Tutaj się witamy
Witam wszystkich!
Mam na imię Jacek, od dwóch tygodni jestem posiadaczem Mazdy 323F.
Pozdrawiam!
Mam na imię Jacek, od dwóch tygodni jestem posiadaczem Mazdy 323F.
Pozdrawiam!
-
Layman
Serwus wszystkim,
Mam na imie Kuba i przymierzam sie do zakupu nowej Mazdy 5 (CW)...
Mam nadzieje, ze bede mogl na tym Forum poszerzyc swoja wiedze i pomoc wszystkim jesli bedzie to w moich kompetencjach...
Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow i Mazdomaniakow...
P.S.
Przepraszam za brak polskich czcionek
Mam na imie Kuba i przymierzam sie do zakupu nowej Mazdy 5 (CW)...
Mam nadzieje, ze bede mogl na tym Forum poszerzyc swoja wiedze i pomoc wszystkim jesli bedzie to w moich kompetencjach...
Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow i Mazdomaniakow...

P.S.
Przepraszam za brak polskich czcionek
Witam Szanowną Brać
Jestem od kilku dni szczęśliwym posiadaczem Mazda Premacy 1,8 rocznik 2002r.
Mieszkam w Ostrowcu Św. mam na imię Przemek, mam nadzieję, że tu na forum dowiem się duzo ciekawych rzeczy odnośnie Mazdy.
Pozdrawiam serdecznie
Jestem od kilku dni szczęśliwym posiadaczem Mazda Premacy 1,8 rocznik 2002r.
Mieszkam w Ostrowcu Św. mam na imię Przemek, mam nadzieję, że tu na forum dowiem się duzo ciekawych rzeczy odnośnie Mazdy.
Pozdrawiam serdecznie
-
kinder
Witam wszystkich
Jestem Kamil od pół roku jestem posiadaczem Madzi 323f BJ. Mam nadzieję, że na forum będę miał okazję poszerzyć swoją wiedzę i nawiązać nowe znajomości.
Pozdrawiam
Jestem Kamil od pół roku jestem posiadaczem Madzi 323f BJ. Mam nadzieję, że na forum będę miał okazję poszerzyć swoją wiedzę i nawiązać nowe znajomości.
Pozdrawiam
-
lgcamil
witam
jestem tutaj bo zamierzam zmienić auto:) szukam Premacy 2.0 wersji sportive
a forum na pewno mi w tym pomoże
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
jestem tutaj bo zamierzam zmienić auto:) szukam Premacy 2.0 wersji sportive
a forum na pewno mi w tym pomoże
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
-
Mgmt
Witam
Posiadamy z mężem Mazdę 323f z silnikiem 1,5 wersja BA rok produkcji 1994. Zarejestrowałam się bo lubię robić mężowi prezenty a na forum jest najwięcej ciekawych ofert super gadżetów nadajacych się na udany prezent
Posiadamy z mężem Mazdę 323f z silnikiem 1,5 wersja BA rok produkcji 1994. Zarejestrowałam się bo lubię robić mężowi prezenty a na forum jest najwięcej ciekawych ofert super gadżetów nadajacych się na udany prezent
-
Amber_Agata
Witam Panie i Panowie
Jestem szczesliwym posiadaczem madzi 3 2.0 sport w sedanie i wkoncu sie zarejestrowalem.
Pozdrawiam Jacek
Jestem szczesliwym posiadaczem madzi 3 2.0 sport w sedanie i wkoncu sie zarejestrowalem.
Pozdrawiam Jacek
-
jacke46
Witam serdecznie!
Od pół roku Mazda 323F 2.0 DiTD 2001. Póki co pełen zachwyt autkiem
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum,
vagatrotter
Od pół roku Mazda 323F 2.0 DiTD 2001. Póki co pełen zachwyt autkiem
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum,
vagatrotter
Mazda 323F BJ 2001 2.0 DiTD
- Od: 16 lip 2012, 14:44
- Auto: Mazda 323F BJ 2001 2.0 DiTD
czołem! Jestem tu nowy, pewnie długo nie zabawię, bo właśnie po 5 lat sprzedaję moją mazdę (autko nie do zajechania) i liczę, że będę tu mógł kupić do niej kilka drobiazgów aby nowy nabywca nie miał kłopotu! Pozdrawiam wszystkich!
-
mazda323s
Witam wszystkich.
Od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 6.
Wcześniej raczej skupiałem się na Niemcach ( VW, Audi ) ale było też kochane w rodzinie Suzuki.
Na razie jestem bardzo zadowolony chociaż nie dużo udało mi się nakręcić.
Przyznaje że forum jest bardzo pomocne i jak na razie udało mi się dzięki niemu odszukać kilka bolączek tego auta – na szczęście mnie minęły.
Pozdrawiam i szerokości.
Od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 6.
Wcześniej raczej skupiałem się na Niemcach ( VW, Audi ) ale było też kochane w rodzinie Suzuki.
Na razie jestem bardzo zadowolony chociaż nie dużo udało mi się nakręcić.
Przyznaje że forum jest bardzo pomocne i jak na razie udało mi się dzięki niemu odszukać kilka bolączek tego auta – na szczęście mnie minęły.
Pozdrawiam i szerokości.
-
zoltrixx
Witam Mazdowiczów. Moją mam grube pół roku, a forum odwiedzałem jak zaczęły się problemy z zawieszeniem w mojej "giefce".
Przestudiowałem cały poradnik DiTD i muszę przyznać szacun dla xANDy'ego i Myjk'a (tu dowiedziałem się, że mam benzynowy filtr powietrza
), którzy na pewno pomogli wielu posiadaczom dieseli.
Tyle podlizywania
.
Pewnie będę mógł coś wnieść ze swojego doświadczenia , ponieważ o ile wizualnie madzia to cudo (całkowity brak rudej, chyba ją wcześniejszy właściciel trzymał w osuszanym garażu
), to technicznie, mechanicznie
będę musiał się trochę pobawić
. A że lubię trochę pogrzebać to: czekam tylko na urlop i do roboty... Stworzę profil swojej giefki jak "pocykam" trochę konkretnych zdjęć.
Jeszcze raz witam wszystkich.
Przestudiowałem cały poradnik DiTD i muszę przyznać szacun dla xANDy'ego i Myjk'a (tu dowiedziałem się, że mam benzynowy filtr powietrza
Tyle podlizywania
Pewnie będę mógł coś wnieść ze swojego doświadczenia , ponieważ o ile wizualnie madzia to cudo (całkowity brak rudej, chyba ją wcześniejszy właściciel trzymał w osuszanym garażu

