Tutaj się witamy
Witam
W końcu się odważyłem i zakupiłem moją Madzioche:) Witam Was wszystkich serdecznie i mam nadzieję, że nawzajem będziemy mogli sobie pomagać i doradzać co do naszych pięknych autek. Pozdrawiam "starych" i "młodych" użytkowników.
- Od: 2 sie 2012, 09:23
- Auto: Mazda 6 KOMBI (diesel ) 2.0 121kM (GY) 2003r
Witam wszystkim, od niedawna jestem posiadaczem 6steczki 2.0 136km, troche czasu trzeba spędzić aby zapoznać wszystkie działy 
-
cartman89
Cześć Obywatelom i Obywatelkom.Kupiłem samochód,którego nigdy wcześniej nie widziałem,nie widzę do dzisiaj a ujrzę może za 2 tygodnie.Wydałem pieniądze w ciemno,polegając tylko i wyłącznie na opiniach innych.Nawet nie wiem jak duża jest ta Demio
.To się nazywa wiara i zaufanie w marke
Jeden jedyny raz ,dzień po zakupie przejechała jedna,dosłownie jedna jedyna w moim życiu Demio,dokładnie w tym samym kolorze,na drodze mało uczęszczanej,która przebywam od kilku miesięcy codziennie.To był znak od boga,że dokonałem dobrego wyboru?
Mam nadzieje i spodziewam się,że jedyne co bedę mógł o tym jeżdzidełku powiedziec to tylko no problem,no problem,no problem! 

- Od: 3 sie 2012, 19:54
- Auto: Mazda Demio 1.5 2001 DW
Właśnie się zarejestrowałem i witam
wszystkich, pojazd dzięki któremu się tu znalazłem to Madzia 121 bd z 94r. która jeździ dzieki silnikowi 1.3. Mazda należy do mojej babci, ale jako domorosły mechanik to ja przy niej robię. Mam nadzieję, że nie będę wpadał za często po rady
.
Pozdrawiam Pawlo1439
wszystkich, pojazd dzięki któremu się tu znalazłem to Madzia 121 bd z 94r. która jeździ dzieki silnikowi 1.3. Mazda należy do mojej babci, ale jako domorosły mechanik to ja przy niej robię. Mam nadzieję, że nie będę wpadał za często po rady
Pozdrawiam Pawlo1439

- Od: 4 sie 2012, 12:38
- Auto: Madzia 121 DB 1.3 16v 94r.
Cześć wszystkim. Właśnie dołączyłem do grona forumowiczów, a wszystko to przez 6-tke kombi '02, 2.0D 121 koni. Jako że sśmiga autem tym też moja kobieta to muszę dodać że kolor fioletowy... To moja pierwsza mazda w życiu, i pierwsze auto źza taką kasę (~20tysi). Zaglądać będę regularnie, głównie będąc w pracy
pozdrawiam, Sławek
- Od: 4 sie 2012, 10:31
- Auto: Mazda 6, '02r., 2.0 D, 121 KM
Witam wszystkich forumowiczów, po długim poszukiwaniu okazji można powiedzieć że w końcu stałem się posiadaczem Mazdy 6 a dokładniej żona
będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc teoretyczną by móc się cieszyć długą i bez awaryjną jazdą.
Pozdrawiam Rafał
Pozdrawiam Rafał
-
Tornado1
Witam wszystkich
uzupełnijcie profile i zapraszamy do działów regionalnych.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.