Kogo widziałem / widziałam
Moja jest bardziej wiśniowa niż śliwkowa, ale w tym czasie byłem w okolicy, jechałem do Reala i parę minut później z Reala.
- Od: 8 lut 2012, 00:25
- Auto: Mazda3 2.0 2004r
Zacznij jeździć mx'em bo nigdy nie mogę Ja Ciebie zobaczyć 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
rclmati napisał(a):Niebieska M3 na Zgierskich blachach i podkładkach około godziny 17 jadąca w stronę Zgierza od północy. Kto to ?!![]()
bo ja wypaczyłam,że 3 na podkładkach jedzie

-
Ania_TM
Poldżio jest spoko 

Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Aru15 napisał(a):Moja jest bardziej wiśniowa niż śliwkowa, ale w tym czasie byłem w okolicy, jechałem do Reala i parę minut później z Reala.
Więc to raczej TY

- Od: 20 paź 2003, 09:53
- Auto: Mazda 323 BG BP & 626 GE FS & 626 GF FS
rclmati napisał(a):Niebieska M3 na Zgierskich blachach i podkładkach około godziny 17 jadąca w stronę Zgierza od północy. Kto to ?!![]()
jakto kto?? wszedobylski Jericho
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Justyśka napisał(a):Poldżio jest spoko
Seraf napisał(a):kiedy poldżer jest bardziej oldschoolowy
O to to, jeszcze trochę i będziemy oglądać się za tymi "wynalazkami", które przejeżdżą niejedną naszą mazdę

Raczej spotkać niedźwiedzicę, co straciła małe, niżeli głupiego z jego głupotą. Prz 17,12

Bartg napisał(a):hahahaJakieś 10 minut wcześniej pożegnaliśmy się po wycieczce, a nagle Ania – "ty pacz niebieska trojka na podkladkach
!!1111"
pfff
zmęczenie dało o sobie znać

-
Ania_TM
Ania Ty masz białą tą mazde 2 ? jeśli tak to wczoraj stałaś obok mnie na światłach przy niciarnianej ok 20:20 
był:PROBE 2.2 GT '91 USA z Qresko red inside :D
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
machałem ale zaczęłaś się dziwnie patrzeć i się speszyłem
ładna maździocha
pozdro
był:PROBE 2.2 GT '91 USA z Qresko red inside :D
MaryooSh89 napisał(a):machałem ale zaczęłaś się dziwnie patrzeć i się speszyłemładna maździocha
pozdro

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Ania_TM