Postojówki i oświetlenie tablicy masz białe czy niebieskie? Pewnie diodki, ja kupiłem niedawno na allegro i z 4 po kilku dniach świeciła tylko jedna. Długo już z nimi jeździsz?
Jeżdżę na nich już 8 miesięcy i nie narzekam. Warto jednak zamówić większą ilość diodek gdyż są dosyć tanie. Można też zamawiać różne np 8 ledowe tak jak mam z przodu

. Oczywiście białe
gałka git, kiedyś widziałem takie kiepskie ale widzę ta super. chciałem robić samemu ale chyba nie warto? Jak to się trzyma, lepiej / gorzej od serii? Długo masz? Nie wyciera się?
Seryjna gałka jest na gwincie a ta z allegro jest na 3 małych zaciskach imbusowych więc się trzyma – oczywiscie jeśli włożymy dużo siły i zaczniemy kręcić (mocno) to nie będzie się trzymać i trzeba będzie dokręcać. Trzyma się dobrze, mam ją już 4 miesiące

Nie wyciera się aczkowliek nie polecam brudnymi łapami zmieniać biegi bo się brudzi zwłaszcza w miejscach "kolorowych". Czy jest lepsza od serii ? ..
Seria nie jest podświetlana

Polecam
Dopisano 12 paź 2012, 19:46:aha i byłbym zapomniał
założenie mieszka jest dosyć problematyczne trzeba nacinać w wybranych miejscach i obwijać czarnymi zaciskami patent mój oczywiście więc myślę że każdy sobie z tym poradzi wystarczy trochę cierpliwości. Za to efekt skończonej roboty wynagradza wszystko

Oczywiście można mieć też ori mieszek (gumę) i podświetlaną gałkę. Całkiem spoko wygląda.
Mam nadzieję że pomogłem wystarczająco w tej sprawie