Asystent zmiany pasa ruchu
Witam wszystkich mam maly problem poniewaz nie moge podlaczyc ten modul :/ montuje go wedlug instrukje ktora zamiescil Gt44 i nie działa :/ . Modul to jest ten z allegro i jest on sprawny poniewaz byl sprawdzany na innym samochodzie . z gory dzienki za pomoc
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 24 maja 2012, 00:43
- Auto: Było
Mazda 3 BK 1.6 MZR Z6 2005
Jest
Mazda 3 BL
2009r.
2.2 150KM –> 190KM
MZR-CD
sprawdź kolory przewodów, nie jestem daltonistą, ale miałem duże problemy z odróżnieniem, czerwony, pomarańczowy, róż – szczególnie tam gdzie przewody są dwu- trzy-kolorowe; Tu łatwo o pomyłkę, sprawdź jeszcze raz wszystko 
niebieski, zielony – te kolory tez, są czasami trochę rozmyte, niewyraźne i pokrywają małą powierzchnię przewodu.
niebieski, zielony – te kolory tez, są czasami trochę rozmyte, niewyraźne i pokrywają małą powierzchnię przewodu.
- Od: 1 maja 2011, 23:19
- Auto: Mazda 3 BK Z6 hb '07
Bonek87 napisał(a):Czy jest taka mozliwosc ze ten modul z allegro montuje sie nie przy tej kostce tylko w innym miejscu ?
Jest, ale musisz dociągnąć przewody do odpowiednich sygnałowych i zasilania.
Witam wczoraj znalazlem troche czasu i zamontowalem wkoncu ten modul
kable do ktorych musialem sie podpiac to Niebiesko-czerwony , oraz niebieski . Gdyby ktos mial problem z modulem z allegro to z przyjemnoscia pomoge . Mam jeszcze tylko 1 pytanie czy swieci wam sie takze diodana na desce 3 razy 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 24 maja 2012, 00:43
- Auto: Było
Mazda 3 BK 1.6 MZR Z6 2005
Jest
Mazda 3 BL
2009r.
2.2 150KM –> 190KM
MZR-CD
U mnie mruga 3 razy, tak jak kierunki