Połączenie koloru nadwozia i koloru skóry po prostu poezja. Super wygląda.
Elegancka fura!
MAZDA6 EXECUTIVE GG LF '07 2.0 147KM BLACK&WHITE
1, 2
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
gazdomir napisał(a):świetna szóstka. nigdy wcześniej nie widziałem takiej tapicerki – rewelacja. poza tym fajny motorek i do tego skrzynia 6 biegów. jakie to ma osiągi?
Cześć
Autko śmiga wyśmienicie. Lubi wysokie obroty jak to japończyk. Zbiera się dobrze. Komfortowe auto o bardzo dobrych osiągach.
- Od: 26 lip 2011, 10:06
- Auto: Mazda 6 Executive '07 GG 2.0 147KM LPG Stag 300 Premium
Mega jest to połączenie kolorystyczne!
Brakuje mi tylko lotki na klapie, takiej jak u IraZa.

-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
BARDZO FAJNE AUTKO
POZDR
- Od: 8 gru 2011, 14:46
- Auto: mazda6 TS 2007 2.0 147 km
Witam,
przede wszystki gratuluje autka – swietnie to wyglada.
No i teraz pare pytan:
1. Jestem na etapie wydechu – chcialbym zamowic sobie jakies ladne koncowki tlumika, a Twoje wygladaja bardzo, bardzo. Zdradzisz gdzie kupiles i ktory to model? Jezdziles z nimi do MotoWydechu czy oni na miejscu Ci je znalezli i zalozyli?
2. Dlugo jezdziles na tamtych 17 felgach? Jakie wychodzi porownanie do obecnych 16? Odczuwalna zmiana?
Pozdrawiam
No i teraz pare pytan:
1. Jestem na etapie wydechu – chcialbym zamowic sobie jakies ladne koncowki tlumika, a Twoje wygladaja bardzo, bardzo. Zdradzisz gdzie kupiles i ktory to model? Jezdziles z nimi do MotoWydechu czy oni na miejscu Ci je znalezli i zalozyli?
2. Dlugo jezdziles na tamtych 17 felgach? Jakie wychodzi porownanie do obecnych 16? Odczuwalna zmiana?
Pozdrawiam
Roman8 napisał(a):Witam,
No i teraz pare pytan:
Pozdrawiam
Cześć
Wszystkie informacje na temat mojego wydechu znajdziesz w poście poniżej:
viewtopic.php?f=60&t=76896&start=60
Końcówki kupiłem tutaj:
http://new.ulter.com.pl/
Z zakupionymi końcówkami pojechałem do MotoWydechu i tam mi je zamontowali na miejscu – mają mały zakładzik, ale robotę zrobili bardzo dobrze.
Na felgach 17" przejechałem może jakieś 50km w sumie tyle co przy kupnie samochodu. Potem od razu zmieniłem je na 16". Zatem nie mam bardzo porównania.
Pozdrawiam
mam pytanie do ciebie kolego ralfvip czy byla by taka mozliwosc zebys mi kupil takie koncówki wydechu i wyslala do uk mam taka sama madzie i zderzak taki sam wiec kocówki byly by te same co u ciebie .pozdr. Jesli by byla taka opcja dokodamy sie co do przelewu kasy .
- Od: 8 gru 2011, 14:46
- Auto: mazda6 TS 2007 2.0 147 km
zielony110 napisał(a):Bardzo ladny i rzadko spotykany egzemplarz.
Ciekawa navi. Takiej jeszcze nie widzialem.
u mnie taka biala to by dlugo nie byla. Dzieci jednak robia swoje![]()
Szerokosci
ja kiedyś tez miałem takie obawy, ale po 3 latach użytkowania auta z beżowym wnętrzem (całym, nie tylko skóry), mogę stwierdzić, że z utrzymaniem czystości nie ma żadnych problemów. Skóry i tak czyściłem i pastowałem nie rzadziej niż co 3 miesiące, a dywaniki wcale nie wyglądały gorzej niż czarne. Większość brudu jest szara, a nie czarna, więc na czarnym tez widać, a np. kurz nawet bardziej na bezowym.
co do auta, to bardzo ładna 6tka, gratki

bardzo ładnie zamontowali Ci wtryski do gazu, same wtryski hana to tez pierwsza liga i myślę, że w połączeniu ze sterownikiem stag układ nie będzie sprawiał problemów. Sam bym wybrał właśnie taką kombinację.
Ostatnio edytowano 22 sie 2012, 06:48 przez szoszon1983, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 7 paź 2007, 12:20
- Auto: M6 GH 2008r. 2,0 klekot 168KM
Roman8 napisał(a):Kojarzycie moze srednice kielicha? Nie mam suwmiarki na wyposazeniu.
średnica kielicha 50mm
ja zamówiłem dokładnie takie:
N1-57L*/50 długość 120mm 1szt.
N1-57P*/50 długość 120mm 1szt.
Dopisano 21 sie 2012, 18:17:
szoszon1983 napisał(a):zielony110 napisał(a):Bardzo ladny i rzadko spotykany egzemplarz.
Ciekawa navi. Takiej jeszcze nie widzialem.
u mnie taka biala to by dlugo nie byla. Dzieci jednak robia swoje![]()
Szerokosci
ja kiedyś tez miałem takie obawy, ale po 3 latach użytkowania auta z beżowym wnętrzem (całym, nie tylko skóry), mogę stwierdzić, że z utrzymaniem czystości nie ma żadnych problemów. Skóry i tak czyściłem i pastowałem nie rzadziej niż co 3 miesiące, a dywaniki wcale nie wyglądały gorzej niż czarne. Większość brudu jest szara, a nie czarna, więc na czarnym tez widać, a np. kurz nawet bardziej na czarnym.
co do auta, to bardzo ładna 6tka, gratki![]()
bardzo ładnie zamontowali Ci wtryski do gazu, same wtryski hana to tez pierwsza liga i myślę, że w połączeniu ze sterownikiem stag układ nie będzie sprawiał problemów. Sam bym wybrał właśnie taką kombinację.
Dzięki za pozytywne opinie. Skóra naprawdę dobrze się sprawuje. W najbliższym czasie planuje zakupić jakiś fajny preparat do pielęgnacji skóry żeby ją nawilżyć i zabezpieczyć. Znam przypadek jak skóra na fotelach popękała od upałów w samochodzie volvo s80 jak dobrze pamiętam.
Autko na gazie póki co śmiga rewelacyjnie. Teraz planuję tylko jeszcze zabudować podłogę w bagażniku żeby była równa i sztywna. Mam już koncepcję na to. W najbliższym czasie wrzucę fotki.
Do skory moge Ci polecic kosmetyki meguiars jako te latwiejsze w uzyciu, lub jak chcesz trosze bardziej "profesjonalnie" to ja stawiam na gliptone. Obecnie mam zestaw zaino i tez daje rade.
- Od: 7 paź 2007, 12:20
- Auto: M6 GH 2008r. 2,0 klekot 168KM
1, 2