ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
był tak szybki i spontaniczny że powiadomienie poszło SMS'em. Chętnych zapraszam do wymiany telefonów na PW. Ale piwko smakowało mi wyśmienicie, i czuję że nie był to ostatni taki spocik
Ja również dziękuję za towarzystwo
Pzdr
Siemek
Ja również dziękuję za towarzystwo
Pzdr
Siemek
Koledzy kto z okolic zielonej góry ma sprzęt do wykrywania Błędów w komputerze mazdy 6??? będę wdzięczny za pomoc i podjadę w wskazane miejsce
Dopisano 18 sie 2012, 14:44:
podaje nr tel. 605152192 gdybyście organizowali jakiś spontan , proszę o info ;] jeśli nie będę na służbie na pewno podjadę
Dopisano 18 sie 2012, 14:44:
podaje nr tel. 605152192 gdybyście organizowali jakiś spontan , proszę o info ;] jeśli nie będę na służbie na pewno podjadę

strazak z tego co pamietam w serwisie jest teraz promocja na badanie auta , jak pamietam 75 zl jest za podpiecie pod kompa plus sprawdzenie ilus tam jeszcze punktów w aucie. pozdro
-
Pyton162
No to co Pany: może kolacja na McD w wtorek/środę ok.20.
@Strażak jak tam,pasuje czy masz służbę (wtedy wpadniemy z hamburgerami na jednostkę PSP
@Strażak jak tam,pasuje czy masz służbę (wtedy wpadniemy z hamburgerami na jednostkę PSP

spoczko dajcie znać, w który dzień ;] a ja się dostosuje, dzisiaj już schodzę ze służby
czekam na info 
strazak700 napisał(a):spoczko dajcie znać, w który dzień ;] a ja się dostosuje, dzisiaj już schodzę ze służbyczekam na info
siemek55 napisał(a):no to jutro (wtorek) o 20 na McD
czyli dzisiaj
- Od: 31 paź 2008, 23:24
- Auto: NAJLEPSZE NA ŚWIECIE – służbowe ...
Jak ktorys przyjedzie pp mnie teraz do dabia i odwiezie jutro z ranca na slubice to ja też sie pisze na mc:-P