TORUŃ – spotkania regionalne
i co byliście? jak było?
trzydziech chyba się rozbili:P
to trzeba ich ratować. nie podjechałeś jak grzebałem przy aucie 
Nie dałem rady:)
ej chlopaki... problem mam ino taki.
przygazowalem na jałowym swoja tojka (na LPG) i puscilem pedal gazu. obroty spadaly az zgasła...
od tego momentu zapalila mi sie kontrolka awarii silnika i nie moge odpalic za cholere...
nie mam pojecia WTF ?:o
przygazowalem na jałowym swoja tojka (na LPG) i puscilem pedal gazu. obroty spadaly az zgasła...
od tego momentu zapalila mi sie kontrolka awarii silnika i nie moge odpalic za cholere...
patrzyk napisał(a):ej chlopaki... problem mam ino taki.
Podejrzewam, że to awaria silnika:P

A tak poważnie to chyba tylko diagnostyka komputerowa może coś powiedzieć.
trzydziech napisał(a):i co byliście? jak było?
Byliśmy, jeździliśmy i co więcej można powiedzieć, po tej nie taniej jeździe chciało by się znowu:D
Fajny tor, jest się czego uczyć i spokojnie można czasy ostro poprawić.
Ps. My z sewą jeździliśmy, a PHM driftował i szukał trakcji:D
Ogolnie mega pozytyw
na pewno nie jeden raz tam pojdziemy 
Okazało się że może mam tam znajomości i może coś się uda załatwić xD Ale to narazie jeszcze nic pewnego
Dokładnie jak pisał Krzychu: Oni Ciskali dobre czasy a mnie cały czas skubana bokiem szła
Okazało się że może mam tam znajomości i może coś się uda załatwić xD Ale to narazie jeszcze nic pewnego
Dokładnie jak pisał Krzychu: Oni Ciskali dobre czasy a mnie cały czas skubana bokiem szła
krzychsolt ogolnie sciagnalem kopulke i palec rozdzielacza sie kreci dookola wlasnej osi nie ma oporu. a powinien byc w jednej pozycji ... wiec chyba polecial aparat zaplonowy. bo iskry nie daje i nie ma zaplonu.
tylko jestem ciekwy jaki to koszt ;D z 400zł conajmniej chyba...
People_Hate_Me napisał(a):Ogolnie mega pozytywna pewno nie jeden raz tam pojdziemy
He he, to jeździmy za darmo:D:D:D
Panowie na ile minut byliście na gokartach??:) I jak to wygląda cenowo??:)
byliśmy na 10 min i za pierwszym razem płacisz 52 (8zł kominiarka 10zł wyrobienie karty i 34 jazda)
później już tylko płacisz za jazdę
Najbardziej sie opłaca opcja 30min za 86 plna
a co do darmochy to aż tak na 100% nie załatwię xD i zacznijmy od tego czy w ogóle uda się coś załatwić
później już tylko płacisz za jazdę
Najbardziej sie opłaca opcja 30min za 86 plna
a co do darmochy to aż tak na 100% nie załatwię xD i zacznijmy od tego czy w ogóle uda się coś załatwić
Witam Mazdowiczów...
śmigam sobie dziś przy 'nocie' i nagle młody...tata patrz....MX-5....i faktycznie...na lewoskręcie biała MX-5....mrugam ślepiami....trąbik...skaczę,macham....
i nic....nie widzą... 
już miałem na maskę się rzucić
ale światła się zmieniły... 

już miałem na maskę się rzucić

Prawdziwy przyjaciel to ten który pozwoli ci zostać wariatem do końca...
- Od: 29 maja 2012, 17:12
- Auto: Mazda 626 1.8 100KM 2001r
Mazda 6 1.8 120KM 2004r
Jaaa i nie zauważyłem??!!! To jednak ślepy jestem:P Jak mam okulary to nic nie widzę:P
aaaa to pewnie dlatego nie widziałem, jędza mi zasłaniała:P
sewa napisał(a):A co do znajomosci, to niby tez znam tego wlasciciela, ale slabo z jakakolwiek znizka.. ech
Ale tak jak piszecie, trzeba by wziac na pol godzinki teraz
Ta za miesiąc powinienem być w toronto:P
Rzarii napisał(a):aaaa to pewnie dlatego nie widziałem, jędza mi zasłaniała:P
eeee...zaraz jędza....po prostu absorbowała uwagę...
a to moje potwory...pilnują domu...
Prawdziwy przyjaciel to ten który pozwoli ci zostać wariatem do końca...
- Od: 29 maja 2012, 17:12
- Auto: Mazda 626 1.8 100KM 2001r
Mazda 6 1.8 120KM 2004r
a co to tam za ryba na dole taka czarna??:)