Jeszcze raz witam wszystkich.
626 "giefka" MADE IN JAPAN
- Od: 17 lip 2012, 10:07
- Auto: M 626 2002 kombi
2.0 DiTD (110km)
203000km
Witam!
Od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy 5, rodem z USA. Forum czytam od kilku miesięcy, dziękuję wszystkim moderatorom, piszącym, ekspertom i użytkownikom za stworzenie tak bogatego źródła wiedzy. Będę się starał coś i od siebie dorzucić. Pozdrawiam!
Od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy 5, rodem z USA. Forum czytam od kilku miesięcy, dziękuję wszystkim moderatorom, piszącym, ekspertom i użytkownikom za stworzenie tak bogatego źródła wiedzy. Będę się starał coś i od siebie dorzucić. Pozdrawiam!
- Od: 18 lip 2012, 13:36
- Auto: Mazda 5, 2,3l benzyna, 2008 rok
Witam mam na imię Leszek, jestem w trakcie poszukiwania Mazdy 323f koniecznie 2.0V6 mam nadzieje, ze dzięki waszej pomocy znajdę ciekawy egzemplarz 
-
paragon
Witam wszyskich.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mpsa tak więc jako nowicjusz spodziewajcie sie mnie częściej

Jestem szczęśliwym posiadaczem Mpsa tak więc jako nowicjusz spodziewajcie sie mnie częściej

-
szorstki_2004