jak wyglada tapicerka po wystrzeleniu poduszki
1, 2
Byłem u siebie sprawdzić jeszcze dokładnie i nie ma najmniejszego śladu nawet, w którym miejscu jest poduszka... Na twoim zdjęciu widać jakby cały ten "plastik" pod którym jest poduszka był nieco ciemniejszy i w innym odcieniu od reszty tapicerki która jest po stronie kierowcy, a u mnie nie ma wogóle różnicy. Trudno ocenić to z foto, ale pewnie poduszki tam już nie ma tylko rezystor.. Jak masz blisko to podjedź i sprawdź, a jak daleko to odpuść..
- Od: 31 mar 2009, 22:14
- Auto: Mazda5 Sport 2.3i 166KM A/T 2006
nalezy zanurkowac pod deske, a dokladniej wyjac schowek pasazera... i bedzie wszystko widac 
dla mnie oznacza to brak poduszki... prywatnie
dla mnie oznacza to brak poduszki... prywatnie
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
kol. roqa, jeśli pytasz się tu Nas czy auto jest wypadkowe czy też bezwypadkowe to wkej więcej zdjeć, bądź daj ogłoszenie, bo teraz to takie wróżenie z fusów. Na zdjeciu widać odrazu że coś w tapicerce było "drutowane", prawdopodobnie miejsce wystrzelenia poduszki.
oto ogłoszenie
http://moto.allegro.pl/mazda-5-2-0-benz ... 44730.html
kurcze jakby nie to ze jest to 150km ode mnie to zobaczyłbym co i jak ale troche szkoda mi czasu..

kurcze jakby nie to ze jest to 150km ode mnie to zobaczyłbym co i jak ale troche szkoda mi czasu..
- Od: 22 cze 2012, 09:19
- Auto: mazda 5
http://www.ditonet.dk/prosearch/itemdet ... s=05BFILPR
to chyba to samo autko – czyli posprzątane.
No to na plus, że sprzedawca podał VIN co
Dziękuje dobranoc
to chyba to samo autko – czyli posprzątane.
No to na plus, że sprzedawca podał VIN co
Dziękuje dobranoc
Goraco mi sie zrobilo jak trafilem na ten temat i jak zobaczylem ze w pierwszym poscie na zdjeciu widac na plastiku zarys kwadratu. Wydaje mi sie ze mam tak samo. Co prawda mam inny model ale skoro piszecie ze tak byc nie powinno i oznacza tylko jedno to mnie ta informacja przerazila. Nie mam teraz dostepu do samochodu zeby to miejsce ogladnac dokladnie ale i tak chyba trzeba bedzie poszukac kogos kto by mi to sprawdzil
.
1, 2