ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
rclmati napisał(a):Hahaha "spier.... są wakacje, nie znam cie"![]()

macie szczęście,że was lubię
zginiecie w lochach

-
Ania_TM
a ja własnie wrocilem do domu z pracy
i kolejny spot w plecy
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Nasze trio tez dziekuje za spotkanie. Bylo milusio i wesolo. Przepraszam ze tak niegrzecznie nie przywitalem sie z nowo poznanymi personami
poprawie sie na pewno
Anka fure masz slitasna, szkoda ze takie malutkie to pedzidelko, a kolorek
, a jeszcze jakby miala jakies DISI pod maska to juz w ogole
Michalowi DZIEKI WIELKIE za naklejke
w czwartek montaz
mam nadzieje ze poprawimy sie z obecnoscia na spocikach, miejscowka jest extra (takie moje zdanie), wole bardziej niz hale
poprawie sie na pewno
Anka fure masz slitasna, szkoda ze takie malutkie to pedzidelko, a kolorek

Michalowi DZIEKI WIELKIE za naklejke

mam nadzieje ze poprawimy sie z obecnoscia na spocikach, miejscowka jest extra (takie moje zdanie), wole bardziej niz hale
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
michał91 napisał(a):Goście z dalekich stron też byli.
Masz na myśli Zgierz?

Spot dziś był super, oby frekwencja była na takim samym poziomie co dziś. Szło i pogadać poważnie, o autach i oczywiście pośmiać się
nocna furia napisał(a):Ja również dziękuję za spotkanie i miłe przyjęcie "różowego z importu". Mam nadzieję, że odwiedzicie nas na Mazurach.
A jak. Miro już tam u was jest. Dostałem od niego MMS ze zdjęciem całej sterty puszek po piwie. Myślę że się dobrze bawi i urlop mu służy. Pisał żebym was pozdrowił także BĄDŹCIE POZDROWIENI
Skrajnie Uprzedzony Kolega
Kurcze a ze mną się nie skontaktował, ale ja go namierzę 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
nocna furia napisał(a):Ja również dziękuję za spotkanie i miłe przyjęcie "różowego z importu". Mam nadzieję, że odwiedzicie nas na Mazurach.
nasz trojeczka z przyjaciolmi od wtorku bedzie hir http://www.zatokakal.pl/baza-noclegowa.html
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
rclmati napisał(a):michał91 napisał(a):Goście z dalekich stron też byli.
Masz na myśli Zgierz?![]()
Na pewno chodziło o Koziny
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Podziękowania pospotowe dla obecnych. Naliczyłam 18 osób, 15 aut więc klasyka malinowo
Super, że wpadły i nowe osoby- tu Przemek i ekipa z Tomaszowa- Rutkowski
ale i stare, bo Olmka i Umcyka dawno nie widziałam
Było smerfastycznie, tyle powiem
Dziękuje za miłe opinie o aucie i za mały prezent od Olgi, Barta i Adama- bociana do samochodu
rozmowy o tosterach, cudach niewidach, Matkach Boskich Zgierskich- bezcenne
Super spot, naprawdę
Byle więcej takich

Super, że wpadły i nowe osoby- tu Przemek i ekipa z Tomaszowa- Rutkowski

ale i stare, bo Olmka i Umcyka dawno nie widziałam
Było smerfastycznie, tyle powiem

Dziękuje za miłe opinie o aucie i za mały prezent od Olgi, Barta i Adama- bociana do samochodu

rozmowy o tosterach, cudach niewidach, Matkach Boskich Zgierskich- bezcenne

Super spot, naprawdę

Byle więcej takich

-
Ania_TM
umcyk napisał(a):nocna furia napisał(a):Ja również dziękuję za spotkanie i miłe przyjęcie "różowego z importu". Mam nadzieję, że odwiedzicie nas na Mazurach.
nasz trojeczka z przyjaciolmi od wtorku bedzie hir http://www.zatokakal.pl/baza-noclegowa.html
Widzę żę kolejny wypad mnie czeka eh ale mam prze.....

... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...