Podstawka na kubki, złamany uchwyt – naprawa, wymiana?
Strona 1 z 1
Siema
Chciałem zapytać o ten szczegół jakim jest podstawka na kubki – mam z jednej strony ułamaną tą klapkę (konkretnie zaczep) która przykrywa tą podstawkę – wszystko sie trzyma jak jest zamkniete ale ogołnie to chciałbym to naprawić – Nie wiem czy to sie wymienia w całości i może ktoś mi podpowie co z tym można zrobić
Dzięki – pozdrawiam
Chciałem zapytać o ten szczegół jakim jest podstawka na kubki – mam z jednej strony ułamaną tą klapkę (konkretnie zaczep) która przykrywa tą podstawkę – wszystko sie trzyma jak jest zamkniete ale ogołnie to chciałbym to naprawić – Nie wiem czy to sie wymienia w całości i może ktoś mi podpowie co z tym można zrobić
Dzięki – pozdrawiam
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
Wyglada na to, ze to dosc czesta przypadlosc w GE. U mnie tez to bylo ulamane. Probowalem kleic, ale kicha. Wiec jak masz okazje kupic, a koniecznie chcesz to miec zrobione, to odzaluj kilka zlotych i masz swiety spokoj. Japonczyki zrobili dziwny plasticzek, co go kropelka nie chce kleic. Nawet jak jakos to polatasz to za kilka dni bedzie to samo.
- Od: 16 lis 2005, 05:51
- Auto: Tribute 3.0 V6
jacobs242 napisał(a):u mnie ułamało sie to coś co trzyma te druciki, ale jakoś sie naprawi
Mam to samo .....
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
hubal – jaka cena?
hubal – hm pomysle pomysle jak cos opuścisz
– samochod mam narazie nie przy sobie ze tak powiem ale na poczatku przyszlego tygodnia powinienem juz miec to się odezwę w tej sprawie. Reszte omówimy na priv – pozdro
P.S. Dziwne że w wielu przypadkach jest ten uchwyt polamany....
P.S. Dziwne że w wielu przypadkach jest ten uchwyt polamany....
Ja stawiam shake z McDonald'sa – ale przeszkadza mi troche w zmianie biegów
Ale przecież to nie o to chodzi – tylko o świadomość że madzia jest idealna i że wszystko w niej jest na tip top
więc podstawka nawet nie używana MA DZIAŁAĆ 
Ale przecież to nie o to chodzi – tylko o świadomość że madzia jest idealna i że wszystko w niej jest na tip top
jacobs242 napisał(a):u mnie ułamało sie to coś co trzyma te druciki, ale jakoś sie naprawi
Byl TSB w Stanach dotyczacy tej przypadlosci. Nie wiem, czy nie obowiazywal on w Polsce, ale u nas nie bylo mozna zamowic tej czesci oddzielnie. Chyba jedynym sensownym sposobem naprawy (jesli masz ten klips), jest przyklejenie na stale zlamanego elementu do podstawy.
ReServeD626 napisał(a):podstawka nawet nie używana MA DZIAŁAĆ
Dlatego nie baw sie w klejenie zawiasu, tylko zdobadz kompletna podstawke.
the right man in the wrong place...
ReServeD626 napisał(a):Ale przecież to nie o to chodzi – tylko o świadomość że madzia jest idealna i że wszystko w niej jest na tip top więc podstawka nawet nie używana MA DZIAŁAĆ
O to to! Wlasnie tak! Dlatego mam zamiar wymienic u siebie popielniczke, nawet, jesli nie jest uzywana
- Od: 16 lis 2005, 05:51
- Auto: Tribute 3.0 V6
Strona 1 z 1