Plan spotkania w Rykach 28-29.01.2006 r.
uuuuuu, znam to uczucie aż za bardzo
ja też mam zjazd w ten akurat weekend ale naszczęście tylko w niedziele i tu nieszczęście bo zaliczenie
pobawie z wami chwile w olivii i wracam do domu bo rano na 7:45 na uczelnie 

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
OK. już wstawiam herbatkę
a i mam cały bagaznik miodu pitnego dwójniak
na ciepło rozgrzewa jak .... no firmowy
Spoko, coś się zorganizuje może ognicho co wy na to????
Pozrd

Spoko, coś się zorganizuje może ognicho co wy na to????
Pozrd
Pamiętaj cierpliwoiść palcem dół wykopie!!!
Łapy, łapy cztery łapy, ....... :–)
- Od: 25 lip 2005, 11:26
- Auto: MAZDA 323 GT-R
Ok. chętnie a
ale ja i moja madzia dopiero sie poznajemy i mamy opony 195 szer.
to trochę za dużo jak na zimę ale cóż zawsze można pośnigać, a ty masz GLX-a??? na cztery łapki??
Pamiętaj cierpliwoiść palcem dół wykopie!!!
- Od: 25 lip 2005, 11:26
- Auto: MAZDA 323 GT-R
Bury 323 napisał(a):a ty masz GLX-a? na cztery łapki??
Ano. Taka biała padaka. Nie ma wiskoz w centralnym i tylnym dyfrze ale ma mechaniczna blokadę centralnego dyfra i dzięki temu dobrze wygrzebuje się ze śniegu. Moja będzie na oponach 155/80R13 więc liczę na śnieg.
Szukam sprężyn od GTRa. Może wiesz gdzie je można nabyć?
Full Time 4WD
VTR 1000F
VTR 1000F
...tak sobie myślę, bo na ostatnich Rykach to dostałem cięęęęężkie baty, prawie od wszystkich (nawet od Bimbaka...), miałem już wtedy zimówki w swojej efce, ale teraz mam nadzieję, że już nie będę musiał na letnie zmieniać???
No i trochę się dźwiękiem silniczka popiszę
No i trochę się dźwiękiem silniczka popiszę
KAMIL_V6
- Od: 25 maja 2005, 00:20
- Auto: WRX MY03, smart :)
A wiec jeśli stanie sie coś............i spadnie śnieg i bedziemy mogli latać boczkiem po lotnisku to przewidzielismy tak jak np w łyzwiarstwie "Jazde Dowolną" tu nie bedzie decydował czas a to jak potraficie prowadzić swoje Madzie i jak one pieknie Was sie słuchają.
Wiec co teraz nastepuje:
Każdy z Was kto zdecyduje sie na tą konkurencje przygotuje taki program dowolny(macie na to dwa tygodnie) który zaprezentuje.Jeśli chcecie możecie do tego programu dobrac muzyke która zapodamy z jakiegos autka(bo niestety sprzetu grającego jeszcze na tym zlocie nie bedzie).Specjalna komisja zdecyduje o najpiekniejszym wykonaniu Tańca i wreczy stosowne dyplomy najlepszym.
W ostatnim tgygodniu prosze w tym temacie wpisywać zgłoszenia do tej konkurencji jesli dojdziecie do wnosku iż takową chcecie.Jeśli beda przynajmniej trzy osoby które beda chciały sie zaprezentować to konkurencja sie odbedzie,jesli bedzie Was mniej to rezygnujemy z tego pomysłu.
Mysle że mogłoby być to bardzo Ciekawe
Wiec co teraz nastepuje:
Każdy z Was kto zdecyduje sie na tą konkurencje przygotuje taki program dowolny(macie na to dwa tygodnie) który zaprezentuje.Jeśli chcecie możecie do tego programu dobrac muzyke która zapodamy z jakiegos autka(bo niestety sprzetu grającego jeszcze na tym zlocie nie bedzie).Specjalna komisja zdecyduje o najpiekniejszym wykonaniu Tańca i wreczy stosowne dyplomy najlepszym.
W ostatnim tgygodniu prosze w tym temacie wpisywać zgłoszenia do tej konkurencji jesli dojdziecie do wnosku iż takową chcecie.Jeśli beda przynajmniej trzy osoby które beda chciały sie zaprezentować to konkurencja sie odbedzie,jesli bedzie Was mniej to rezygnujemy z tego pomysłu.
Mysle że mogłoby być to bardzo Ciekawe
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Madziu, ewentualnie jedz na spontan, zobaczysz jak fajnie wyjdzie 
Raczej nie, ale dzięki za podpowiedzi
Rzucilam temat Zimowych Ryk na forum Mx-5 – ale czy ktoś będzie reflektował, to nie wiem, bo jednak spoty mx-5 rozpoczynają się wraz z wiosennym słońcem
Rzucilam temat Zimowych Ryk na forum Mx-5 – ale czy ktoś będzie reflektował, to nie wiem, bo jednak spoty mx-5 rozpoczynają się wraz z wiosennym słońcem

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
Jak widac w pierwszym poscie, godzina spotkania zostala przesunieta (dobra wiadomosc dla spiochow 
propnuje aby zorganizować jakis metalowy kosz przy któym w duze mrozy zazwyczaj ogrzewaja sie bezdomni, moze nam sie przydac na lotnisku
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC