Łódzkie – polecane / niepolecane warsztaty i sklepy motoryzacyjne
Nie Polecam Zakładu Blacharstwo i Lakiernictwo "ADAT CARS" Konstantynów Łódzki Andrzej Kosmalski!!!!!
Człowiek bardzo nie odpowiedzialny, do tego bardzo kłamliwy!!!
Pogubił sporo drobnych elementów twierdząc iż nigdy ich nie posiadał!!!
Konserwacja drzwi wyglądało następująco
http://imageshack.us/photo/my-images/208/img3525ai.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/805/img3524u.jpg/
Malowanie spojlera oraz kilku drobnych elementów to jakaś paranoja,wszędzie jakieś grudki,nie wspominając o odchodzącej farbie z zderzaka!!!!!!
Nie POLECAM!!!!
Człowiek bardzo nie odpowiedzialny, do tego bardzo kłamliwy!!!
Pogubił sporo drobnych elementów twierdząc iż nigdy ich nie posiadał!!!
Konserwacja drzwi wyglądało następująco
http://imageshack.us/photo/my-images/208/img3525ai.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/805/img3524u.jpg/
Malowanie spojlera oraz kilku drobnych elementów to jakaś paranoja,wszędzie jakieś grudki,nie wspominając o odchodzącej farbie z zderzaka!!!!!!
Nie POLECAM!!!!
-
Lantis 89
Witam. Mam pytanie.
Pytanie dotyczy warsztatu na Starorudzkiej 12. w necie znalazłem tylko jedną firmę pod tym adresem (hartstal) – czy to o tej firmie macie tak dobre zdanie?
Mieszkam w Łodzi od pol roku i nie bardzo znam rynek warsztatów wiec prosze o pomoc w znalezieniu warsztatu, ktory w miarę tanio i sprawnie poradzi sobie z tematem sprzegło – dwumas.
Po wizycie u mechanika okazalo sie ze oprócz sprzegła i koła dm mam jeszcze duzy luz na wale od strony sprzegła. Macie jakiegos speca od silników w M6?
Pytanie dotyczy warsztatu na Starorudzkiej 12. w necie znalazłem tylko jedną firmę pod tym adresem (hartstal) – czy to o tej firmie macie tak dobre zdanie?
Mieszkam w Łodzi od pol roku i nie bardzo znam rynek warsztatów wiec prosze o pomoc w znalezieniu warsztatu, ktory w miarę tanio i sprawnie poradzi sobie z tematem sprzegło – dwumas.
Po wizycie u mechanika okazalo sie ze oprócz sprzegła i koła dm mam jeszcze duzy luz na wale od strony sprzegła. Macie jakiegos speca od silników w M6?
-
ChrisA7X
ChrisA7X napisał(a):Pytanie dotyczy warsztatu na Starorudzkiej 12. w necie znalazłem tylko jedną firmę pod tym adresem (hartstal) – czy to o tej firmie macie tak dobre zdanie?
Nie żadne hartstale, tylko p. Markowski
Polecałem już w tym wątku. Facet zna się na rzeczy. Jeśli podejmie się tematu (sprzęgło-dwumas), to powinien wykonać robotę jak należy.
A w przypadku problemów z silnikiem najlepszym adresem w Łodzi są Bronisze k. Warszawy
Siemka
Pytanko mam odnośnie mechaniora bodajże P.Marcina z demokratycznej.Czy facet jest drogi(wymiana rozrządu cena np?I jak wygląda sprawa z zostawieniem auta z dnia na dzien czy trzeba się umawiać?Byłem ostatnio w okolicy w nie widziałem tam warsztatu tylko ładny domek.Wybieram się za jakiś czas z madzią na wymiane rozrządu i calego układu wydechowego.
Pytanko mam odnośnie mechaniora bodajże P.Marcina z demokratycznej.Czy facet jest drogi(wymiana rozrządu cena np?I jak wygląda sprawa z zostawieniem auta z dnia na dzien czy trzeba się umawiać?Byłem ostatnio w okolicy w nie widziałem tam warsztatu tylko ładny domek.Wybieram się za jakiś czas z madzią na wymiane rozrządu i calego układu wydechowego.
- Od: 7 sty 2011, 12:52
- Auto: Mazda 323F 95r 1.5 16V
Cenowo jest konkurencyjny na pewno, ile weźmie za rozrząd to nie wiem, zadzwoń zapytaj, powiedz, że z mazdaspeed jesteś
Z dnia na dzień to ciężko, najczęściej ze 3-4 dni do przodu, ma naprawdę dużo aut. Tak to ten domek, w głębi jest jego warsztat i blacharz/lakiernik 
Witam,
szukam dobrego warsztatu blacharsko lakierniczego, tylko takiego który jest sprawdzony a nie takiego który schrzani robotę i powie "nie będziesz pan tym autem jeździł do śmierci" albo " rok na pewno wytrzyma" Mam trochę rzeźbienia przy autach. W Seacie dziewczyny muszę zrobić nadkole bo wyszły purchle- w takim niefortunnym miejscu na połączeniu progu z nadkolem ale tylko widać przy otwartych drzwiach i w mojej Mazdzie od wewnętrznej strony drzwi na dole weszła mi ruda i pod maską na kielichu dwóch miejscach też mam rudą, więc jak sami widzicie jest trochę dłubaniny. Za sprawdzone adresy z góry dziękuję.
szukam dobrego warsztatu blacharsko lakierniczego, tylko takiego który jest sprawdzony a nie takiego który schrzani robotę i powie "nie będziesz pan tym autem jeździł do śmierci" albo " rok na pewno wytrzyma" Mam trochę rzeźbienia przy autach. W Seacie dziewczyny muszę zrobić nadkole bo wyszły purchle- w takim niefortunnym miejscu na połączeniu progu z nadkolem ale tylko widać przy otwartych drzwiach i w mojej Mazdzie od wewnętrznej strony drzwi na dole weszła mi ruda i pod maską na kielichu dwóch miejscach też mam rudą, więc jak sami widzicie jest trochę dłubaniny. Za sprawdzone adresy z góry dziękuję.
