28 grudnia 2012 – Klubowy sylwester w ośrodku Masłońskie
Zygu ty nie pitol tutaj tylko już Cię widzę na liście obecności. Biegusiem!
Wysłane z mojego GT-i9001 za pomocą Tapatalk 2
ehhh...
Nas też pisz, ilość dni jeszcze do potwierdzenia
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Siw-y napisał(a):Może siwusków namówię to będzie jeszcze jedno dziecko to opieki
Siwuski namówione, więc proszę dopisać Anetę, Michała i małą Zuzię

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Będzie problem, bo wczoraj rozmawiałem z p.Mirkiem i niestety cały dół zajęła jakaś grupa ze Stolycy 
Pozostaje nam wykorzystanie dostawek w pokojach dwuosobowych. Ale już tak naprawdę jedziemy po marginesie, bo zapisanych jest 21 osób, a miejsc pełnych jest tak naprawdę 19.
Jeżeli ktoś z tej listy się rozmyślił, to proszę o informację, by nie blokować innym miejsca.
Pozostaje nam wykorzystanie dostawek w pokojach dwuosobowych. Ale już tak naprawdę jedziemy po marginesie, bo zapisanych jest 21 osób, a miejsc pełnych jest tak naprawdę 19.
Jeżeli ktoś z tej listy się rozmyślił, to proszę o informację, by nie blokować innym miejsca.
Swoją drogą, to w tym roku chyba my będziemy tą mniejsza grupą. Ta grupka zajęła cały dół (6 pokoi 4 osobowych) i ten budynek obok w którym sa 2 pokoje 4 osobowe. Tak wiec na sali będzie wesoło, bo zrobi się impreza na 50 osób ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W piątek jestem w masłońskich to wypytam o szczegóły. Kto to, w jakim wieku i na ile dni.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W piątek jestem w masłońskich to wypytam o szczegóły. Kto to, w jakim wieku i na ile dni.
Znalazłyby się jeszcze 2 miejsca (w sumie 23) o ile wykorzystamy rozkładane tapczany w pokojach dwuosobowych (przerobimy je na trójki). Do małżeńskiego też może trafić dostawka.
Czy któraś z par musi mieć koniecznie pokój dwuosobowy?
Czy któraś z par musi mieć koniecznie pokój dwuosobowy?