28 grudnia 2012 – Klubowy sylwester w ośrodku Masłońskie
Przełom września-października to taki ostateczny termin na deklarację. Nie jesteśmy jedyni, którzy by chcieli zgarnąć ten ośrodek. Jeżeli do tego momentu nie uzbiera się 20 osób, to impreza nie dojdzie do skutku. Musimy zając chociaż piętro, a moje marzenie to zajęcie całego ośrodka (ponad 30 osób).
loockas napisał(a):Pozwoliłem sobie na mały spam przez PW, bo chyba mało kto tu zagląda
Obserwuję temat, wypowiem się później (najbardziej mnie hamuje synek)
-
Fasola
aLechu w zeszłym roku był całą familią 
Wysłane z mojego GT-i9001 za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego GT-i9001 za pomocą Tapatalk 2
Dzięki za PW 
Też jestem obecny na cały turnus (5dni)
może jeszcze kogoś zabiorę ale to się okaże jak będzie bliżej jesieni
Też jestem obecny na cały turnus (5dni)
może jeszcze kogoś zabiorę ale to się okaże jak będzie bliżej jesieni
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Niezle krejzole jestescie juz planowac sylwestra 
Choc oczywiscie rozumiem, ze trzbe arobic to z wyprzedzeniem, zeby nie bylo lipy.
jako, ze ja nawet nie wiem, vo bede robil za tydzien to nie moge sie okreslic jeszcze, ale bede mial temat na uwadze – zaleznie jak sie kilka spraw potoczy odezwe sie tutaj w terminie pozniejszym
Choc oczywiscie rozumiem, ze trzbe arobic to z wyprzedzeniem, zeby nie bylo lipy.
jako, ze ja nawet nie wiem, vo bede robil za tydzien to nie moge sie okreslic jeszcze, ale bede mial temat na uwadze – zaleznie jak sie kilka spraw potoczy odezwe sie tutaj w terminie pozniejszym
Co roku zbieraliśmy się w okolicach sierpnia
Myślę, że ośrodek mogę w ciemno zamawiać. Na razie biorę piętro (20 osób), a potem zobaczymy czy będzie potrzeba na dolne pokoje. 20 osób powinno się nazbierać jak w ubiegłym roku.
Myślę, że ośrodek mogę w ciemno zamawiać. Na razie biorę piętro (20 osób), a potem zobaczymy czy będzie potrzeba na dolne pokoje. 20 osób powinno się nazbierać jak w ubiegłym roku.
PW dotarło trzeba się z tą propozycją przespać ewentualnie w poniedziałek tak wstępnie się określę
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
aLechu napisał(a):Niunia właśnie wczoraj skończyła miesiąc.
A widzisz – blisko byłam
Ja nakręcam Elcię i Tostera – mieliście okazję poznać na ślubie – druga ciężarówka

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
No... nawet opiekunkę na etat dostaniecie. Ania się ucieszy 
Liczę na Was
shadoow napisał(a):PW dotarło trzeba się z tą propozycją przespać ewentualnie w poniedziałek tak wstępnie się określę
Liczę na Was