- Od: 15 wrz 2009, 21:44
- Auto: MAZDA 323F BJ 1,5
Uzupełniałem olej w spreżarce klimy, nabijałem do pełna. Jakieś osuszanie czegoś tam, napełnienie azotem czy czymś, plus sprawdzenie szczelności, jakieś kontrasty.
Nie mam pojęcia. Grunt, że działa i można zmarznąć w środku.

Nie mam pojęcia. Grunt, że działa i można zmarznąć w środku.

Mogę śmiało polecić – http://www.serwisujsieukuby.pl/
jak ktoś będzie miał jakiś problem z autkiem.., może śmiało do Kuby wpadać, na pewno pomoże,
jest to kolega z forum motocyklowego, ale naprawiają tam prawie wszystko co jeździ
,
nie patrzcie na godz. otwarcia, bo jak Kuba ma robotę, to siedzi w warsztacie nawet do 12ej w nocy
,
jedyny "minus", to to że ciężko się do niego dodzwonić
, najlepiej podjechać, mówi że jak by telefony odbierał , to by nic nie zrobił
, ja smsy pisałem
a tu można poczytać opinie o warsztacie, JAKUBKA
http://motocykle-lodz.pl/topic/735-serw ... ie-u-kuby/
jak ktoś będzie miał jakiś problem z autkiem.., może śmiało do Kuby wpadać, na pewno pomoże,
jest to kolega z forum motocyklowego, ale naprawiają tam prawie wszystko co jeździ
nie patrzcie na godz. otwarcia, bo jak Kuba ma robotę, to siedzi w warsztacie nawet do 12ej w nocy
jedyny "minus", to to że ciężko się do niego dodzwonić
a tu można poczytać opinie o warsztacie, JAKUBKA
http://motocykle-lodz.pl/topic/735-serw ... ie-u-kuby/
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
też słyszałem o nim dobre opinie od kumpli jeżdżących na szlifierkach 
był:PROBE 2.2 GT '91 USA z Qresko red inside :D
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
Poszukuję zakładu, gdzie dobrze piorą tapicerki samochodowe i nie zedrą kasy jak za zboże. Jest ktoś w stanie, któryś z czystym sumieniem polecić 
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
oszukuję zakładu, gdzie dobrze piorą tapicerki samochodowe i nie zedrą kasy jak za zboże. Jest ktoś w stanie, któryś z czystym sumieniem polecić
Polecam firmę http://proclean.net.pl/dla-auta.html
Może za tanio nie jest, ale bardzo dobrze Pan Sławek sprząta i pierze całą tapicerkę.
Za peugeota 106 płaciłem 120zl
- Od: 9 sie 2012, 23:13
- Auto: Mazda 323F BJ 2001 2.0 DITD RF4f 101KM
jeśli chodzi o części to polecam taki nie zbyt duży sklep na retkini Tomaszewicza 25a (wjazd od Wyszyńskiego potem w lewo) na rogu budynku 
Np amorki kayaby do gfki jakieś 150zł
zaopatrujemy tam i mazde i lanosa i jakościowo i cenowo ok 
zawsze rabaty na części itp
Np amorki kayaby do gfki jakieś 150zł
zawsze rabaty na części itp
l3mur91 napisał(a):POLECAM !
Serwis klimatyzacji na ul. Warszawskiej 8.
Szybko, sprawnie, w fajnych pieniądzach. Gość NORMALNY, do pogadania.![]()
Rabaty dla klubu.![]()
Ja dzisiaj dostałem 25 zł rabatu. Z 125 na 100.
wiesz moze czy spawaja aluminium na miejscu?
- Od: 12 lip 2011, 23:26
- Auto: Mazda 626 98r. 2.0 115km, Renault Clio I 1.2 , w pracy Scania R380 ;)
Felgi polecam allegro. Można dostać coś OEM Mazda w jakiejś sensownej monecie.
A opony to raczej po wulkanizacjach. Możesz podlecieć do Pabianic. Lecisz w kierunku Pabianic od strony Ksawerowa, jak idzie łuk w prawo z pierwszeństwem skręcasz w lewo przez przejazd i w prawo i pierwsza w prawo, zresztą wszystko jest oszyldowane, więc nie powinno być problemu.
Ewentualnie jak podasz mi rozmiar jaki Cię interesuje to może coś załatwie od znajomego który ma wulkanizację.
A opony to raczej po wulkanizacjach. Możesz podlecieć do Pabianic. Lecisz w kierunku Pabianic od strony Ksawerowa, jak idzie łuk w prawo z pierwszeństwem skręcasz w lewo przez przejazd i w prawo i pierwsza w prawo, zresztą wszystko jest oszyldowane, więc nie powinno być problemu.
Ewentualnie jak podasz mi rozmiar jaki Cię interesuje to może coś załatwie od znajomego który ma wulkanizację.