Wyniki konkurencji
Ja przemilczę swoje wyniki
Na usprawiedliwienie mam fakt że to był mój pierwszy raz i nie grzebane nic przy aucie 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pomijając: przegrzewający się silnik o mocy mniejszej niż seria, puchnące hamulce, fatalną pogodę z suchym torem... to najbardziej zawiódł mnie łącznik między kierownicą a pedałami...
2 tygodnie za kierą mx5 po 70km/dzień z czego tylko 34km wyższego tempa dały znać...
Barthez napisał(a): puchnące hamulce,
to chyba problem każdego
ravo napisał(a):może na Wrocław zainwestuje w coś porządnego.
dla mnie ?
gratuluję wyniku
szkoda że nie było mokro – byłoby bardziej technicznie, chociaż ułożenie toru (według mnie) faworyzowało szybkie konstrukcje (dużo prostych). Spoon świetnie pojechał
Barthez napisał(a):dla mnie ?![]()
dla siebie
Barthez napisał(a):szkoda że nie było mokro – byłoby bardziej technicznie,
też bardzo ubolewałem

Mhm proste ? prosta to jest do 150km/h ja tam miałem jakieś śmieszne prędkości.
Jak przejechalem sie z piwem, to zrozumialem , dlaczego jest taka przepasc. Trzeba hamowac za kazdym razem z piskiem i baardzo pozno. Ja w ciezkim saabie mialem przednie hamulce z 9-5 aero (308mm), a po 1 okrazeniu na 100% moich mozliwosci pedal zmiekl tak,ze dotykal do podlogi. Mocy bylo za duzo, a czas i tak z d... .
Opony, plyn, klocki i mozna po torze jezdzic. Dalej trzeba technike cwiczyc. Pokazuje to czas mazdy 2-ki , ktora miala prawie 3x mniej mocy,a czas znacznie lepszy niz moj
.
Opony, plyn, klocki i mozna po torze jezdzic. Dalej trzeba technike cwiczyc. Pokazuje to czas mazdy 2-ki , ktora miala prawie 3x mniej mocy,a czas znacznie lepszy niz moj
jackkpl napisał(a):dlaczego jest taka przepasc. Trzeba hamowac za kazdym razem z piskiem i baardzo pozno
ja dalej słyszę w głowie krzyk Wróbla z przed roku bym jeszcze nie hamował a na lotnisko żona mi przypominała

ravo napisał(a):ja dalej słyszę w głowie krzyk Wróbla z przed roku bym jeszcze nie hamował a na lotnisko żona mi przypominałato podstawa tak samo jak szybkie wyjście z zakrętu a nie wejście
Co do moich hamulcow niech sie piwo wypowie:D Moje 6 okrazen dawaly rade i wczesniej odpadly opony.
SpooN napisał(a):Nie zapominaj, że moje też było niesprawnejeśli czas pozwoli to złoje Ci "dupsko" we Wro
Na moim terenie bedzie ciezko! ale probuj
Tor Poznań 1:50,500 147KM Spidi:) 2014
BEST ET@ 13,308 Opel Speedster ~ 213KM Ryki 2015
Tor Poznań 1:47,700 235KM Spidi:) 2016
Tor Poznań 1:45,937 235KM Spidi:) 2017
BEST ET@ 13,308 Opel Speedster ~ 213KM Ryki 2015
Tor Poznań 1:47,700 235KM Spidi:) 2016
Tor Poznań 1:45,937 235KM Spidi:) 2017
ravo napisał(a):Barthez napisał(a): puchnące hamulce,
to chyba problem każdegowątpię by ktoś był na tyle przygotowany by dać radę zrobić 2 przejazdy z rzędu jadąc naprawdę ostro, może na Wrocław zainwestuje w coś porządnego.
U nas tak było,jechałem zaraz po zonie i auto jeszcze nie ostygło i jak miałem robić druga czasówkę odpuściłem już.
Instruktor się pytał "co ja taki zestresowany ,o auto się boisz?"

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
hej a mam pytanko – powiedzmy że ktoś coś wygrał, jakiś puchar czy dyplom i nie mógł zostać na rozdaniu to czy ta nagroda przepadła czy może pocztą da radę wysłać?
- Od: 7 lis 2010, 22:21
- Auto: mx-3 1.8v6 turbo '94
janiszzz_mx3 napisał(a):hej a mam pytanko – powiedzmy że ktoś coś wygrał, jakiś puchar czy dyplom i nie mógł zostać na rozdaniu to czy ta nagroda przepadła czy może pocztą da radę wysłać?
Podeślij mi dane do wysyłki na PW.