Telefony komórkowe
Ja do takich zabaw kupiłem sobie prepaidowa kartę w BZ WBK. Jak chce cos kupić doladowuje ja na odp kwotę i śpię spokojnie.
Wysłane z mojego GT-i9001 za pomocą Tapatalk 2
e tam... kiedyś przez chwile miałem okazje używać – szału nie robiło.
Zebralem sie w sobie, uzylem flashera, zrobilem downgrade, zrootowalem telefon
Pozniej usunalem wszystko co mi sie nie podobalo – troche mnie ponioslo i usunalem cos, co spowodowalo, ze system aktualizacji z poziomu telefonu sie wykrzaczyl – to tez go usunalem, bo po co mi on skoro nie dziala

Pozniej usunalem wszystko co mi sie nie podobalo – troche mnie ponioslo i usunalem cos, co spowodowalo, ze system aktualizacji z poziomu telefonu sie wykrzaczyl – to tez go usunalem, bo po co mi on skoro nie dziala

sq2jul napisał(a):kiedyś przez chwile miałem okazje używać – szału nie robiło.
Sama klawiatura jak każda inna, mnie o słownik chodziło
loockas napisał(a):Ja używam od stycznia swype. Zainstalowałem tego SwiftKey'a i defaultowy słownik pobił tego ze swyp'a na dzien dobry.
Potwierdzam. Niedawno wróciłem do Swype-a i w tym porównaniu jego polski słownik wypada żałośnie.
the right man in the wrong place...
Adamos napisał(a):Można też założyć kartę internetową prepaid.... ale to trzeba mieć kilka aplikacji tego wartych
Wlasnie w ofercie BZ znalazlem karte prepaid, ktora fizycznie nie istnieje
Za astronomiczna kwote 1 PLN dostajemy pelny numer karty, date waznosci, kod CVV2 i rachunek do zasilenia karty – wchodze w to! Zyl nie majatek, plastik mi nie potrzebny do szczescia a wujek google moze sobie pozniej dysponowac wirtualnym numerem karty ile mu sie podoba...
ING też to swego czasu oferowało, tzw karta wirtualna. Powinno jeszcze funkcjonować 
EDIT:
o,jest
http://www.ingbank.pl/indywidualni/kart ... visa#tab=1
EDIT:
o,jest
http://www.ingbank.pl/indywidualni/kart ... visa#tab=1
Xenocyd napisał(a):Adamos napisał(a):Można też założyć kartę internetową prepaid.... ale to trzeba mieć kilka aplikacji tego wartych
Wlasnie w ofercie BZ znalazlem karte prepaid, ktora fizycznie nie istnieje
Za astronomiczna kwote 1 PLN dostajemy pelny numer karty, date waznosci, kod CVV2 i rachunek do zasilenia karty – wchodze w to! Zyl nie majatek, plastik mi nie potrzebny do szczescia a wujek google moze sobie pozniej dysponowac wirtualnym numerem karty ile mu sie podoba...
Tylko, że przy rejestracji i tak podajesz PESEL itp., trochę to słabe. Chociaż WBK i tak ma moje dane – kiedyś miałem tam karte – może jednak założę.
Chciałem podpiąć moją normalną kartę...ale mam ważną do września i chyba przez to nie dało rady.
Informacja dla androidowców. Mamy CM10 w wersji Nightly 
Today we kick off the nightly builds of the CM10 JellyBean code branch, builds will show up later this evening.
CM9 nightly builds for devices that don't receive a CM10 nightly will continue (for the meantime) but we are changing the timing on them to be once a week instead (aka weeklies). This will allow a means for us to test bug fixes and the like as they get merged into the ICS branch – as stated before, the CM9 branch is in an otherwise perpetual code-freeze.
The devices receiving CM10 nightlies this evening include (but aren't limited to):
# The US SGS3 variants
# The Galaxy Nexus variants
# The Nexus S varaints
# The Nexus 7
# The Transformer and Transformer Prime
# The SGS1 variants (Vibrant, Captivate, International, and i9000b)
# The SGS2 i9100g
# P3 and P5 tablets
Other devices will join the roster as they become ready and gain their maintainers blessing for nightlies.
Na SGS działa chyba wszystko. Ja korzystałem już z wersji alfa CM10 ~ od końca lipca. Już wtedy wszystko działało. Właśnie do wczoraj lagi się zdarzały. Od dzisiejszego nightly jest o wiele lepiej. Z tym, że teraz jadę na innym kernelu. Może to placebo, ale wg mnie jest szybszy od CM9.
Nakręciłem na szybko filmik druga komórką. Sorry za jakość. Na dodatek żarówka się odbijała i miałem wypalcowany ekran. Ale chyba widać jak działa.
Nakręciłem na szybko filmik druga komórką. Sorry za jakość. Na dodatek żarówka się odbijała i miałem wypalcowany ekran. Ale chyba widać jak działa.
czuje się pominięty.... Z reszta nie pierwszy raz