sylwo napisał(a):Tak O? A spryskiwacze działają?

Tak,oczywiście że tak, u szwagra w A6
Ja tylko nawiązywałem do tego że nie ma sensu chować przetwornic
A tak na poważnie teraz.
Jak wiadomo mam Xedosa 6 na części, odezwało się kilka osób, konkret, ustalone wszystko i za to im dziękuję, że poważnie podchodzą do tematu jak i człowieka.Serdecznie im dziękuję i mam nadzieję, że nie raz coś od siebie odkupimy i pomożemy sobie na wzajem.
Lecz proszę aby ktoś nie zawracał mi

, pytał, był zainteresowany i prosił o demontaż części, aby była cała, nie uszkodzona. Zmarnowałem cały dzień na pierdo@%nie się aby wyciągnąć coś, co teraz leży w garażu i nie wiem co mam sobie z tym zrobić.
Rozumiem, że części do X6 są tanie (tańsze niż do X9), lecz ja też świętym mikołajem nie jestem a i tak zaniżyłem/zaniżam cenę/ceny o 30-40%, robię wysyłkę gratis (na swój koszt).... napisałem 3PW (wszystkie odebrane) i nie raczono mi odpisać...Nie napiszę kto to, ponieważ nie wypada i nie czuję takiej potrzeby.
Panowie, proszę podchodźmy poważnie do ludzi, ponieważ nikt chyba nie lubi, jak się marnuje jego czas, tym bardziej, że zajęcia mam po uszy i robić mam co.
Proszę nie odbierajcie tego jako atak,każdy jest człowiekiem i każdego czas i pieniążki szanuję, skłonny jestem do licytacji jak i propozycji, lecz nie róbmy z siebie wariatów.
Pozdrawiam,
Kamil