak tam z fotkami będzie ?
Ok, jak coś wrzućcie tutaj jakiś link
Ja znikam na 2 tygodnie służbowo, jak wrócę, to przeglądnę
Ja znikam na 2 tygodnie służbowo, jak wrócę, to przeglądnę
kiedy planujecie następny spot ?
- Od: 19 cze 2010, 18:39
- Auto: Była Mazda Jest ? Foka 2 1,6 Ti-VCT 115km,2005r.
można i na sportowo.
Na Hali w Opatówku przykładowo... za godzine siatki, kosza lub piłki nożnej jest 85zł
w siatkę 12 osób gra wiec po 7.10zł...
Osobiście wolę kosza... ale siatkę tez mogę przeżyć ;p a w nogę to już w ogóle u mnie odpada xd
Na Hali w Opatówku przykładowo... za godzine siatki, kosza lub piłki nożnej jest 85zł
w siatkę 12 osób gra wiec po 7.10zł...
Osobiście wolę kosza... ale siatkę tez mogę przeżyć ;p a w nogę to już w ogóle u mnie odpada xd
- Od: 22 wrz 2009, 20:48
- Auto: 626 GE 2.0i 16v 1995r.
- Od: 31 paź 2008, 23:24
- Auto: NAJLEPSZE NA ŚWIECIE – służbowe ...
Ruda napisał(a):A może zorganizujemy gdzieś grila?![]()
Pogoda jak narazie dopisuje wiec mozna cos wykombinowac
Ruda, no nie wiem
Grille mi trochę się przejadły, ale jeśli będzie taka opcja, to dostosuje się
Co z tymi fotami ?!
Ja wolny będę dopiero od 4 września, bo wracam z tych wszystkich wyjazdów itp.
@Picolinek fajna propozycja, niestety moja maździna się na to nie załapie
Zdjęcia nie są zależne ode mnie
A Ty przecież jakieś też robiłeś 
EDIT: Zdjęcia czekają u Szymona, muszę się tylko kiedyś do niego wybrać
EDIT: Zdjęcia czekają u Szymona, muszę się tylko kiedyś do niego wybrać
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
To super, ja właśnie wróciłem po 2-tygodniowej nieobecności.
Jutro jeszcze tylko do Karpacza jadę i wracam w poniedziałek, tak więc postaram się te kilka fotek obronić i koło czwartku będzie tutaj link, jak nie zapomnę
Jutro jeszcze tylko do Karpacza jadę i wracam w poniedziałek, tak więc postaram się te kilka fotek obronić i koło czwartku będzie tutaj link, jak nie zapomnę
koledzy i koleżanki
naprawdę nie ma nikogo chętnego na przegląd w okolicach Kalisza
12km macie żeby dojechać....
wymagania i zasady w temacie
viewtopic.php?f=68&t=140581&view=unread#unread
koledzy klubowicze zadowoleni nie zapłacili ani złotówki więc zaoszczędzili od 600 do 900 zł.
szukam chętnego na okolice Kalisza – ŻELAZKÓW
Piszcie na priv lub maila – lukasz.chart@sgs.com
naprawdę nie ma nikogo chętnego na przegląd w okolicach Kalisza
wymagania i zasady w temacie
viewtopic.php?f=68&t=140581&view=unread#unread
koledzy klubowicze zadowoleni nie zapłacili ani złotówki więc zaoszczędzili od 600 do 900 zł.
szukam chętnego na okolice Kalisza – ŻELAZKÓW
Piszcie na priv lub maila – lukasz.chart@sgs.com
- Od: 31 paź 2008, 23:24
- Auto: NAJLEPSZE NA ŚWIECIE – służbowe ...
Witam wszystkich Wielkopolan
Mam na imię Marcin z for bliżej znany jako Bleki . Od kilku miesięcy tłuke się mazdziną
jestem z okolic Ponieca Rawicza i chętnie wpadnę ...oczywiście na spociaka 

Były-Mazda 929cupe 84rp. 929cupe 88rp. Rx-7 wankel 86rp. 626hb 96rp . Jest 323f 96rp i jest dobrze ;)
- Od: 8 wrz 2012, 18:50
- Auto: Mazda 323f +lpg
1.5 16V
1996
o to skąd dokładnie kolego jesteś??
- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r