Mazda 323 BG BP '91
A mnie się tam podoba, tylko szkoda że ta dokładka jest taka niska bo właśnie jak ktoś zauważył nie tworzy linii z progami, gdyby była trochę mniejsza byłoby wg mnie dużo lepiej, aczkolwiek i tak mi się podoba.
dokladka z golfa psuje tu robote , bardziej bym sie skupil na lepszym zawiasie , czyli gwint , skręcić mocno i przy tym kole co jest wygladalo by to bosko
-
Pyton162
Mam nadzieję, że jednak dasz się przekonać do powrotu "na ziemię".
Jesteś/byłeś właścicielem auta, które dzięki swojej barwie i dużych kołach było kwintesencją zadbanej serii.
Jeżeli chcesz trochę poświrować według mody na stickersy (której nie jestem przeciwnikiem) zrob to bardziej po całości jednak nie zmieniając niczego na stałę.
Dla wyrazistości tak naprawdę potrzeba czarnych kół (dodatkowego kompletu oczywiście) i mniejszej ilości wlepek na dokładce.
Zakładam, że ze względu na kolory to mojemu xedowi bardziej by pasowały wlepki.
Namawiam jednak do serii.
Pozdrawiam

Jesteś/byłeś właścicielem auta, które dzięki swojej barwie i dużych kołach było kwintesencją zadbanej serii.
Jeżeli chcesz trochę poświrować według mody na stickersy (której nie jestem przeciwnikiem) zrob to bardziej po całości jednak nie zmieniając niczego na stałę.
Dla wyrazistości tak naprawdę potrzeba czarnych kół (dodatkowego kompletu oczywiście) i mniejszej ilości wlepek na dokładce.
Zakładam, że ze względu na kolory to mojemu xedowi bardziej by pasowały wlepki.
Namawiam jednak do serii.
Pozdrawiam
zejdę na pewnoADHD napisał(a):"na ziemię"
Jeżeli uratowanie projektu wg Was to zejście niżej, oraz pozbycie się dokładki (bo będzie ocierać o ziemię
W tym sezonie pochłonęły mnie bardziej przyziemne problemy związane z konserwacją oraz drobnymi naprawami blacharskimi 20letniego już auta.
Co do dokładki – nadal jeszcze mi się podoba
ta dokładka to tragedia, nie widzę innego wyjścia jak tylko zezłomować mazdę
- Od: 23 paź 2009, 12:34
- Auto: 323F DiTD '99
Jak tam coś się ruszyło w projekcie? 

I<3Mazda napisał(a):Gdzie kupiłeś te piekne migacze przednie ?
Np tu:
http://www.czesci24.pl/index/131/109/21724/kierunkowskazy-przednie/mazda/323-bg-021990061994/id

- Od: 23 paź 2009, 12:34
- Auto: 323F DiTD '99
Ta dokładka to już przeginka, u mnie przy glebie w białej ta dokładka opierała sie o ziemie. Ale przymierz sobie dokładkę ze zwykłego golfa 3. Wyglada o niebo lepiej, a przez to że zwęża sie ku tyłowi zderzaka to w autach z fabrycznymi czarnymi chlapaczami bardzo fajnie zgrywa sie z progami.
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Wspomnienie z Ryk oczami typów:
Marcin ostatnio widziałem Twoja niunie on-live przy rzeszowskiej Galerii Nova – piękności
Pozdrawiam 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Erastotenes napisał(a):Marcin ostatnio widziałem Twoja niunie on-live przy rzeszowskiej Galerii Nova – pięknościPozdrawiam
Miło mi (jej też)
Pięknie
Lanosa widziałem wczoraj z mojego okna
Ładnie sie prezentuje 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Nie przypominam sobie, żebyśmy kręcili Lanosa