ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
KoRnFUN napisał(a):czy cos mi umknęło czy nie ma fotek ze zlotu??
w temacie zlotowym masz , a ode mnie, czy od Olgi, czy Matiego będą jak się nam zachce
-
Ania_TM
michał91 napisał(a):aspirant to ty zdjęcia robiłes? ją mam film z budzenia bennego bezcenny.
Nie ja niestety zdjęć nie mam, zbyt zajęty byłem
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Ja ogarnę jutro, na dysku już mam, kwestia wrzucenia na picassa, ale dziś już nie ogarniam 
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):w sumie spamujemy w spotkaniach jakimś cudem
w sumie spamujemy w spotkaniach jakimś cudem
Fakt
-
miro62
Jeśli chodzi o kino to z rozrywkowych filmow zostaje nam Madagaskar, chyba że jakaś premiera niedługo jest, to zapodajcie tytuł, bo ja na bieżąco bardzo nie jestem z filmami 
Termin proponuję 25.07 ( środa ) wieczorową porą ( 20 ? ) lub sobota 28.07, też wieczorem. Bilety zarezerwuję 2-3 dni wcześniej, tylko dopisujcie jakby co przy nicku czy bilet normalny czy ulgowy
Lista chętnych:
1) Widzewianka
2) Michał91
3) Oldżitsu
4) Bartg
5) Rclmati
6) benny88
7) Jericho + moja lepsza połówka
Zaraz mamy sierpień i tak myślałem, żeby może w niedziele 28.07 jeśli kino wypadnie w tygodniu, lub 5.08 zrobić własnie wypad do Uniejowa na +/– cały dzień ( chyba że kino w sobotę a Uniejów w niedzielę, chociaż po kinie jakiś melanż może wypaść
). Można też w Sierpniu Pabianice odwiedzić, na koniec Sierpnia Gromaciek zaprosił nasz region na weekendowe balety nad Zegrzem, także to też warto będzie przemyślec
No ale to wypowiadajcie się jak widzicie plany na najbliższy czas 
Termin proponuję 25.07 ( środa ) wieczorową porą ( 20 ? ) lub sobota 28.07, też wieczorem. Bilety zarezerwuję 2-3 dni wcześniej, tylko dopisujcie jakby co przy nicku czy bilet normalny czy ulgowy
Lista chętnych:
1) Widzewianka
2) Michał91
3) Oldżitsu
4) Bartg
5) Rclmati
6) benny88
7) Jericho + moja lepsza połówka
Zaraz mamy sierpień i tak myślałem, żeby może w niedziele 28.07 jeśli kino wypadnie w tygodniu, lub 5.08 zrobić własnie wypad do Uniejowa na +/– cały dzień ( chyba że kino w sobotę a Uniejów w niedzielę, chociaż po kinie jakiś melanż może wypaść

Kino i Uniejów jestem na TAK
Jeśli chodzi o termin realizacji, to postaram się dostosować, jestem dość elastyczny
Muszę tylko trochę wcześniej znać termin, coby moja połówka, nie wpadła na genialny pomysł i nie zaplanowała czegoś na ten dzień.

Jeśli chodzi o termin realizacji, to postaram się dostosować, jestem dość elastyczny

- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Uniejów i Zegrze godne zastanowienia
, jak czas pozwoli i pogoda bedzie względna, to może podjadę z wami, na pare godzinek
, oczywiście na 2 kółkach
, ale jak nie będziecie gnać madziami 150/h 

Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Wypowiadać się i się nie bać
PR nie gryzie
Kto chętny na aktywność zobowiązany do wpisania się , a jak ktoś nie może też niech napisze![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
PR nie gryzie
Kto chętny na aktywność zobowiązany do wpisania się , a jak ktoś nie może też niech napisze
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Ania_TM